Arama sonuçlarınız

1. yasakşehir07

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur ömer abim ben buralardayım kaybolmadım allah onlardan razı olsun ve her diledikleri olsun inşallah.ben bugünlerde neti fazla kullanamıyorum.yoksa ne sizleri ne de arkadaşlarımızı unutmuş değiliz.inşallah yolumuz bir...

2. yasakşehir07

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat daha xj için kuyuya atılan taşı çıkaramadık birde subaruyu katmayın araya hepten dibe batarız hepimiz.subaru iyi güzel hoş ama şuanki maliyetlerle binilebilecek bir araç olmadığına inanıyorum.benimde çok hoşuma gidiyordu ama maalesef olmadı olmayacak da :(
  3. yasakşehir07

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar seni gidi balyci seni

4. yasakşehir07

1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz? gökhan kardeşim ben kapımı herkese açıyorum ve sadece ama sadece bir merhabaya çokşeylerin elde edileceğine inanıyorum.hala güvenmeye devam ediyorum insanlara yediğim kazıklara rağmen ama olsun
  5. yasakşehir07

Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek zincir triger kayışı yerine kullanılıyor diğer kayış ise klima pompası alternatör direksiyon pompasını ve devirdaim pompasını çevirir.

6. yasakşehir07

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ebaydan alana kadar bir reklamcı yapamazmıydı umut kardeş hemde yerli malı yurdun malını kullanmış olurdun :)

7. yasakşehir07

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek ne demek arkadaşım bende iki yıl boyunca sadece yağını ve bujilerini değiştirerek kullandım ve dere tepe demeden gezdim durdum ve benim aracım otomatik vitesti ve vites kutusu sağlamdı.benim şikayetim burada usta bulamamak ve biraz olsun işten anladığım için...
  8. yasakşehir07

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek söylemiş olduğunuz faaliyetleri fazlasıyla yerine getirir vitara ben fazlasıyla zorladım ve beni yolda bırakmadı ama benim için fazla masraf çıkartmaya başlayınca sattım.elbetteki dilediğiniz araca müşteri olur dener ve beğenmezseniz kusura bakmayın olmadı der...
  9. yasakşehir07

1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz? siz bilmiyorsunuz o paraya satılan araçların eksozundan altın suyu çıkıyormuş sonra onları biriktirip kaynatıyor ve hemen dondurucuya atıp buz şeklinde altın külçeleri elde ediyormuşsunuz sonra da alacağınız yeni araç için onları bozdurup...

10. yasakşehir07

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek siz en iyisi deneyin ve sonra karar verin bu durumda.ne söylesek sanırım çare olamayız ama benim düşüncem almamanız yönünde olur.

11. yasakşehir07

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek benim boyum 1.85 ve kilo 85 ben kafamı devamlı yan tarafa çarpıyordum darlığından dolayı gerisini siz düşünün kendi ağırlık ve boyunuza göre :D
  12. yasakşehir07

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek öncelikle burak beyin sözlerine katılıyorum ve japon japondur herzaman.bir bobinin tanesi 190 ile 280 arası değişiyordu ve altı tane var.ayrıca bahsettiğiniz gibi ben yanlış aracı aldım sanırım istediğim şekilde bulamayınca ve eşim de ısrar edince almak...

13. yasakşehir07

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek daha önce kullanmış biri olarak almayın derim birazcık masraflı geldi bana.sadece bobin arızası yaptı bende o bile benim için sıkıntı oldu hem tamirci hemde parça bulma konusunda.onun yerine başka araçlar bakabilirsiniz
  14. yasakşehir07

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping bende birşey söylemek isterim bu yazdıklarınızdan sonra çünkü saroz'u çok seviyorum buranın kıymetini ancak giden yaşayan bilir.yapmış olduğunuz açıklamalardan sonra iyi yolda olduğunuzu söylemek isterim.kaldı ki herşeyin para olmadığını söyleyebilen işletmecilere rastlamak...
  15. yasakşehir07

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar demekki neymiş kardeşim herşeyin orjinalini kullanmak gerekirmiş.bu arada eşinize araba eski alan yok derseniz bir müddet daha idare eder yazı çıkartırsın sonrasına verdiğin sözün karşılığında güzel bir yemek işi çözer yada fiyatı yüksek tut maliyet hesabı...

16. yasakşehir07

Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum

Ynt: Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum arkadaşım keşke benim de orada olduğum bir tarihe denk gelseniz de ben gezdirsem sizi oralarda.tam tarih belirtmemişsiniz ama olurda aynı zamana denk gelirsek size yardımcı olurum bizzat ben
  17. yasakşehir07

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim burak kardeşim umut'u fabrika ayarlarına geri yüklemek gerek sanırım
  18. yasakşehir07

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim bunun cumartesi pazar olanını yollama sen en iyisimi :)

19. yasakşehir07

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim umut sabah sabah ramazan ramazan işe de yeni gelmişiz bu ne ya böyle araba mı olur önü görünüyor arkası görünmüyor.altı açık üstü kapalı alttan su alır bu araba
  20. yasakşehir07

1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum

Ynt: 1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum teşekürler bor hazretleri ben de SANA herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri