Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
emre bey mail adresinde sorun var sanırım iletilmiyor gönderilmiyor mailler
emre bey hemen yollarım siz bu başlığı geç gördünüz sanırım.size daha sonra uygun bir zamanda tüm defenderların kataloglarını yollayayım.düz dizeli hemen yolluyorum
adresinizi mail olarak yazarsanız yollamaya çalışırım. bahcivankurt@gmail.com
Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?
hiç tanımadığımız insanlara yardımcı olmak için kataloglar yolluyoruz, gelene çay çorba ikram ediyoruz, olmadı yolda kalanı almaya gidiyoruz vs vs işte bu da land dostluğunun göstergesi olsa gerek :D
haluk bey yolladım ama geldimi bilmem gelemdiyse yarın işyerinden tekrar yollarım
haluk bey atmaosferik dizeli yollarım ama 3.5 için eğer alırsnız yollayayım.vınn kullandığım için 500 mb birden yiyor yani kotamın sekizde biri bir dosyayı gönderince bitiyor ve geçen gün bir arkadaşa yolladım.daha...
Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)
çok çok çok geçmiş olsun ve ailenizle daha güzel vakit geçireceğiniz zamanlar sizlerin olsun inşallah
olurmu süleyman bey bakın bu gruptakilerin hemen hemen hepsi karavan imalatına başlayacak ve dünya çapında karavan üretecekler ve onun için daha şimdiden rakiplerini piyasadan çekilmeye zorluyorlar ve hayal mahsulü suçlamalarla ki bunlar...
enver bey ben üzerime alınayım bu mesajınızı ama benim de eklemek istediğim bir şekilde de olsa yeni çok çok daha iyi karavan verseler bile bu davranış şekliyle bu işin yürümeyeceğidir.yaşım itibarıyle sizlere bişeyler izah edecek durumda...
bunca yazılan çizilenden sonra hala pişkinlikle suçsuz olduğunu iddia eden firmaya söyleyeceğim tek şey bu şartlarda iflasınız yakındır...
Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz
ne denirki fotoğraf harika.buradan yıldızları izlemek gerek geceleri ama yatarken kıvrılıcakmıyız okonuda yorum varmı sitelerinde :D
Ynt: Tek Akıllı Ben Değilmişim :d
sayın bahadır bey benim karavanım yok ama arkadaşların dikkatini çekeceğini düşündüm.ben de zaman zaman zihni sinir projelere imza atmak istiyorum ama hem mekan olarak hemde işim gereği sadece düşüncede kalıyor şimdilik.yoksa inanın ortaya neler çıkar...
Ynt: Evde İnverter Kullanımı Ve Jel Akü Sorunu
ayrıca sisteme aküleri paralel bağlarsanız voltaj değişmez ki.seri bağlamanız gerekli 24 voltu elde etmek için.elinizdeki inverteri değiştirin bence ve size aküden daha ucuza malolur gibi geliyor bana.yine de iyice araştırmanızı ve bir elektrik...
Ynt: Evde İnverter Kullanımı Ve Jel Akü Sorunu
sistemiyirmidört yerine oniki volta göre ayarlatıp ona göre inverter kullansanız belki daha fazla verim alırdınız.yirmidört volt için iki akü yetmiyor sanırım size