Arama sonuçlarınız

1. vedatsen94

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Avatar + imza. Avatarın çekinildiği mekan büyüledi beni, imzadaki görüşede katılıyorum, en sağlam olmasa gayet sağlamdır toyota.

2. vedatsen94

SALEWA Trek & Travel Baton

Ynt: SALEWA Trek & Travel Baton İlan hala güncelmi ?
  3. vedatsen94

Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi Ahmet Hocam ve arkadaşlarına yakışan bir etkinlik olduğu fotoğraflardan belli. Yani haneler tanıdığnız ve karadenizin o güzel havasını soluduğunuz için kendinizi şanslı saymalısınız. Tebrikler. Resimlerin devamını bekliyoruz.

4. vedatsen94

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Ahmet Hocam, kazasız belasız dömenize sevindim. Etkiliğe katılan bütün arkadaşlara tebrikler. Seneye tekrar ir kaçkar turunda beraber olmak dileğiyle.
  5. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... O olur bak, hem bilet fiyatlarıda ucuz :P Size şimdiden iyi etkinlikler mükemmel bi etkinlik olacağına eminim.

6. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Bilet bulamadık bayramın 2. günü dolayısıyla yoğunluktan. Ayrıca maddi konudaki sıkıntımızı biliyosun Uğur Abi. Ama senden bot kafa feneri gibi araç gereçlerimi tamamlamaya devam edeceğim ve sıksık gelip giderim yanına...

7. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Aranızda olamıyacak olmak çok çok üzücü. Karadeniz yarınlara kaldı. Mükemmel kişiler ve karakterlerle çok güzel bir etkinlik olacağına eminim. Rsimlerinizi bekliyoruz, merakla.
  8. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Memnuniyetle, bekliyorum :)
  9. vedatsen94

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz Mustafa Bey, Bu aşamada sitemizin 2 el satış bölümünden yararlanmanızı tavsiye ederim. Güvenilir ve uygun fiyatlarla iyi şeyler bulabilirsiniz. Hoşgeldiniz, rotanız bol olsun.

10. vedatsen94

Denizli'den Bozcaada'ya...

Ynt: Denizli'den Bozcaada'ya... Merhabalar, Benim tavsiyem, eğer otostop düşünüyorsanız önlemlerinizi alın. Halk arasındaki tabiriyle, emaneti alın yani :D Sağlıcakla..

11. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Kayıt edip, size geri göndüm Haşim Abi. Yarın tekrardan size bir bilgilendirme yazısı yazacağım, görüşmek üzere. Hayırlı geceler :)
  12. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Sayın thingol, Tamtakır hazır sayılırsınız. Bende size kıyasla daha biçok eksik var. Yarın çadır konusu netleşicek. Size hemen bilgi vericem çadır konusunda, ama büyük ihtimalle çadır 3 kişiliktir, beraber kalırız...

13. vedatsen94

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürler, içimizden gelenler. Sizinde bu zevkleri tatmanız umuduyla. Saygılar.
  14. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Sayın thingol, Çadır ve kamp ocağı konusunu halletmeye çalışacağım. Daha doğrusu kamp ocağım var beraber kullanırız, çadır konusundada bişeyler yapacağım aklımda bişeyler var bikaç gün içinde netleştirip sizin adına...
  15. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... B GRUBU Ben, arkadaşım, thingol. Ben ve arkadaşım adına malzemelerimizi yazıyorum, bi tane 2 kişilik çadır. bende -28, arkadaşımdada -14 uyku tulumu. mat, kamp ocağı, kamp mutfağı, mataralarımız, bi adet termos, ve...

16. vedatsen94

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz, sadece doğa sporları adına değil, ilginize çekecek bir sürü etkinlik ve bilgi bulabilirsiniz sitede. Doğru adrestesiniz. Rotanız bol olsun.
  17. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Ahmet abi, Hemen hemen üstün körü bi katılımcı listesi ve malzeme listesi oluştursakta, eksiklerimizi ona göre tamamlasak ?
  18. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Sayın thingol, Çadır açığınızın kapatılmasında çok zorlanılmaz diye düşünüyorum. Panço almazsanızda çok çok sıkıntı olmaz gibi geliyor bana, ama alırsanız sizin için iyi olur çokta pahalı birşey değil zaten. Bu arada...

19. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Haklısınız bu ayrıntı gözümden kaçmış :-\ Mut bey bana ulaşabileceğiniz bir numarayı özelinize bıraktım. Ulaşabilirseniz bikaç şey hakkında konuşşup hemde tanışmış oluruz. Sizden telefon bekliyorum. Saygılar.
  20. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Sizi allah gönderdi yahu. Benim bikaç parça eksiğim var, bursada oturup burdan katılacağım etkinliğe. Yardım edebilirmisiniz bana, özelden gelirseniz sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri