93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atilladnc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,158

Etiketler

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

tayfun bey bu araçlar nasıl sizce? siz degerli abimizin görüşünü almak isterim açıkçası.

atilladnc' Alıntı:
tayfun bey bu araçlar nasıl sizce? siz degerli abimizin görüşünü almak isterim açıkçası.

Yardımcı olmak isterdim ama , üzgünüm bilgim yok .'' Araçlar Land Rover '' bölümünde talip olduğunuz aracın bilgilerini varsa fotoğrafını koyarak tecrübeli arkadaşlara sormanızda büyük yarar var.Öncelikle sizin beğeniniz, ne amaçla nerelerde kullanacağınız ,gider,masraf durumu önemli.Bunlarda karar kıldıktan sonra da aracın sorunsuz olmasına dikkat ediniz.Büyük aracın onarımı da büyük gider kapısı olabilir. .Bağlantı yapmadı iseniz acele etmeyin.Araç istanbulda ise anlayan bir arkadaşla bakabiliriz.

Sevgiler
Tayfun Sözer

bilgileriniz için tşk ederim tayfun bey.çok sagolun araç trabzonda.mekanik ustası götürecegim yanımda.inş herhangi bir sorun olmaz alır binerim.bildigim kadarıyla konuşayım yanlışım varsa düzeltiniz lütfen : mekanik problem olmasın kaporta pek masraf degil.zaten kaporta da düzgün,sadece boya masrafı var.diferansiyel şanzıman motorda içi gibi temiz derse ustam alıp binip gelecegim. ustam tanıdıgım güvendigim birisi.anlıyor zaten trabzonda da ustamın tanıdıkları varmış saglam kişiler.baktırıp almaya çalışacagım. çok tşk ederim degerli bilgileriniz için...

Hem anlayan hem de güvendiğiniz biriyle gittikten sonra sorun yok.Aldıktan sonra Araçlar ilgili bölümüne yazar bana da özelden bildirirseniz memnun olurum.İyi şanslar

tabi ki tayfun bey ilk haberdar edeceğim siz olacaksınız emin olunuz. saygılar, tşk ler:smiley: hayırlı geceler.

ÇOK SAYGIDEĞER LR KULLANICILARI BU ARAÇLAR HAKKINDA BANA BİLGİ VERİRLERSE ÇOK MEMNUN KALIRIM GEZEN VE BİLEN ARKADAŞLARIMIN GÖRÜŞLERİ BENİM İÇİN ÇOK DEGERLİ.SAYGILARIMLA. AYRICA KONU BAŞLIGI AÇIP BU KONUDA BANA YARDIMCI OLAN ÇOK ÇOK DEGERLİ USTADIMIZ TAYFUN ABİ'YE SAYGI VE SELAMLARIMI SUNARIM.

ARAÇ ÖZELLİKLERİNE GELİNCE LR 3.9 130 ÇİFT KABIN DEFENDER.
WEBASTO
GİBİ ÖZELLİKLERİ VAR MOTORUNDA VE DİFLERDE NE GİBİ ÖZELLİKLER OLDUGUNU BİLMİYORUM.
ARAÇ SAHİBİYLE GÖRÜŞTÜM GEL BAK DEDİ. İNŞ HAFTAYA KADAR PARAMI AYARLAYIP GİDİP ARACIMI ALIP ÖNCE GÜZELCE Bİ BAKIMA TABİ TUTMAK İSTİYORUM.LR Cİ ARKADAŞIMIN SÖYLEDİGİNE GÖRE ARACIN BAKIMLARI YAPILMIŞ AMA BENDE Bİ ELDEN GEÇİREYİM.SONRA Bİ TÜP ATTIRMAK İSTİYORUM.FAKAT YAZA KADAR BOYASINI VE DİGER AGIR BAKIMLARINI YAPTIRMAYACAGIM.İNŞ YAZIN HEP BİRLİKTE TOPLAYACAGIZ EKSİK OLAN KISIMLARINI.GİDİP ARACI HAFTAYA ALAYIM Bİ GÜZEL FOTOLARINIDA EKLEYECEGİM.SAYGILARIMLA ATİLLA DİNÇ
(art niyetim yoktur) bilgi eksikligi sebebiyle büyük harfle yazılmıştır.en kısa süre içerisinde yazılarımın tamamını küçük harfle düzeltecegim. saygılarımla

şimdiden hayırlı olsun

eğer motoru değişmediyse 3.9 V8 değil 3.5 V8 (çift bare karbüratörlü) dir.

ALTUG BEY O ZAMAN BEN ONA DİKKAT EDEYİM. DEDİGİNİZ GİBİ. YANIMDA USTALARIMI GÖTÜRECEGİM ZATEN FAKAT 3.5 LUK OLUP OLMADIGINA DİKKAT EDERİM.PEKİ BU ARAÇLAR NASIL ÖZELLİGE SAHİPLER? SİZCE LPG İİLE SORUN ÇIKARIR MI BANA?HASTA VE YORULMAMIŞ İSE TABİ Kİ? AYRICA PARÇA KONUSUNDA YEDEK PARÇA TEMİNİNDE NASIL?BİKAÇ BİLGİ AKTARABİLİRMİSİNİZ BANA? TŞKLER ŞİMDİDEN.

parça konusunda herhangi bir sıkıntı olmaz. lpg sisteminde tüm olay ayarlar yapılana kadar sonrasında arazide keyifle kullanırsınız.

LT77 şanzıman kullanılmıştır ama V8 e göre birkaç değişiklik yapılmıştır.

araç 93 model tam hatırlamıyorum ama disk fren olma ihtimalide var.

(büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geliyor)

atilladnc' Alıntı:
bilgileriniz için tşk ederim tayfun bey.çok sagolun araç trabzonda.mekanik ustası götürecegim yanımda.inş herhangi bir sorun olmaz alır binerim.bildigim kadarıyla konuşayım yanlışım varsa düzeltiniz lütfen : mekanik problem olmasın kaporta pek masraf degil.zaten kaporta da düzgün,sadece boya masrafı var.diferansiyel şanzıman motorda içi gibi temiz derse ustam alıp binip gelecegim. ustam tanıdıgım güvendigim birisi.anlıyor zaten trabzonda da ustamın tanıdıkları varmış saglam kişiler.baktırıp almaya çalışacagım. çok tşk ederim degerli bilgileriniz için...
Kaporta vs iç döşeme defenderin en pahalı tarafıdır Aliminyum olduğundan düzeltmesi zor veya imakansızdır kapı içleri ve ön göhüs cürük olmamasına dikkat ediniz mekanik aksam okadar dert etmeyin 1 kapı parasına 2 difereansiyel alabilirsiniz hatta 3 de olabilir :smiley:

130 la arazide oyun oynayamazsın. Ama çok güzel kamplı ya da uzak mesafeli geziler yapabilirsin.

Motor aracın orjinal motoru mudur? Değilse ruhsata işli midir? Bunlar önemli.

Yunus işin zor kısımlarını öetlemiş zaten. Hayırlısı olsun.

Kusuruma bakmayın abilerim valla :smiley: büyük harfle yazmışım heycanlıyım ondandır.affınıza sıgınarak özür dilerim. kaportası düzgündü göründügü kadarıyla.bakaım usta begenirse alıp gelecegim aracı inş.sorun olmaz umarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri