Satlık 87 Model Land Rover Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 38serkan3838 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,684

38serkan3838

Yeni Üye
araçlar özel harekattan çıkma olup trafikten çekme belgelidir. aracların arazisinde şanzumanında motorunda hiç bir sorun sıkıntısı yoktur. faal durumdadır. elimizde 11 adet vardır. hepsi benzinli 4 silinidirdir. kolaylıkla plaka çıkarılabilinir. 506 494 75 01 - 532 561 61 35

Görüntü031.jpg

Görüntü037.jpg

Görüntü019.jpg

fssdd.jpg

Görüntü020.jpg

Etiketler

Ynt: Satlık 87 Model Land Rover Defender

Merhaba,
Plaka kolaylıkla çıkarılabilir derken kastınız nedir? Siz mi yardımcı oluyorsunuz?
ne kadar sürüyor plaka çıkarma işi? maliyeti nedir?

son oluru ne kardeşim ayrıca ne gibi bir kolaylıktan bahsettigini açıklarmısın bizere.

özel harekat taki ruhsatlarda 10 kişilik yazıyordu TÜVTÜRK te 10 kişilik minibüs olur muayenesi 1 yıl olur gibi bir sürü gereksiz problem çıkıyordu proje felan filan bir sürü uğrastırıyorlardı şimdi öğrendiler kolaylıkla oluyor
devlet önceki yaptığını kabul etmiyor ruhsat yanlış diyor alıcıda iyide bu ruhsatı ben yazmadım ki siz yazdınız diyor olmaz ben anlamam diyorlar vs vs bir sürü gereksiz prosedür aşılmış oldu

yani şimdi ben bu aracı alsam artık problemsiz bir şekilde binebilirmiyim? sade bir defender yapmak için ne kadar harcarım?koltuk iç mekan ve alt takımlara ne kadar harcarım?

atilladnc' Alıntı:
yani şimdi ben bu aracı alsam artık problemsiz bir şekilde binebilirmiyim? sade bir defender yapmak için ne kadar harcarım?koltuk iç mekan ve alt takımlara ne kadar harcarım?
koltuk iç mekan için alt taban kaplaması dahil 500 TL alt takım için 200 tl civarında lpg için 500-600 tl ruhsat muayene 250-350 tl yani 2000-2500 tl ye aksesuarsız hemen araziye çıkabilecek bir defenderiniz olur sonrası vinç jant lastik port bagaj sis gps aliminyum ceta yan bar vsvs nekadar variyetin varsa harcayabilirsin
selamlar

atilladnc' Alıntı:
neden cesaret isteyen bir konu bu peki?
bu araç konfordan uzak içi geniş sen daracık yerdesin yakıt tasarrufundan uzak sürekli dört çeker kocaman lastikleri var yedek parca ucuz akseuar çok pahalı vsvs.
herkes cesaret edip alamıyor

hmmmm ok saolun verdiginiz bilgiler için bende vazgeçmiş bulundum v8 kand rover alacaktım şuan vazgeçirdiniz beni.tüp te attırsak yine aynı olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri