93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atilladnc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,149
Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

nasip inş temiz olsun da gerisini de yavaş yavaş toplarız...onemli olan orjinal bişey bulabilmemiz de imiş öyle diyor herkes...

2200401282f[1].jpg

20171987t6r[1].jpg

191920417xu[1].jpg

2200401282f[1].jpg

Etiketler

unimog sadece arazide kullanilabilecek ve araziyede 50 km hizla gidebilen bir aracdir direk uzak durun sadece arazide kullanmayacaksaniz

Tempus' Alıntı:
defender ona cidden gonul veren insanin harci bir arac. hem kullanmasi sert, konforsuz, is makinasi gibi. toyota vx 80 yada land rover discovery gibi veya daha ufak suzuki gibi araclar dusunebilirsiniz. ozellikle sehir ici kullanim ve uzun yolda cok iyi yapilmis bir defender degilse sizi yorar
Okadarda değil yavv ;)

yunus bey hemen de takip ettiginiz belli oluyor valla :smiley: bende traktor demiştim ama sözümü geri alıyorum :smiley::smiley::smiley: tamam kızmayınnn sadec muhabbet :smiley: sizce toyota mi defender dizel mi ? ve neden?

atilladnc' Alıntı:
sirkeciden epeyce bi esnaf tanırsınız o zaman Nurettin ÖZDEMİR,Foto halis,bal fotografçılık vs vs :smiley: geldigimde sizi nerede bulabilirim istanbulda tanışıp görüşmek isterim açıkçası sizde isterseniz tabiki...

Evet keşke bitane gözüme çarpan bulabilsem öyle alımlı guzel ve orjinaline sadık kalınan bir araç.ama artık dizel düşünüyorum çünkü benzinliye dizel takılmıyormuşş... alıp dizel yaparım diye düşünüyordum.. napalım kaderimiz atrık
Dizele benzinli benzinliye dizel takılabiliyor ama prosedürünü bilmek gerekir bende takılmaz diye biliyordum önemli olan eski motorun yeni üretimi olmaması ve takılacak motorun yeni model olması
atilladnc' Alıntı:
yunus bey hemen de takip ettiginiz belli oluyor valla :smiley: bende traktor demiştim ama sözümü geri alıyorum :smiley::smiley::smiley: tamam kızmayınnn sadec muhabbet :smiley: sizce toyota mi defender dizel mi ? ve neden?

bana bu soruyu sormak biraz abes kaçar :smiley: defenderin inciğini boncuğunu bildiğim için tek arazi aracı tercihim defender olur
ancak toyota her zaman kaliteli bir araçtır ama ne yazıkkki ülkemizde olması gereken değerin birkaç katı fiyatlarda satılması ve aracına göre yedep parça hem pahalı hemde bulması meşaketli

bu durumda benzinli alıp dizel yapabilir miyim yunus bey? gerçekten buna sevindim peki bu bana ne kadara mal olur mesela kayseride ki benzinli araçlardan alsam hangi dizel motoru taktırabilrim? prosedür nasıl işliyor ayrıca siz nerede hangi ildensiniz?

o kadar dil dok gene gitsin def baksin ne diyim gonlune gore bulursun inşallah.
ilanlardaki 73 e baktinmi tam dolu duruyor. hiç masraf etme bas kontaga ıstedıgın yere gıt

atilladnc' Alıntı:
bu durumda benzinli alıp dizel yapabilir miyim yunus bey? gerçekten buna sevindim peki bu bana ne kadara mal olur mesela kayseride ki benzinli araçlardan alsam hangi dizel motoru taktırabilrim? prosedür nasıl işliyor ayrıca siz nerede hangi ildensiniz?

Otokar'dan onay alabilmek için defenderin kullandığı diğer motorlar puma, tgv, ve td300

yunus bager' Alıntı:
Kürşad bu soruya cevap vermek zor aldığın araç üzerine 10 bin daha eklemen gerekir

sifir puma motor icinmi? benim hayalimde 300 tdi yada puma bir 90 kasa var. ama bakalim hemen zaten mumkun degil. aslinda 90 lar bol olsa ve ucuz hurda bulunsa 20 000 lere cok temiz bisey yapilabilir ama malesef yok.

yani işin temelinde otokar dan onay almaktan geçiyor öyle mi? toyota da bu şekilde bir degişiklik yapılabilir mi acaba?

Kursat bey size yardimci olacak en temel konulari bence cok iyi ozetlemis... size onerim Araclar & LR - Defender forumlarini uzun zaman ayirarak notlar alarak cok dikkatli okuyun ... bitirdiginizde biraz kafaniz karisacaktir ama su an bildiklerinizin onlarca kati bilgiye ulasacaksinizdir.. daha sonra hem bu sitedeki hemde malum en yogun satislarin oldugu ilan sitesinden amac ve butcenize uygun araci bulabileceginizi umuyorum ..
kolay gelsin ..

tayfunsozer' Alıntı:
Atilla Bey inceledikçe beğeniler ve beklentiler değişiyor.Acele etmeyin .Beğendiğiniz bir aracı imkan varsa Yakından görün hatta test edin.Gezen bilir gezilerine katılın.Sizi araçsız kabul edecek dostlar bulunur.Buralarda araçların sizde uyandıracağı duyguları değerlendirin.Araçtan beklentileriniz otursun.Aracın, Tür ,marka ve modelinde karar kıldıktan sonra Fiyat fayda oranı en iyi olanını almaya çalışın.Başından sorunlu aracı adam ederim diye almayın.Hazır toplanmış bir araç sizin topladığınızdan ucuza gelecektir.Bir araçta karar kılarsanız tek bir kişinin referansıyla yetinmeyin,almadan sitemizde kullanan arkadaşlara araç hakkında bilgi vererek yardım isteyin.Sizi hayal kırklığına uğratacak bir araç tüm hevesinizi ve keyfinizi kaçırabilir.Mümkünse geçmişi bilinen ya da tanıdık birinin aracını tercih edin.Bu arada 2. el aracın şans işi olduğunu kabul ederek çıkabilecek sürprizler için de bir miktar fon ayırmayı unutmayın.İyi şanslar.

Sevgilerimle
Tayfun Sözer

Yazdıklarımın arkasındayım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri