93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atilladnc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,149
Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

Merhaba Tayfun Bey öncelikle şuan Erzurumdayım. yarın memleketim Kelkite yarın gidecegim orada bikaçgün içerisinde işlerimi halledip trabzona geçecegim.aracı görüp begenecegiz inş olumlu çıkarım oradan.bikaçgün bekletecegim sizleri kusura bakmayın.hayırlı akşamlar.

Etiketler

Tayfun bey aracın fiyatında anlaşamıyoruz bide sordugum ustalar uzak dur diyor tedaş araçları yorgun oluyor diyorlar vazgeçtim anlayacagınız... fakat başka bir land rover bakıyorum yer önemli degil dizel benzinli farketmez fiyat açısından uygun olsun bakımlı olsun yeterli benim için..buradan arkadaşlara duyrulur. saygılarımla.

Atilla Bey inceledikçe beğeniler ve beklentiler değişiyor.Acele etmeyin .Beğendiğiniz bir aracı imkan varsa Yakından görün hatta test edin.Gezen bilir gezilerine katılın.Sizi araçsız kabul edecek dostlar bulunur.Buralarda araçların sizde uyandıracağı duyguları değerlendirin.Araçtan beklentileriniz otursun.Aracın, Tür ,marka ve modelinde karar kıldıktan sonra Fiyat fayda oranı en iyi olanını almaya çalışın.Başından sorunlu aracı adam ederim diye almayın.Bir araçta karar kılarsanız tek bir kişinin referansıyla yetinmeyin,almadan sitemizde kullanan arkadaşlara araç hakkında bilgi vererek yardım isteyin.Sizi hayal kırklığına uğratacak bir araç tüm hevesinizi ve keyfinizi kaçırabilir.Mümkünse geçmişi bilinen ya da tanıdık birinin aracını tercih edin.Bu arada 2. el aracın şans işi olduğunu kabul ederek çıkabilecek sürprizler için de bir miktar fon ayırmayı unutmayın.İyi şanslar.

Sevgilerimle
Tayfun Sözer

evet Tayfun bey dediginiz gibi yaptım jip ustalarının bir çoguna aracı gösterdim çogunluk uzak dur dedigi için geri çekildim dediginiz gibi yapacacım inş güzel bir araç bulup içimde kıpırtı hissettirinceye kadar bekleyecegim. saygılarımla

130 kasa 300 tdi olsa super bir gezi araci yapilabilirdi

kurşat bey merhabalar araç 300 tdi degildi malesef v8 benzinliydi ayrıca sizinle meslektaşız diye sanıyorum siz de fotografçılıkla mı ugraşıyorsunuz?

evet atilla bey fotografciyim, biliyorum v8 oldugunu aracin, 90 yada 110 kasa v8 olsa agir offroad icin iyi bir arac olurdu ama 130 kasalar daha cok hafif offroad ve kamp amaclari icin ideal araclar. O zamanda yakit tuketimi vs icin dizel ve guclu bir motor olsa guzel olurdu.

kürşat bey memnun oldugumu belirterek bana uygun fiyatlı bi lr önerebilirmisiniz? dizel olsun aksesuarsız olsun istiyorum sade ve orjinall şu aracı öneririm diyebilecegizni bir araç var mı? yoksa biraz daha bekleyip yazın ortasında almamı mı tavsiye edersiniz? ayrıca nerede yapıyorsunuz fotografcılığı? saygılar.

ben size 300 tdi motorlu araclari oneririm eger agir offroad yapmayacaksaniz. ki 300 tdi agir offroadda bile yeterli bir motor. su araci alin diye bisey soyleyemem ustalar bilir o isi ben anlamam zaten arac mekaniginden motorundan. Bir tek kendi aracimi bilirim neresini yaptirdim neresi sorunlu neresi degil. yaz yada kis defender icin farketmez ama size tavsiyem once guvendiginiz bir usta bulun, sonra onun tavsiyeleriyle arac alin. Defenderleri hakikaten bilen birilerine gostermeden almayin. Piyasada cok pahali satilan ve aslinda o parayi etmeyecek cok arac var.

istanbulda fotografcilik yapiyorum, reklam, dergi, katalog cekimleri.

sirkeciden epeyce bi esnaf tanırsınız o zaman Nurettin ÖZDEMİR,Foto halis,bal fotografçılık vs vs :smiley: geldigimde sizi nerede bulabilirim istanbulda tanışıp görüşmek isterim açıkçası sizde isterseniz tabiki...

Evet keşke bitane gözüme çarpan bulabilsem öyle alımlı guzel ve orjinaline sadık kalınan bir araç.ama artık dizel düşünüyorum çünkü benzinliye dizel takılmıyormuşş... alıp dizel yaparım diye düşünüyordum.. napalım kaderimiz atrık

Benim ofisim istanbul Moda da ama pek ugramiyorum cekimlerim genelde disarida. Siz nerdesiniz? tabiki haberlesiriz uygun olursak ikimizde gorusuruz. Defenderde genelde her motoru hepsine bir sekilde takarlar ama masrafiniz cok olur. Motor degistirmeyi goze aliyorsaniz, ihalelerden cikma bir defender alip sifir puma motor koyup ustune dizel, siz toplarsaniz biraz masrafli olur ama omur boyu sorunsuz binersiniz. Tabi onu iyice toplayacak bir usta da sart.

iş yerimiz gümüşhane kelkitte Fuji Plaza yız. o şekilde çok masraflı bitane giresunda buldum arayacagım yarın bakalım ne der ne demez hayırlısı artık... inş bi gün gelirim sizi önceden haberdar ederim çekimlerinize bende gelirim sizin gibi bir degerli fotografçıdan ip uçları almak isterim...

Estafurullah :smiley:

bu arada daha once defender kullanmadiysaniz almadan once kullanip oyle alin

Evet bi binip çıkayım diyecegim sahibinde bakalım zaten traktör gibidir diye tahmin ediyorum böbrek taşı yok ama döktürür heralde ;D zaten rahatlıgını düşünmüyorum ama aklımın bir köşesinde de toyota yok degil yalan demeyeyim :smiley: tabi hepsinin üstünde unimog yatıyor :smiley: iyice sıyırdım kafayıı :smiley:

defender ona cidden gonul veren insanin harci bir arac. hem kullanmasi sert, konforsuz, is makinasi gibi. toyota vx 80 yada land rover discovery gibi veya daha ufak suzuki gibi araclar dusunebilirsiniz. ozellikle sehir ici kullanim ve uzun yolda cok iyi yapilmis bir defender degilse sizi yorar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri