Arama sonuçlarınız

1. incvz67

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... fotoları en kısa sürede yükleyeceğim..bu yıl kaçkarlar bölgesi sisli yağmurlu olduğundan açıkçası öğleden sonraları hep yağmur altında kaldık...yeni insanlar tanımak güzeldi...karadeniz zaten güzel..en kısa sürede...

2. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... etkinliğe kesin katılım listesi şu şekilde olmuştur....son anda çıkan aksilikler yüzünden gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlarımız oldu.. 1..incvz67 (ahmet hoca) kdz ereğli tüm eksikklerini tamamladı...biletler...
  3. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... hayırlısıyla gelince paylaşımlarımızı yapacağız...iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler.

4. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... iyi dilekleriniz için teşekkürler...
  5. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... mustafa arkadaşım merhaba hoş geldiniz....etkinliğimiz umarım güzel olacak..hava tahminleride temmuz ve ağustos ayından daha iyi olacağa benziyor...çadırınızı kesin getiriyorsunuz tabiki...sizlede konuştuğumuz gibi...

6. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... arkadaşlar ben listeye tozluk eklemeyi unutmuşum...hava yağmursuz olursa sorun değil ama yağmur olunca sürekli pantolonumuz çamur ve ıslanma ile karşılaşıyor...bu küçük ekipman ise sürekli pantolonumuzu yıkamaktan bizi...

7. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... ne güzel açıklamalar yapmışsınız... ben daha önce eziyetini çektiğim için bu yıl özellikle zirve tırmanışını.4. güne koydum...herkes alışabilsin diye (tabi kendimide düşünerek bende iş yoğunluğundan fırsat bulamıyorum...
  8. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... gezi planını kaçıranlar için tekrar.. arkadaşlar bu arada herkesim kamp mutfağı getirmesine gerek yok her çadır grubunun bir ocağı ve kap kacağı olsa yeter..herşeyi sıfırdan yapmayacağız sonuçta.. 5 akşam yemeği 5 sabah...
  9. incvz67

Ulan Bator-Karakurum-Orhun .. Anayurt.. MOĞOLİSTAN

Ynt: Ulan Bator-Karakurum-Orhun .. Anayurt.. MOĞOLİSTAN çok ilgimi çeken bir gezi planı..inşallah imkanlar müsait olduğunda....bu arada resimleri ve anlatımlarınızı merakla bekliyoruz yolunuz açık olsun...

10. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... vedat haklısın...bu tür yürüyüş ve tırmanışlara katılanlar bilirler.yanımızda olması gereken malzeme listelerini ama yinede yazalım ki herkes eksiğini görsün...hazırlasın..bu arada çadır da önemli tabiki... geziye...

11. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... bilal arkadaşım sitemize ve gezi planımıza hoş geldiniz .... daha önce böyle bir faaliyete katılmadıysanız bizim rotamız size zor gelebilir..üstelik sırt çantalarımız ile yükseleceğiz sürekli ...gerçi ben bunu kendizimi...
  12. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... oktay arkadaşım seninle bir kaçkar faaliyetinde olamadık ya....alacağın olsun...hemen kestirip atma belkide katılırsın daha zaman var...

13. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... arkadaşım umarım bir aksilik çıkmadan gezimize başlayayacağız.. bu arada bu yıl kaçkarlar bölgesi bayağı bi yağmurluymuş.. panço kesin almanız lazım..pak da pahalı bişey değil zaten bursadan yazan arkadaşın dediği...
  14. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... arkadaşlar eğer hava şartları iyi olursa yukarıdada açıkladığım gibi bu rotayı kullanacağız... ama yağmurlu sisli hatta dolu yağışlı bir zamana denk gelirsek.. alternatif yürüyüş rotasınıda hazırladım ama içinde zirve...
  15. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... vedat arkadaşım....bursadan yazan mut (uğur bey) size özelden mesaj atamaz daha 20 mesaj sınırını geçmemiş bence siz atın telefonunuzu verin sonrasını halledersiniz)

16. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... evet ayın 15-16 gibi haber verirseniz iyi olur bazı şeyler kesinleşirse hepimiz için iyi olur... artık tek isteğimiz havanım açık olması ve geziye kadar bir aksilik çıkmaması ...
  17. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... geziye kesin katılmayı düşünen arkadaşlar için uyarı gezi başlamadan 10 gün önce 1 gün ara ile antreman yapsanız çok iyi olur..en azından 30-40 dakika yüksek performans ta yürüyüş.. bunu koşu bandında yaparsanız hafif...
  18. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... doğu karadeniz gezimizi....iki farklı alternatif olarak düşünmüştüm... ama birincisi olmayacak gibi çünkü süre olarak 9 gün yetmiyor en az 11 gün gerekli oda bende yok....ayrıca bu turda bir günümüz macahelden...

19. incvz67

31.ağustos-08 eylül 2011 doğu karadeniz yaylalarına yolculuk

programımızı gezi planları kısmında yaptık...arkadaşların önerisi ile etkinlikler kısmında da bulunmasında için bu sayfadan llink açtık.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72656.0
  20. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... bizim grup şu an için 1-incvz67 kdz ereğli 2.çamlıbel sivas su şehri 3.actionman 1 bursa 4.actionman 2 bursa şeklinde oluştu...dolayısı ile 2 çadırlık bir durumdayız...bundan sonra gruba eklenmek isteyenler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri