Arama sonuçlarınız

1. serkan35

Far Açıkken Benzin Tüketir mi?

Ynt: Far Açıkken Benzin Tüketir mi? Arka cam rezistansı o kadar yakıt a etki yaparmı ben yanlış okumadım dimi 100 km gitçez 4 LT yakıt artacak ???

2. serkan35

1984 Model - Uzun Şase,Yüksek Tavan Pajero 2,5

Ynt: 1984 Model - Uzun Şase,Yüksek Tavan Pajero 2,5 bende yastıkları görünce okadar güzel araba onlarda nazar boncuğu olsun dedim ;D ;D ;D
  3. serkan35

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland gerçekten hızına yetişmek imkansız,

4. serkan35

Satılık Port Bagaj

Ynt: Satılık Port Bagaj Güncel,
  5. serkan35

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Jımny den söktüğum sıfır ayarında tavan bagajımı satıyorum sitede lilanı var idüşünürseniz ;D ;D ;D

6. serkan35

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bu gün arazi aracımı sattım :'( :'( :'( :'( :'(

7. serkan35

Satılık Port Bagaj

Ynt: Satılık Port Bagaj Güncel,
  8. serkan35

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Çok geçmiş olsun sonra gidersiniz Artvin dağların tepesinde sizi bekliyor olacaktır,,
  9. serkan35

Satılık Port Bagaj

Ynt: Satılık Port Bagaj Dış ölçüleri 135x85x38cm 320 lt. Art. Gümüş/siyah Bide ayakların resmini ekliyim

10. serkan35

Satılık Port Bagaj

3 Ay önce aldığım bagajımı araç değişikliği sebebiyle satıyorum ayaklarla satmak istiyorum ayrıcada satailirim 750 tl ye almıştım garantisi devam etmekte 500 tl ye satılıktır sadece karadeniz gezimde eşya yükledim 1 hafta kullanıldı gerçekten sıfır gibidir,

11. serkan35

Arazi Aracı Dediğin Böyle Olmalı

Ynt: Arazi Aracı Dediğin Böyle Olmalı Vizeden geçmez,,,Bide ,LPG tankını neree koycez be, ;D ;D ;D
  12. serkan35

DODGE NITRO NASIL BİR ARAÇTIR ?

Ynt: DODGE NITRO NASIL BİR ARAÇTIR ? Hiç kullanmadım salt aracı merak ettiğim için konuyu takip deceğim kullanımı rahatlığı nasıldır bilmiyorum ama bence çoook yakışıklı araçlar,,,

13. serkan35

Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Bisiklet Taşıyıcı Çok başarılı bir çalışma gerçekten bayılıyorum sizin gibi kendi işini haleden insanlara elinize emeğinize sağlık,,,
  14. serkan35

"Satmaktan Vazgeçtim" İlanı

Ynt: "Satmaktan Vazgeçtim" İlanı Bende başımdan yeni geçen hikayemi anlatayım 2004 model jımny sattım malum siteye ilan verdim dısel binek araçla takas olur yazdım abiler arıyo 2004 model 206 150 binlerde piyası (nette istenen 15/15.5)ben yazmışım 17.500 adam msj atıyo (aramıyoda knt gidiyo...
  15. serkan35

Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976

Ynt: Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976 Kazasız belesız şahane iş olmuş ,,,Motorda falan bir değişiklik oldumu ,,,,

16. serkan35

Sony DSLR-A290

Merhaba arkadaşlar üniversitede amatör olarak fotoğrafcılıkla ilginmiş birisi olarak ilk DSLR makinemi aldım işin aslı tam olarak bana bu makineyle ilgili bildiğiniz herşeyi anlatırsanız Ayarları ıso enstantane vs.vs.gibi genel bilgiler verirseniz sevinirim, Çok teşekkürler şimdiden,
  17. serkan35

SUZUKI JİMMY

Ynt: SUZUKI JİMMY LPG de 50 tl ye doluyo (27-28lt)alıyo küçük bi deposu var 90 la gidersen 220 km nin üstünde yol yapıyor benim araç ki 215/75/15 lastikler ve tavanda port bagajla ş.içinde tüketimi fazla ,Hayırlısı olsun umarım içinize sinen bir araç alırsınız Bizim acelemiz yok istediğiniz...
  18. serkan35

SUZUKI JİMMY

Ynt: SUZUKI JİMMY Bide LPG nin artıları ve eksileri demişiniz lpg zengin karışımı yapıp arıza lambasını yakıyo çekişte azıcık düşüyo haliyle ama öyle çok hissedilir şekilde değil,ben 15 gün önce 1 haftada 3500 km yaptım karadinzde bi sıkıntı çıkmadı ki rampa sürekli karadeniz(bu arada jımny...

19. serkan35

SUZUKI JİMMY

Ynt: SUZUKI JİMMY Ben satıyorum 2004 modelini Tüplü Tartarini marka tüp var üstünde 25 kuruş yakıyo ş.içinde trafik çoook yoğunsa 27 falan yakıyor,bu arada eğer ilginirseniz micrayla (dısel ise)takas düşünebilirim,
  20. serkan35

"Satmaktan Vazgeçtim" İlanı

Ynt: "Satmaktan Vazgeçtim" İlanı çileden çıkmıştır inanırım ne manyaklar var memlekette ya,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri