Arama sonuçlarınız

1. legend91

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) aracınız güzel emeğinize sağlık ;)

2. legend91

Adana'da Defender ve Vinç Sorunu

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu mdf olan kısmı carbon kaplama yapsana Halil'im ;)
  3. legend91

96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat anladım , peki lpg sarfiyatı yol bilgisayarında görülüyormuki ? 22.7 dediniz de nasıl belli oluyor bu ?

4. legend91

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) emeğine sağlık ;)
  5. legend91

GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Ynt: GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM kesinlikle zj almanı tavsiye ederim bende uzun bi araştırmadan sonra karar verdim ve aldım

6. legend91

ÖN ŞAFT???

Ynt: ÖN ŞAFT??? kesinlikle öle aslanın 2 ayağıyla yürüdüğünü düşünürsek sökmekten vazgeçiyoruz ;D

7. legend91

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Uploaded with ImageShack.us yap şöle bişe artık :)
  8. legend91

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat bu hangi tarz bilmiyorum artık ;D
  9. legend91

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat Uploaded with ImageShack.us

10. legend91

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat dimi ama ;D ağır nasıl oluyor acaba hafiif offroadun üzerine ;D ;D

11. legend91

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu puma yok bak ona göre ;D al bitane 33x12.5R15 6PR Federal Couragia M/T 4x4 ,, bide safari şinorkel devam et ;D ;D
  12. legend91

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat edelbrock yaparız Halilim o zaman ;D

13. legend91

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat :D sadece conta evet
  14. legend91

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat Dun servise gittim ve egzoz manifot contasi patlamis ve yakitin bu yuzden arttigini solediler, siparis verdim bugun takilacak bide oyle denicez artik
  15. legend91

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat Lpg sistemini komple elden gecirtecem az sonra gidiyorum ;) yardimlariniz icin saolun , gaz ayarindan sonra konuya devam edecem

16. legend91

ÖN ŞAFT???

Ynt: ÖN ŞAFT??? Evet haklisiniz suandaki konforu bulamicama eminim , en iyisi once gaz ayarina baktirim
  17. legend91

ÖN ŞAFT???

Ynt: ÖN ŞAFT??? Zamani parkuru belirle bekliyorumm ;). Hee napacaz bu on safti konu dagilmasin :D
  18. legend91

ÖN ŞAFT???

Ynt: ÖN ŞAFT??? Ön saftsiz bile defenderini yerimmmmm halilimm ;D

19. legend91

ÖN ŞAFT???

Ynt: ÖN ŞAFT??? 96 grand cherokee 5.2 aracım...neden jeep soruusuna da gelince hayranim bu arabaya ama cevremdeki bikac tanistigim arkadas on safti cikarmis ve yakitin %25 dustugunu soluyor bende bu konuyu en iyi ogrenebilecegim yer tabiki gezenbilir oldugunu dusundum ve konuyu actim
  20. legend91

ÖN ŞAFT???

merhabalar arkadaşlar,ön şaftı sökmenin ne gibi yarar ve zararları vardır acaba ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri