Arama sonuçlarınız

1. J

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Sabırsızlıkla bekliyorum =)

2. J

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009) Soğucağada gelmiştik.ercovayada gelicez ekip olarak hepberaber.
  3. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? orjinal bestop tentesini taktım.çok ugrastırdı.

4. J

Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi

Ynt: Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi Merhaba..traktor lastigi kullanacaksanız lassanın tr-70 modelini tavsiye ederim.7.50/16 bizde cj de kullanıyoruz ve gayet memnunuz.
  5. J

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) istemeyerekte olsa kendimi bu listeden siliyorum.oyunlar tekirdağda oldugu için ekip olarak ercovadaki etkinliğe katılacagız.ama isoffun oyunlarına 4 yıldır geliyordum bu senede gelmeyi çok istiyordum nasip...

6. J

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Sevtap abla aracın çok güzeşmiş gercekten.plakasıda ayrı guzel =).

7. J

Niva'ya Çelik Jant ve Lastik...

Ynt: Niva'ya Çelik Jant ve Lastik... bu lada canavar canavar.bilenler bilir.
  8. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009) geçtiğmiz günlerde soğucakta offroad oyunları oldu sosderin düzenledigi.ben 2.oldum hüseyin abi de 1.olmuştu.her zaman beraber yarısırdık ama bu sefer boyle oldu =).inşallah bu ercovadaki etkinlikte güzel olur.
  9. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009) sosderin boyle birşey yapacagını biliyordum.bizde orada olacagız büyük ihtimal.5-6 arac geliriz.hüseyin memioğlu diye bi abimiz ayarlamakla ugrasıyordu hatta ayarlanmış bile.

10. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

11. J

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 abi bir daha ki geçtiğimde ordaysa gircem via porta aracının yanında bekliyecegim bende tanısmak isterim.zaten ben aracını incelerken sende o zamana kadar gelirsin abi =)
  12. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Merhaba Hasan abi.cj cok guzelmiş ve çamurda çok yakışmış.bende senin gibi yapıyorum bi kaç gün çamurlu geziyorum ama sonra insanların bakışlarına ve cj min hep çamurla durmasına dayanamayıp yıkatıyorum =).

13. J

Headers ?..

Ynt: Headers ?.. Merhaba Göktuğ abi.aynısı bizim cj dede var.motor kompresore bindiğinde hem patlatıyor hemde ateş çıkartıyor.headers lı aracların ortak sorunu olmasa gerek.
  14. J

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu süper süper =) devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.
  15. J

Sakarya Hendek Uludere Suda Dans (30 Eylül 2009)

Ynt: Sakarya Hendek Uludere Suda Dans (30 Eylül 2009) Merhaba geziniz çok güzel olmuş.bende sakaryalıyım ama sakaryanın gizli güzelliklerini sizin kadar iyi bilmiyorum =).

16. J

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Merhaba tuncay abi.İstanbula her gittiğimde via portun önünden gecerken gozum hep senin aracını arıyor ve her seferinde aynı yerde goruyorum.Allah nazardan saklasın.
  17. J

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Geçen senelerde olduğu gibi bu senede gelicez. 1- Yüksel Uysal (yuysal) +1 İstanbul Cuma 2- Sevtap Dilek Çimen (SDC) İstanbul Cumartesi 3- Cihan Ülker...
  18. J

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 2009 ercovayı iple çekiyorum.az kaldıı =)

19. J

Yamaha BWS 100 ile Çamur Zevki

Ynt: Yamaha BWS 100 ile Çamur Zevki ne kadar basarsan o kadar yiyen ;D ;D
  20. J

Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya; Serdivan Kıran Tepe'ye Öğlen Paydosu Kaçamağı (12 Ağustos 2009) Valla bizim oralara gelmişsin abi.hergun gidip gezdiğim yerler=)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri