Arama sonuçlarınız

1. Hakan555

araç yükseltme hakkında

Ynt: Araç Yükseltme Hakkında Eskiler omrunu tamamlamis demekki. Kaca aldiniz setini ? On amortisorler yol tutus icin cok onemli. Bu getleri kaça yaptirabiliiz ? Olculeri mail atarsiniz degilmi :)

2. Hakan555

araç yükseltme hakkında

Ynt: Araç Yükseltme Hakkında Merhaba. Sizin 100 km den sonraki yatma sorunu ne oldu cozuldumu ? Sabri sbi hic sorun yasamamisti. Hatta 200 falan gidiyordu yanilmiyorsam :) Su olcu mailini bende rica edebilirmiyim ? serkankahraman@mynet.com
  3. Hakan555

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Sabri abi 2009 otomatik lazım bi arkadaşa maksimum limit 26.000 TL tabiki 4x4 :)

4. Hakan555

Cj 6 Çok Özel

Ynt: Cj 6 Çok Özel Hayırlı satışlar. Altinolukta Beydaginin yanindan tekne çektiğinizde görmüştüm aracinizi..
  5. Hakan555

Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :) Reha Bey sitenin tavrınıda iyi niyetini gayet iyi biliyorum. Yazdiklarinizin cogunada katiliyorum. Burada amac biliyorsak yardimci olmak bilmiyorsak sorup ogrenmek buna aynen katiliyorum. Zaten sorunun temeli buradan basliyor. Mayis ayinda...

6. Hakan555

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)

7. Hakan555

93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım

Ynt: 93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım Conta yetkili servisten alınacak. Radyatorde rn yakın kazanci segman dan alinabilir :)
  8. Hakan555

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :) Yonetim cok iyi niyetli. Musamaha edilmemeli. Baska sitede malum site denebilirken en bildik siteye evet burda kendi reklamini yapacak kadar ozgurler :) Her konu var burda ve bence en dolu off road sitesi...
  9. Hakan555

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :) Yanitlari genel verelim ozel degil. Ve soz meclisten disari seklinde. Boylelikle camiada kilere belki azicikta faydasi olur...

10. Hakan555

Sagolsun siteden bi arkadas bi kisa yol atmis alternatif kucuk bi sitede acilan basliktan. Gulmem gectikten sonra uzuldum bu spordan magdur olanlarin haline :) Gruplar birbirini cekemiyormus kiskaniyormus biraraya gelemiyormus :) Hepimiz insaniz hata yapariz sasariz basiretimiz baglanir ama iyi...

11. Hakan555

Ynt: 93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım Contayi orjinal alin radyatorede 220 den fazla vermeyin.
  12. Hakan555

23 Haziran Cekmekoy Cavusbası Polenezkoy Turumuz.

Ynt: 23 Haziran Cekmekoy Cavusbası Polenezkoy Turumuz. Bu ara olabilir takipte kal :)

13. Hakan555

Alınık Lada Niva Orjinal Jant + Lastik

Ynt: Alınık Lada Niva Orjinal Jant + Lastik Adem arkadasimizda 1 takim var ok 144 ile 1.000 tl istiyor. Bi arayin satilmamisti bugun konustugumuzda. Tamirhanesi gazi mah girisinde tem tarafinda. 0535 951 47 28...
  14. Hakan555

1993-2000 Arası 5k Vitara'lar Nasıl

Ynt: 1993-2000 Arası 5k Vitara'lar Nasıl Hep ucuz 1.6 lari eklemissiniz :) Vitaranin en ucuzunu degil en temizini alin yoksa en ucuzuna en pahalisindan daha Cok para odersiniz :) ust tapak catlakmi bujiler sokulup kontrol edilmeli. Subap performansi olculmeli. 110 km hiza kadar cikip...
  15. Hakan555

Ynt: 93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım Motor ust kspak contasi orjinal olmazsa randiman vermez fiyati 155 TL. Sibop lastiklerinede bakin kontrol edin gerekirse onlarida orjinal alin. Siboplarada bi bakilir onlarin yan sanayidi sanirim uygun ve uyumlu. Ozyakuplara sorariz gerekirse...

16. Hakan555

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Gezme konusunda Ahmet abi ve Sabri abi her an hazir :) Omer abi gezoff adini koydunda bu gezi olayları ndan seni sorumlu tutmasinlar :) Gezi deseler iyi. Bi abimiz telaffuz etti gerci ama sanmam yinede baska lakap takacak sahsiyetsiz karakterlerde cikabilir :)...
  17. Hakan555

215 75 15 Bf Goodrich All Terrain Ve Suzuki Jant.

Ynt: 215 75 15 Bf Goodrich All Terrain Ve Suzuki Jant. Abi resim yok numune dolastiriyorum arabada. 1 jant 1 lastik :) ay sonuna kadar opsiyonlu :(
  18. Hakan555

Vitara Warn Premium Hubs.

Sadece bir kac kez kullanilmis toplamdada aracin ustunde maksimum 15 gun durmustur. Araci satarken alici otomatik istedigi icin manueller sokulmustur. Premim modeli heawy duty serisidir. Fiyati 450 TL 0 532 326 20 20

19. Hakan555

215 75 15 Bf Goodrich All Terrain Ve Suzuki Jant.

Lastikler ve javs marka jantlar delta lastikten 1.5 yil once alinmis 12.000 km kullanılmıştır. Yama patlak siyrik balon yoktur. Asfalt ve toprakta kullanilmistir. Kar ve asfalt performansi mukemmeldir. Derin ve yogun camur gecisi haricinde arazide gayet başarılıdir. Jantlar biraz ofsetlidir...
  20. Hakan555

225 70 15 Brıdgestone Dualer At

Ynt: 225 70 15 Brıdgestone Dualer At Satilmistir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri