Arama sonuçlarınız

1. M

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Şaka yapıyoruz tabiki , bunları ciddiye alan yoktur herhalde .

2. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli O zaman bırakın bassınlar kornaya : ) magnumla tanışmak istemiyorsanız tabi , 9 mm bu arada aklınızda bulunsun :D Şunu da bir izleyin ::) http://www.youtube.com/watch?v=EVXrPF0RivI
  3. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli hhahahahahah çekici kapsa iyi yine , ya adamda magnum desert eagle varsa :D

4. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli hımmmm , peki burda lastik basıncını kontrol etmek için kullanılan çekiç hımmmm tamam anladım galiba : ) peki metal beyzbol sopasıyla kontrol etsek olur mu , çekiç kullanamıyorum ben .
  5. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Ben hala anlamadım lastik havalarını kontrol etme işini : ) hayalimde elinde çekiçle arkadaki arabaya doğru yürüyen biri canlanmıştı , hala da öyle : )

6. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Bilmiyorum ben telefonla arayıp şikayet etmek istediğimde kimlik bilgilerimi falan istediler bende vazgeçtiğimi söyledim . Çevirme konusunda sıkıntı olmuyor , daha doğrusu arabadaysam olmuyor , motosikletteysem her türlü durduruyorlar , ceza yazmak...

7. M

En Son Hangi Filmi İzledik?

Ben izlemiştim sanırım bu filmi , kadının evine sürekli mektuplar geliyordu ve kadın bu mektupların gelecekten geldiğini düşünüyordu galiba , sıkılıp kapatmıştım :)
  8. M

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Ufak bir de paylaşımım olsun . http://www.youtube.com/watch?v=R5Dy5l2GtzY&feature=player_embedded#at=14 İzmir'in Kavakları Yöre:Ödemiş Çakıcı Efe Ege Bölgesinde halkın dilinde dilden dile efsaneleşen bir kahramandır. Osmanlı’nın son zamanlarında devlet iradesinin...
  9. M

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Nedense cümleleriniz pek samimi gelmiyor , elinizdeki tüfeğin bunda ki etkisi büyük ...

10. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Samsun'daki gibi olsa keşke heryerde . Ben şikayet etmek istediğimde kimlik bilgilerimi istemişlerdi , vazgeçmiştim . Başımı belaya sokacaklar , işim gücüm yok birde onunla uğraşacam .

11. M

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Sadece nesli tükenenler mi yani !
  12. M

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Bmw gsler çok iri motorlar , varaderolar dha estetik ve kullanımı daha kolay gibi , kullanmadım ama ... Polislerde görüyorum , gerçekten çok güzel .. Gsler biraz daha uzun yol motoru gibi duruyor ...

13. M

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili yazık bu hayvanları öldürmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum , tamamen zevk için yapılıyor , yazıklar olsun ... Bu arada arkada aslan mı var ben mi yanlış görüyorum ???
  14. M

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) http://www.youtube.com/watch?v=R5Dy5l2GtzY İzmir'in Kavakları Yöre:Ödemiş Çakıcı Efe Ege Bölgesinde halkın dilinde dilden dile efsaneleşen bir kahramandır. Osmanlı’nın son zamanlarında devlet iradesinin iyiden iyiye kaybolduğu yıllarda (1800-1900) halk kendi...
  15. M

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. merhaba ,bir egeli olarak başlığınızı takip ediyorum ..paylaşımlar için tşk ...

16. M

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Beşiktaş tabiki : ) iyi bir futbol izleyicisi olduğumu söyleyemem ama Beşiktaş'a karşı farklı bir sempati duyuyorum .
  17. M

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Hahah birde kendin pişir kendin ye var .'' Kendin pişir'' kısmı tamam da ''kendin ye'' kısmı biraz garip kaçıyor : )
  18. M

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! Bütün fotolar için teşekkürler , özellikle buna bayıldım : )

19. M

Açıklanamayan Doğa Olayları

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları Bilmiyorum , açıklamasını da yapmıştı ama hatırlamıyorum , bıyıklarından ve top sakalından ne söylediğini anlamakta zorlanıyordum zaten .
  20. M

Açıklanamayan Doğa Olayları

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları Bizim okuldan bir eğitim görevlisi de (prof) yıldırımların yerden göğe doğru çıktığını söylemişti .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri