Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi
Merhaba..traktor lastigi kullanacaksanız lassanın tr-70 modelini tavsiye ederim.7.50/16 bizde cj de kullanıyoruz ve gayet memnunuz.
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
istemeyerekte olsa kendimi bu listeden siliyorum.oyunlar tekirdağda oldugu için ekip olarak ercovadaki etkinliğe katılacagız.ama isoffun oyunlarına 4 yıldır geliyordum bu senede gelmeyi çok istiyordum nasip...
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)
geçtiğmiz günlerde soğucakta offroad oyunları oldu sosderin düzenledigi.ben 2.oldum hüseyin abi de 1.olmuştu.her zaman beraber yarısırdık ama bu sefer boyle oldu =).inşallah bu ercovadaki etkinlikte güzel olur.
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)
sosderin boyle birşey yapacagını biliyordum.bizde orada olacagız büyük ihtimal.5-6 arac geliriz.hüseyin memioğlu diye bi abimiz ayarlamakla ugrasıyordu hatta ayarlanmış bile.
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
abi bir daha ki geçtiğimde ordaysa gircem via porta aracının yanında bekliyecegim bende tanısmak isterim.zaten ben aracını incelerken sende o zamana kadar gelirsin abi =)
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
Merhaba Hasan abi.cj cok guzelmiş ve çamurda çok yakışmış.bende senin gibi yapıyorum bi kaç gün çamurlu geziyorum ama sonra insanların bakışlarına ve cj min hep çamurla durmasına dayanamayıp yıkatıyorum =).
Ynt: Headers ?..
Merhaba Göktuğ abi.aynısı bizim cj dede var.motor kompresore bindiğinde hem patlatıyor hemde ateş çıkartıyor.headers lı aracların ortak sorunu olmasa gerek.
Ynt: Sakarya Hendek Uludere Suda Dans (30 Eylül 2009)
Merhaba geziniz çok güzel olmuş.bende sakaryalıyım ama sakaryanın gizli güzelliklerini sizin kadar iyi bilmiyorum =).
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
Merhaba tuncay abi.İstanbula her gittiğimde via portun önünden gecerken gozum hep senin aracını arıyor ve her seferinde aynı yerde goruyorum.Allah nazardan saklasın.
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
Geçen senelerde olduğu gibi bu senede gelicez.
1- Yüksel Uysal (yuysal) +1 İstanbul Cuma
2- Sevtap Dilek Çimen (SDC) İstanbul Cumartesi
3- Cihan Ülker...