Arama sonuçlarınız

1. ytseden

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Yaparız tertibim yaparız. Yanlız gölde sadece sazan varmış

2. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 2004
  3. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 ben aracı aldığımda bu işlemler yapılmıştı şu anda vergisi 940 tl senelik

4. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 aracın ruhsatında yazandan cok trafik sicil kaydında nasıl gectiği önemli. Orada kamyonet diye geciyosa iyi 400tl civarı bişey yok orada arazi diye geçiyosa kötü 2.300 civarı diye biliyorum tabii motor hacmi ve modeline göre değişiyo
  5. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Arkadaşlar arkaya kabin yaptırıyonuz ve ruhsata işletirken camlı kabin diyonuz aracın panelvan oluyo vegi de 920 senelik oluyo ama ramızda kalsın :)

6. ytseden

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) tertip bide senin meşhur ustaya benim ranger ın kuru yağlama yerlerini sorarsan bi ara acayip makbule geçer

7. ytseden

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Çağlarım snorkel den sonra sisleri de yapmışın hayırlı olsun :) Umarım İç işleri bakanı onay verirken fazla zorlamamıştır Düzce den sonra bu sayfaya senin güzel off-road fotoların yakışır... Umarım birlikte çekebiliriz.
  8. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Yav arkaşlar çook sessiz kaldınız!! Düzce gezisine katılan rangercı yok mu ? Bi de güzel soru size Sonradan takılan dif kilitler bizim ranger lara uyuyo mu? Mesela detroit veya arb? bilen var mı?
  9. ytseden

Ford Ranger; Vergi ve Performans ?..

Ynt: Ford Ranger; Vergi ve Performans ?.. araclar/ford/ranger 4*4 bölümüne bknz

10. ytseden

Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ?

Ynt: Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ? kasırga 1 nickli arkadaşım tamamiyle sana katılıyorum hem konforu hem saplamlığı hemde arazideki tatminkar hali ile bu fiyata binilmesi imkansız olurdu.bende de sendekinin aynısı var maaşallah supanallah harbiden 4*4 lük bi araç :)

11. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 rica ederim kardeş. Bence dif. kilit olayını da fazla önemseme, şöyleki: ağır offroad yapmıyorsan dif kilide yılda 1 veya 2 kez çamurda ihtiyaç duyarsı off road yapacaksanda muhakkak all terrain lastik kullanacaksın bi de bi ara bi vinç takarsan oldu sana arazi canavarı :)
  12. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Kardeş bizim memleketimiz muammalarla dolu malesef. Şindi bu arabanın kamyonet vergili ve 4*4 vergili olanları piyasada mevcut. yani 4*4 olmasına rağmen kamyonet vergili araçlar piyasada var onlardan araman lazım onların fiyatları biraz daha hallice doğal olarak

13. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 veli kardeş merhaba. sorularına ben cevap vermeye çalışayım. öncelikle gösterge 999.000 de değişiyo motorlar uzun ömürlü 400-500 rahat görüyo ama yine de kullanıma göre değişir almadan bakmak lazım.. dif kilit hiçbirinde yok sonradan yaptırmak istersen ARB marka var diye...
  14. ytseden

Magellan Yeni Harita Versiyonu Güncellendi 18 Ağustos 2008 Versiyon 1.14

Ynt: Magellan Yeni Harita Versiyonu Güncellendi 18 Ağustos 2008 Versiyon 1.14 fiyatları ne kadar?
  15. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 adım taylan bende de 2004 xlt var. Ama seninki kadar donanımlı diil :( araban gerçekten çok güzel maşallah.. ben alalı 6-7 ay kadar oldu henüz sağlam bi offroad denemesi yapamadım sadece çatalcaya gitim bi kaç sefer. bu arada yükseltmeyi nası yaptın?

16. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 erhan merhaba sanırım senin ranger ı bugün citroen serviste gördüm merak edip sordum patronun dediler :) herhalde o sen oluyosun... yanında bi de land cruser vardı şanzımanı çıkmış. onu cj 5 e mi takacaksınız? bide sen ranger a yükseltme kiti koydun mu?
  17. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Arkadaşlar bende 2004 4*4 xlt var. Bende almadan önce araştırma yaptım. Öncelikle bunlar tayland'da üretiliyo (mazdayla beraber) yani japon teknolojisi. Zaten arabayı incelerseniz japon karakteristiklerini farkedersiniz.. Ben aracı alalı bir 5 ay kadar oldu. Araziye de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri