Arama sonuçlarınız

1. Gionni

GURKAN GENC ile BISIKLETLE DUNYA TURU...

Ynt: Gurkan Genc İle Bısıkletle Dunya Turu... Aynı zamanda bisiklet hediyeli yarışma da yapılıyormuş. Bir bakın derim. Gürkan Genç şu sıralar İsveç civarında haritadan baktım, içim gitti, ağlamaklı oldum, benim niye pisikletim yok bana niye almadınız diye ağlarım şimdi ahah.

2. Gionni

Bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var.

Ynt: Bilgi Ve Görüşlerinize İhtiyacım Var. Vazcaydım bu planımdan. Etimi de budumu da aşıyor bu off road mevzusu çok daha derin araştırdım. Şimdilerde eski bisiklet ruhum canlandı, bisiklet ile gezip tozmayı düşünüyorum, daha bir samimi geliyor bu fikir. Önce pere lazım pere. Pere işini...
  3. Gionni

0 RH+ kan ANKARADA ihtiyaç var

Ynt: 0 RH+ kan ANKARADA ihtiyaç var Çevreme sordum ama malesef o kan grubuna ait hiçkimse yok. A, B çok varda 0 yok. Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun.

4. Gionni

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny Bu Jimny'i herkes övüyor, kötü yorumda bulunan kimseyi görmedim. Birkaç bu işlerden anlayan biriyle konuştum onlar bu fiyata deymez vs dediler. Hazır şu günlerde alma niyetindeyim bu Jimny'i kafamın köşesine yazdım. Tipi çok tatlı ondan karamsarım, az daha haşin olsa idi...
  5. Gionni

Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Çeçenistan ve Kazakistan sınır yollarını pek önermiyorlar, birden fazla yerde aynı bilgiyi almıştım. Ancak Kazakistan'ın özellikle kırsal kesimleri kültürel bakımdan çok zengin ve kesinlikle görmek lazım. Hazırlıklarınızı takipteyim. Bol...

6. Gionni

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Bu başlığı bir kitap gibi öğretileri çeke çeke okumayı düşünüyorum, şurada bir mesajımız dursun kaybetmeyelim.

7. Gionni

Ynt: Bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. Tam istediğim tiplerde işte bunlar. Yalnız çevreden duyduğum kadarıyla söylüyorum, 20 yaşını doldurmuş off roadlar yaramaz diyorlar, masrafları çok fazla oluyormuş. Şimdi eski model olduğu için bilmiyorum, almaya alınır ama yaşından dolayı ileride...
  8. Gionni

Öncelikle herkese merhabalar. Epeydir aklımda şöyle hevesle ve şehvetle bineceğim, kendime ait, tipi hiç umurumda olmayacak, tercihen bol çamurlu ve tozlu bir off road aracına sahip olma fikri var. Mevcut olarak az biraz belki de yetmeyecek miktarda bir biriktirmişliğim var, tavsiyelere uyarak...
  9. Gionni

YURTDIŞI GEZİLERİNDE TUR ŞİRKETLERİ TAVSİYELERİ

Ynt: YURTDIŞI GEZİLERİNDE TUR ŞİRKETLERİ TAVSİYELERİ Yurtiçi neysede yurtdışına çıkılıyor, insan kendisini güvenme hissetmek ister bunun yolu da tur şirketleri. Sen sadece o paketin parasını ödüyorsun geriye sadece tadını çıkarmak kalıyor. Kendi bir başına gitmeye kalksan uçak biletiydi...

10. Gionni

Avrupa turu için bilgiye ihtiyacım var (:

Ynt: Avrupa turu için bilgiye ihtiyacım var (: Hem site hem üyeleri pasif ondan olsa gerek. 2 senede 21 ülke süper, ben 2 yıl evvel yurtdışı seyahate çıkıcam diyordum halen çıkamadım bir 2 sene daha çıkamayacağım gibi görünüyor. Siz bildiğinizi okuyun en iyisi öylesi zaten :P Böyle çok...

11. Gionni

Dünyayı Canlı İzlemenin En Güzel Linki

Ynt: Dünyayı Canlı İzlemenin En Güzel Linki Tam benlikmiş ama açılmıyor bende hiçbiri. Hem ınternet explorer ile hem de google chrome ile denedim ama olmuyor. Var mı bir ayarı ıvırı zıvırı?
  12. Gionni

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Aynen öyle. Sohbet ortamında bunu dile getirince adama başka türlü muamele ediyorlar. Halbuki bunları bilmek artık şart. Kasım ayındayız, bundan 5-6 sene evvel bu aylarda paltoyla dolaşıp donardık ama ben halen geçen haftaya kadar soğuk şehir denilen Ankara'da...

13. Gionni

italya gezisi tavsiye

Ynt: italya gezisi tavsiye Başlığın üzerinden epey bir vakit geçmiş ama yine de yazayım. Benim duyduğum hiçte hesap edilen bir tatil olmuyormuş italya seyahatleri, sürekli masraf çıkıyormuş. Tabi bu birazda harcamaya bağlı birşey, onu da yapayım şunu da yapayım dersen tuzluya malolur. İtalya da...
  14. Gionni

Büyükada'da Macera Yarışı (28 Nisan 2007 Cumartesi)

Ynt: Büyükada'da Macera Yarışı (28 Nisan 2007 Cumartesi) Site pek pasif kalmış ya. Kaç sene evvelki organizasyonlar var en son 1,5 yıl önce yapılmış onun haricinde güncel bir organizasyon yok. Neden böyle?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri