Okadarda değil yavvTempus' Alıntı:defender ona cidden gonul veren insanin harci bir arac. hem kullanmasi sert, konforsuz, is makinasi gibi. toyota vx 80 yada land rover discovery gibi veya daha ufak suzuki gibi araclar dusunebilirsiniz. ozellikle sehir ici kullanim ve uzun yolda cok iyi yapilmis bir defender degilse sizi yorar
yunus bager' Alıntı:Okadarda değil yavv
Dizele benzinli benzinliye dizel takılabiliyor ama prosedürünü bilmek gerekir bende takılmaz diye biliyordum önemli olan eski motorun yeni üretimi olmaması ve takılacak motorun yeni model olmasıatilladnc' Alıntı:sirkeciden epeyce bi esnaf tanırsınız o zaman Nurettin ÖZDEMİR,Foto halis,bal fotografçılık vs vs geldigimde sizi nerede bulabilirim istanbulda tanışıp görüşmek isterim açıkçası sizde isterseniz tabiki...
Evet keşke bitane gözüme çarpan bulabilsem öyle alımlı guzel ve orjinaline sadık kalınan bir araç.ama artık dizel düşünüyorum çünkü benzinliye dizel takılmıyormuşş... alıp dizel yaparım diye düşünüyordum.. napalım kaderimiz atrık
atilladnc' Alıntı:yunus bey hemen de takip ettiginiz belli oluyor valla bende traktor demiştim ama sözümü geri alıyorum tamam kızmayınnn sadec muhabbet sizce toyota mi defender dizel mi ? ve neden?
atilladnc' Alıntı:bu durumda benzinli alıp dizel yapabilir miyim yunus bey? gerçekten buna sevindim peki bu bana ne kadara mal olur mesela kayseride ki benzinli araçlardan alsam hangi dizel motoru taktırabilrim? prosedür nasıl işliyor ayrıca siz nerede hangi ildensiniz?
Kürşad bu soruya cevap vermek zor aldığın araç üzerine 10 bin daha eklemen gerekirTempus' Alıntı:yunus puma motorlu bir 90 kasa kaca malolur
yunus bager' Alıntı:Kürşad bu soruya cevap vermek zor aldığın araç üzerine 10 bin daha eklemen gerekir
tayfunsozer' Alıntı:Atilla Bey inceledikçe beğeniler ve beklentiler değişiyor.Acele etmeyin .Beğendiğiniz bir aracı imkan varsa Yakından görün hatta test edin.Gezen bilir gezilerine katılın.Sizi araçsız kabul edecek dostlar bulunur.Buralarda araçların sizde uyandıracağı duyguları değerlendirin.Araçtan beklentileriniz otursun.Aracın, Tür ,marka ve modelinde karar kıldıktan sonra Fiyat fayda oranı en iyi olanını almaya çalışın.Başından sorunlu aracı adam ederim diye almayın.Hazır toplanmış bir araç sizin topladığınızdan ucuza gelecektir.Bir araçta karar kılarsanız tek bir kişinin referansıyla yetinmeyin,almadan sitemizde kullanan arkadaşlara araç hakkında bilgi vererek yardım isteyin.Sizi hayal kırklığına uğratacak bir araç tüm hevesinizi ve keyfinizi kaçırabilir.Mümkünse geçmişi bilinen ya da tanıdık birinin aracını tercih edin.Bu arada 2. el aracın şans işi olduğunu kabul ederek çıkabilecek sürprizler için de bir miktar fon ayırmayı unutmayın.İyi şanslar.
Sevgilerimle
Tayfun Sözer
sizede katiliyorum ..tayfunsozer' Alıntı:Yazdıklarımın arkasındayım