GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet.s Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,967

ahmet.s

Ana Kamp
Değerli dostlar merhaba.
Aranıza yeni katılan biriyim. Off-road organizasyonlarınızda acizane sizlere iştirak etmek isteyen biri olarak araç konusunda yardım rica ediyorum. Önerileriniz, tecrübeleriniz benim için çok önemli. Yakıtı, Parça fiyatları dikkate alındığında önerilerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Bu bölümde sorum yönelttim lakin farklı markalarda olabilir.
Saygılar

Etiketler

Ynt: GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Araç almak istiyorum. Lakin marka konusunda kararsız kaldım. Off-road da ayrıca off-road dışında kullanabileceğim bir araç olsun istiyorum. Fakat karar veremedim maalesef. Neye göre karar verebileceğimi bilemiyorum

jeep bölümüne yazdığınıza göre jeep için yorum yapayım.

ağır offroad ile işiniz olmayacaksa benim gibi arada sırada tarlaya girecekseniz, 0 km olacaksa şu yeni gelen patriot yada compass gibi hafifi araçlar işinizi görecektir. ben araziye gireceğim diyorsanız herhalde yeni cherokee sizi tatmin eder.

ikinci el olacaksa ikisinide iyi yapacağınız araç bana göre WJ kasa grand cherokee dir. ZJ yani bir önceki model grand cherokee ler,bizimde sahip olduğumuz model yani, daha eski teknoloji, çok yakan ancak bakımı kolay ve ucuz olduğundan arazidede korkmadan kullnılabilecek bir alternatiftir.

başka marka derseniz hafif uygulamalar için nissan xtrail bence tek seçim olurdu. yolda otomobil ayarında hafif arazide ise hafif arazi aracı ayarındadır çekiş sistemleri.

KLL teşekkür ederim dostum. Tek cevap sizden alabildim.
Aslında öyle ağır off-road yarışlarını düşünmüyorum. Sadece muhabettine biraz toza çamura bulaşmak, stres atmak niyetindeyin ? Haklı olarak sıfır kezinlikle düşünmüyorum. Normal zamanda kullanımasını istememin nedeni de eşimin rahat kullanabileceği bir araç olsun beklentisindeyim. Önerdiğiniz alterntaifleri araştıracağım. Tekrar teşekkür ederim.

KLL' Alıntı:
jeep bölümüne yazdığınıza göre jeep için yorum yapayım.

ağır offroad ile işiniz olmayacaksa benim gibi arada sırada tarlaya girecekseniz, 0 km olacaksa şu yeni gelen patriot yada compass gibi hafifi araçlar işinizi görecektir. ben araziye gireceğim diyorsanız herhalde yeni cherokee sizi tatmin eder.

ikinci el olacaksa ikisinide iyi yapacağınız araç bana göre WJ kasa grand cherokee dir. ZJ yani bir önceki model grand cherokee ler,bizimde sahip olduğumuz model yani, daha eski teknoloji, çok yakan ancak bakımı kolay ve ucuz olduğundan arazidede korkmadan kullnılabilecek bir alternatiftir.

başka marka derseniz hafif uygulamalar için nissan xtrail bence tek seçim olurdu. yolda otomobil ayarında hafif arazide ise hafif arazi aracı ayarındadır çekiş sistemleri.

güzel yazmışsınız,

eklemey yapayım, biraz konfor istiyorsanız jeep ZJ Avrupa versiyon da alternatifler içine girebilir, diğer iki alternatif de çok iyi arkadaşımızın belirttiği, ZJ lerde parçalar nispeten daha bol ve ucuz,

ben konfor aramıyorum, arazide dip noktaya kadar dalacağım hissi varsa üzerinizde en ucuz ve uygunu defender veya discover I olabilir, unutmadan, doscovery I aynı zamanda hem konforlu sayılabilir bir araçtır, yürüyen parçalarıda defender ile aynı olduğundan arazi dönüş maliyeti daha uygundur, selamlar,

ne alırsanız alın kazasız belasız kullanmanızı, kullanmamızı diliyorum...

bende 2 tane zj var. biri 2" yükselmis asfalt lastıklı.
diğeri 4.5 " yükselmiş arazi lastıklı.
her ıkı halınıde karşılaştırabılrsınız.
ıkısıde 97 model ve avrupa versıyonu.
2sinden birini satıcam.
isterseniz görüşşelim ikisinide kıyaslayın fikir edinin ve aklınza yatarsa birini vereyim size

Elbette olabilir. Sonuçta bir araç alacağım. Araçlarınızı nasıl görebilirim. Birde detay bilgi fiyat bilgilerini verirseniz memnun olurum.
Bu arada cevap veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

kesinlikle zj almanı tavsiye ederim bende uzun bi araştırmadan sonra karar verdim ve aldım

temiz ve gerçekten bakımlı ama görece pahalı bir ZJ fiyat performans olarak sizi mutlu eder, zaten pek sorun çıkartmaz bakımlıları. döküğüne bakmayın bile. ancak ben hala bütçe uygunsa benzinli/lpg li WJ diyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri