Arama sonuçlarınız

1. atilladnc

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! fotograflarınıza bakarken kendimi kaybettim gerçekten. çok güzel kareler ve tam o an! dedirtiyor insana.. paylaşımlar için teşekkürler

2. atilladnc

93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim Merhabalar KELKİT meydanında belediye sarayı altında Foto HAYRETTİN DİNÇ (babam) adı altında hizmet vermekteyiz. gümüşhane de tek fuji plazayız zaten kelkitt küçük bir yer malum kime sorsanız gösterir. tabi ki beklerim her zaman sadece fotograf...
  3. atilladnc

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Allah hayırlı etsin ne diyelim..

4. atilladnc

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Hayırlı olsun kardeşim :) güzel araç gözüküyor. aracınız daha öncesinde benzinli miydi şşuan puma takılı demişsiniz o yüzden soruyorum.
  5. atilladnc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar:)

6. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim Evet Tayfun abi farkettimmm :) bekleme moduna geçtim artık herşey olacagına varır diyelim...mayıs a hazirana kadar bekleyecegim yeni arabalar düşecektir.sorunsuz. bekleyen derviş muradına ermiş :)

7. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim yani işin temelinde otokar dan onay almaktan geçiyor öyle mi? toyota da bu şekilde bir degişiklik yapılabilir mi acaba?
  8. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim bu durumda benzinli alıp dizel yapabilir miyim yunus bey? gerçekten buna sevindim peki bu bana ne kadara mal olur mesela kayseride ki benzinli araçlardan alsam hangi dizel motoru taktırabilrim? prosedür nasıl işliyor ayrıca siz nerede hangi ildensiniz?
  9. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim yunus bey hemen de takip ettiginiz belli oluyor valla :) bende traktor demiştim ama sözümü geri alıyorum :):):) tamam kızmayınnn sadec muhabbet :) sizce toyota mi defender dizel mi ? ve neden?

10. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim nasip inş temiz olsun da gerisini de yavaş yavaş toplarız...onemli olan orjinal bişey bulabilmemiz de imiş öyle diyor herkes...

11. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim Evet bi binip çıkayım diyecegim sahibinde bakalım zaten traktör gibidir diye tahmin ediyorum böbrek taşı yok ama döktürür heralde ;D zaten rahatlıgını düşünmüyorum ama aklımın bir köşesinde de toyota yok degil yalan demeyeyim :) tabi hepsinin üstünde...
  12. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim iş yerimiz gümüşhane kelkitte Fuji Plaza yız. o şekilde çok masraflı bitane giresunda buldum arayacagım yarın bakalım ne der ne demez hayırlısı artık... inş bi gün gelirim sizi önceden haberdar ederim çekimlerinize bende gelirim sizin gibi bir degerli...

13. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim sirkeciden epeyce bi esnaf tanırsınız o zaman Nurettin ÖZDEMİR,Foto halis,bal fotografçılık vs vs :) geldigimde sizi nerede bulabilirim istanbulda tanışıp görüşmek isterim açıkçası sizde isterseniz tabiki... Evet keşke bitane gözüme çarpan bulabilsem...
  14. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim kürşat bey memnun oldugumu belirterek bana uygun fiyatlı bi lr önerebilirmisiniz? dizel olsun aksesuarsız olsun istiyorum sade ve orjinall şu aracı öneririm diyebilecegizni bir araç var mı? yoksa biraz daha bekleyip yazın ortasında almamı mı tavsiye...
  15. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim kurşat bey merhabalar araç 300 tdi degildi malesef v8 benzinliydi ayrıca sizinle meslektaşız diye sanıyorum siz de fotografçılıkla mı ugraşıyorsunuz?

16. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim evet Tayfun bey dediginiz gibi yaptım jip ustalarının bir çoguna aracı gösterdim çogunluk uzak dur dedigi için geri çekildim dediginiz gibi yapacacım inş güzel bir araç bulup içimde kıpırtı hissettirinceye kadar bekleyecegim. saygılarımla
  17. atilladnc

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim Tayfun bey aracın fiyatında anlaşamıyoruz bide sordugum ustalar uzak dur diyor tedaş araçları yorgun oluyor diyorlar vazgeçtim anlayacagınız... fakat başka bir land rover bakıyorum yer önemli degil dizel benzinli farketmez fiyat açısından uygun olsun...
  18. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ve aleykümselam ünal kardeşim :) hoşgeldiniz :)

19. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin merdan kardeşim.
  20. atilladnc

Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. konu güzel ortam güzel daha ne olsun ya:) ama bende bu aralar toyota ya gönül vermeye başladım. lr v8 düşünüyordum bi arkadaş içi geniş sen dar yerdesin falan dedi gerçi binme fırsatım hiç olmadı ama toyota der...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri