Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yönetim olarak çok keyifli bir organizasyon yapılıyor tüm detaylar ince düşünülüp ona göre hesaplanıyor sadece geriye Ardeşende buluşmak kalıyor haydi dostlar....
bugün arhavideki arkadaşlarımla konuştum gayet hırslı hevesli şekilde calışmalarına devam e diyorlar tüm gelen misafirleride ağırlamakdan mutluluk duyacaklarını belirtti hatta abi telefonumuzu verebilirsin gelen arkadaşlara en ufak sıkıntılarında yardımcı olmakdan mutluluk duyarız dediler
salih arkadaşımızın numarası 0554 558 00 08
serkan arkadaşımızın numarası 0541 794 46 54
kendilerine bende burdan teşekkür ederim düşünclerinden dolayı
çok eğlenceli ve başarılı bir organizasyondu etapları , yarışmacıları, araçarıyla tekrardan emeği geçenlere teşekürler ve tebrikler... ardoff 'unda başarılarının devamını diliyorum....
gittik geldik güzel bir organizasyondu süper bir parkur yapılmış yarış bitiren araç sayısı azdı çok araç kırıldı ve su aldı gürcü azeri ve ermeniler vardı ama çok soğuk insanlardı sanki savaşa gelmiş gibilerdi biz gidip kamp atalım 3 dakika eğlenelim derdindeydik onlar sadece kazanalım derdindeydiler
birdahaki yılı heyecanla bekliyoruz örnek bir organizasyondu yabancılarla yarışmak, farklı araçların olması kaliteyi yükseltti emeği geçen herkese teşekkürler
yabancılarla yarışmak hiç hoş değildi çok hırslılardı savaşa gelmişler gibilerdi biz türklerin bu tür organizasyonlarda çok çabuk kaynaşıp 40 yıllık dostlar gibi olma özelliiği var onlar hiç samimi değillerdi.
dereceleri kupaları beğenmediler orgainzasyon ekibine karşı saygısızlıktı emeğe hakaretti bence benim kişisel fikrim algılarım bu yönde onların etkinliğine gidicem bakalım nasıl olacaklar ardoff yarısı kadar bile olamayacaklar
selamlar