Arama sonuçlarınız

1. legend91

2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında

Benim aracım 98 CR-V ve brc lpg sistemi kullanıyorum , lpg nin litresinin 2,62 olduğu su anda aracım ş.içi 40 kuruş yakıyor ş.dışı 35 kuruş yakmamtadır , ama lpg ciler de diyor brc nin uyumsuz oldugunu , benim aracımda şöyle bi sorun da var rampayı gördü mü bayılıyor araç :( lpg den benzine...

2. legend91

Defender Motor ( 2,5 Düz Dizel )

Selam arkadaşlar tam Defender almaya karar vermişken tamircimle beraber oturup sohbet ediyorduk, motor yenilemeden bi arkadaş geldi herneyse sohbet defender'a geldi , bana sakın ama sakın bulaşma dedi neden diye sordugumda 2,5 düz dizellerin motoruna bi el attık mı işin içinden cıkamazsın dedi...
  3. legend91

1996 GRAND CHEROKEE ZJ 5,2 SATILIK

Ynt: 1996 GRAND CHEROKEE ZJ 5,2 SATILIK araç satılmıştır

4. legend91

Ynt: 1996 GRAND CHEROKEE ZJ 5,2 SATILIK .
  5. legend91

Ynt: 1996 GRAND CHEROKEE ZJ 5,2 SATILIK fotoğraflar...

6. legend91

Ynt: 1996 GRAND CHEROKEE ZJ 5,2 SATILIK hocam araç tamamiyle orjinal bakımı eksiksiz yapılmıstır numaramı yazdım ulaşabilirsiniz bana

7. legend91

Ynt: 1996 GRAND CHEROKEE ZJ 5,2 SATILIK 34 ATA yı geçenlerde reşatbey tarafında gördüm standart bi araçtı galiba :) olur görüşelim bi foto çek,imi yapalım ;)
  8. legend91

ARACIMDA DARBE DEĞİŞEN YOKTUR ARKADAŞLAR, SADECE SOL ÖN ÇAMURLUKTA 15 CM KADAR LOKAL BOYA MEVCUTTUR,ARACIM HERŞEYİYLE MUAYYERDİR İSTENİLEN SERVİSE GÖSTERİLEBİLİR.ARACIMDA ZAVOLLİ LPG SİSTEMİ MEVCUTTUR. EKSTRA OLANLAR: 2 " GET YÜKSELTME WRANGLER AT/R LASTİK PORT BAGAJ SİS LAMBASI FİYAT...
  9. legend91

Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum )

Ynt: Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum ) gidelim Mahmut Ustam hatta bu haftasonu Cherokee&L200 yapmayı düşünüyoruz katran cukuruna doğru ;)

10. legend91

ZJ Port Bagaj İmalatım

Ynt: ZJ Port Bagaj İmalatım teşekkür ederim Ünal Bey iyi dilekleriniz için....

11. legend91

ZJ Port Bagaj İmalatım

Ynt: ZJ Port Bagaj İmalatım yaptığım cok basit bişe aslında şöyle söyliyeim size bütçeme uygun olanı buydu ve yaptırdım , siz 550 tl ayırmıssın anlaşılacağı evet dediğniz port bagaj 550 tl ye yapılır ama işte bütçe... yaptığım aşamalarda fotoğraflarda gayet net görünüyüor halilugar'ın...
  12. legend91

ZJ Port Bagaj İmalatım

Ynt: ZJ Port Bagaj İmalatım :D kardeşim yarın gelcem inş yeni lastiklerimi de aldım taktırıp yanındayım ona göre ;)

13. legend91

ZJ Port Bagaj İmalatım

Ve sonunda port bagajımı taktım sizlerle paylaşmakj istdim hemen :) port bagaj projesinde yardımcı olan halilugar'a teşekkür ederim ;) ne kadar harcadım bu bagaja peki buyrun: 3 mm'lik boru---50 TL 4 Adet Sis Lambası--- 100 TL Fırın Boya ----20 TL İşcilik+montaj---50 TL =220 tl ;D
  14. legend91

Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha.

Ynt: Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha. emeğinize sağlık çok süper bi araç masallah nazar değmesin ...
  15. legend91

Ynt: Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum ) BD30 sabırsızlıkla bekleniyor ;) beni unutma yani Cherokee'yi unutma :D

16. legend91

Ynt: Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum ) tek araç gittik ortak bide l200 deneyelim dedik arazide gayet te memnun etti :) senle daha güzellerini yapcaz tenekenin içinde kuzu olacak bu sefer ;D
  17. legend91

Ynt: Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum ) hosting images upload images
  18. legend91

Ynt: Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum ) free image hosting

19. legend91

Ynt: Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum ) hosting images
  20. legend91

Adana'da sıcaktan bunalıp kendimizi dağlara atalım dedik ve düştük yola hedef Katran Çukuru...Adana'dan 2 saatlik 260 km yolculuğumuz sonucu mesire alanımaza ulaştık ve serin havayı görünce bi rahatladık , bu zevkimizi de sizlerle paylaşmadan edemedik :) buyrun görseller :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri