Arama sonuçlarınız

1. atilladnc

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Serden Bey demirciler yapar dye düşünüyorum.çünkü onlar hergün balkon demirleri ısıyla egip sanat boyutula yaparlar gibi geliyor.fakat ücreti ne kadar olur bilemiyorum. Yavuz abi ölçülerini verir sanırım. sizde o ölçülere göre yaptırın derim çnkü onların...

2. atilladnc

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor nerede oldugunuzu belirtirseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır size. saygılar
  3. atilladnc

Satlık 87 Model Land Rover Defender

Ynt: Satlık 87 Model Land Rover Defender hmmmm ok saolun verdiginiz bilgiler için bende vazgeçmiş bulundum v8 kand rover alacaktım şuan vazgeçirdiniz beni.tüp te attırsak yine aynı olur.

4. atilladnc

Ynt: Satlık 87 Model Land Rover Defender neden cesaret isteyen bir konu bu peki?
  5. atilladnc

Ynt: Satlık 87 Model Land Rover Defender bulent bey verdiginiz bilgiler için çok tşk ederim.

6. atilladnc

Ynt: Satlık 87 Model Land Rover Defender yani şimdi ben bu aracı alsam artık problemsiz bir şekilde binebilirmiyim? sade bir defender yapmak için ne kadar harcarım?koltuk iç mekan ve alt takımlara ne kadar harcarım?

7. atilladnc

Ynt: Satlık 87 Model Land Rover Defender son oluru ne kardeşim ayrıca ne gibi bir kolaylıktan bahsettigini açıklarmısın bizere.
  8. atilladnc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
  9. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

10. atilladnc

93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim Merhaba Tayfun Bey öncelikle şuan Erzurumdayım. yarın memleketim Kelkite yarın gidecegim orada bikaçgün içerisinde işlerimi halledip trabzona geçecegim.aracı görüp begenecegiz inş olumlu çıkarım oradan.bikaçgün bekletecegim sizleri kusura...

11. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu eyvallah paşam :) 20 yi geçmek istiyosun ama burada yapmasan en azından diger bölümlere gir araçlar bölümü var orda bikaç yere bak araçlarına hayırlı olsun de veya ögrenmek istedigin bikaç şey sor :) hep hoşgeldin demekle olmuyo :):):):)
  12. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim Kusuruma bakmayın abilerim valla :) büyük harfle yazmışım heycanlıyım ondandır.affınıza sıgınarak özür dilerim. kaportası düzgündü göründügü kadarıyla.bakaım usta begenirse alıp gelecegim aracı inş.sorun olmaz umarım.

13. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim ALTUG BEY O ZAMAN BEN ONA DİKKAT EDEYİM. DEDİGİNİZ GİBİ. YANIMDA USTALARIMI GÖTÜRECEGİM ZATEN FAKAT 3.5 LUK OLUP OLMADIGINA DİKKAT EDERİM.PEKİ BU ARAÇLAR NASIL ÖZELLİGE SAHİPLER? SİZCE LPG İİLE SORUN ÇIKARIR MI BANA?HASTA VE YORULMAMIŞ İSE TABİ Kİ...
  14. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim ÇOK SAYGIDEĞER LR KULLANICILARI BU ARAÇLAR HAKKINDA BANA BİLGİ VERİRLERSE ÇOK MEMNUN KALIRIM GEZEN VE BİLEN ARKADAŞLARIMIN GÖRÜŞLERİ BENİM İÇİN ÇOK DEGERLİ.SAYGILARIMLA. AYRICA KONU BAŞLIGI AÇIP BU KONUDA BANA YARDIMCI OLAN ÇOK ÇOK DEGERLİ USTADIMIZ...
  15. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz ULKER Hanım:) evet dogru diyorsunuz GEZENBİLİR logosuna sahip olmayı bizde çok isityoruz. inş yakında bi araç sahibi olucam ve bende bu logoyu artık temin etme girişimlerinde bulunacaktım.siz söylemiş oldunuz yerimize tşkler. saygılar

16. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim tabi ki tayfun bey ilk haberdar edeceğim siz olacaksınız emin olunuz. saygılar, tşk ler:) hayırlı geceler.
  17. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim bilgileriniz için tşk ederim tayfun bey.çok sagolun araç trabzonda.mekanik ustası götürecegim yanımda.inş herhangi bir sorun olmaz alır binerim.bildigim kadarıyla konuşayım yanlışım varsa düzeltiniz lütfen : mekanik problem olmasın kaporta pek masraf...
  18. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim tayfun bey bu araçlar nasıl sizce? siz degerli abimizin görüşünü almak isterim açıkçası.

19. atilladnc

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bu gece itibariyle 93 model v8 land rover a müşteri olmuş bulunmaktayım
  20. atilladnc

bu gece itibariyle 93 model v8 land rovere müşteri olmuş bulunmaktayım :) :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri