Arama sonuçlarınız

1. vedatsen94

fire starter ..ates baslatıcı

Ynt: fire starter ..ates baslatıcı Murat Bey, Kargo elime sorunsuz ve hızlı bi biçimde ulaştı. Bana özelde hesap numaranızı ve borcumu yazarsanız hesabınıza geçişi yapayım.

2. vedatsen94

Alınık 3-4 mevsim çift tenteli çadır (min. 3 kişilik), şişme mat , uyku tulumu

Ynt: Alınık 3-4 mevsim çift tenteli çadır (min. 3 kişilik), şişme mat , uyku tulumu bana özelden ulaşırsanız işinize yarayabilecek eşyalar var sanırsam elimde.
  3. vedatsen94

Loap Melbu III

Ynt: Loap Melbu III Eğer fotoğraflarını koyarsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz. Hayırlı satışlar :)

4. vedatsen94

Ynt: fire starter ..ates baslatıcı bende beklemedeyim
  5. vedatsen94

Ynt: fire starter ..ates baslatıcı Sayın ilbeğ, Özelden cep numaramı yazdım, en kısa zamanda geri dönüşünüzü bekliyorum.

6. vedatsen94

Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz

Ynt: Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz Bende aynı çadırdan var, festivallerde falan kullanmak için almıştım. Kurulumu kolay çiseleyen yağmmurda suda geçirmez, rüzgara karşı hafif dayanıklıdır. Senin yapacağın işte işini görür. İki kişide çok rahat olmasada sığıyor. Benim çadır...

7. vedatsen94

%100 orjinal tommy hilfiger saat

Ynt: %100 orjinal tommy hilfiger saat güncelmidir ? resimleride yenilerseniz.
  8. vedatsen94

Kışın Uludağ'da Doğa Yürüyüşü

Ynt: Kışın Uludağ'da Doğa Yürüyüşü Telefirik hattının altındaki karların yükseltisi çok fazla ayrıca, bazı yerlerde çok dikleşiyor, yani bu ihtimali bence düşünmeyin. En mantıklısı, sarıalan'dan otellere kadar yapılacak rahat bi yürüyüş olacaktır. Gerçi Bursa insanı konukseverdir sizi oraya...
  9. vedatsen94

Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul)

Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul) Göz attım, faydalı bilgiler var, ilginize teşekkürler.

10. vedatsen94

Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul) Sağolun bilgileriniz için çok teşekkürler :)

11. vedatsen94

Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul) Havalı tüfek olsa dahi, ruhsat çıkarılması zorunlumu. Bu işi kaçak yapan biçok kişi var. Denetleme yöntemleri nasıl oluyor ?
  12. vedatsen94

Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul) Neden ?

13. vedatsen94

Belçika, Lüksemburg, 10 ay, 7.000 Km :)

Ynt: Belçika, Lüksemburg, 10 ay, 7.000 Km :) Güzel bir tur, güzel bir blog, takip :)
  14. vedatsen94

Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul) Peki tamamda, benim bu avcılık konusunda hemen hemen hiçbi bilgim yok diyebilirim, bikaç soru daha sorucam. Bu havalı tüfeklerle ne kadar uzaktaki bi hayvana zarar verebilirim. Veyahutta ben bu silahı aldım küçük av etkinlikleri düzenliycem, yanına...
  15. vedatsen94

Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul) Merhabalar, bu ürünü ruhsat olmadan kullanmamızda bi sakınca olurmu ? Ayrıca once 100 Tl sonra 180 demişsiniz. Güncel fiyatı alabilirmiyim ?

16. vedatsen94

Hayattan Aldığım 45 Ders!

Ynt: Hayattan Aldığım 45 Ders! Çok çok iyi ya :o , ellerinize sağlık, paylaşımınız için. :)
  17. vedatsen94

Kışın Uludağ'da Doğa Yürüyüşü

Öncelikle ben Bursalı olduum için uludağa iyi tanırım geçen hafta trekking için ordaydık. Kar kimi serlerde tahmin ettiğiniz gibi üzerinden zaman geçtiği için sertleşmiş ama bu ara hava sıcaklıkları bursada iyi olduğundan uludağ güneşin yüzünü fazla görüyor bu sebeble çoğu yerde batmaya...
  18. vedatsen94

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Bu sefer geçen seneki tersliklere luzum vermeden, sağlıklı bir zirve yaparız beraber inşallah.

19. vedatsen94

Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Ürünleri kalitesi ve fiyatları çok iyi, birde kendi çekimleriniz resimlerinizi koysaydınız mükemmel olurdu. Teker tekerde alınabilme imkanı var herhalde değil mi ?
  20. vedatsen94

Satılık Petzl Kazma, Kafa feneri ve MSR Miox Su arıtıcısı

Ynt: Satılık Petzl Kazma, Kafa feneri ve MSR Miox Su arıtıcısı Kafa feneri ve kazmaya talibim özelden mesaj attım. Hayırlı satışlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri