Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
saol mehmet abi :) ;
evet baya oldu ama işler çok yoğun ankara dışındayım genelde hafta sonları ankarada bulunamıyorum gezilere katılamadığım içinde muhabete de uzak kaldım malesef ... aracmı bitirdim ancak yine de tam oldu diyemem bi kaç iş daha...
Ynt: satılık land rover -range rover arazi şanzımanı ve difransiyel
selamlar parçalar duruyor ancak satmaktan vazgeçtim,, ilerde lazım olur düşüncesiyle... teekkürler...
ilan kaldırılabilir....
çok eğlenceli ve başarılı bir organizasyondu etapları , yarışmacıları, araçarıyla tekrardan emeği geçenlere teşekürler ve tebrikler... ardoff 'unda başarılarının devamını diliyorum....
Ynt: ARDEŞEN OFFROAD OYUNLARI 14-15 TEMMUZ 2012
çok güzel bir organizasyondu yarışla, etap, yarışmacılar , araçlar vs çok güzeldi emeğiş geçenlere teşekkürler....
Ynt: 1987 range rover 2.5 td
motoru orjinalmi? sonradan takılmamı? range rover classicler güzel arac ancak cok agır benzinlilerin mototu zayıf buyuk lastıkde zorlanıyor, lastık capını degıstırmeyeceksenız ve arac temızse memnun kalırsınız...