Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan legend91 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,524

legend91

Kamp II
Yer
ADANA
Adana'da sıcaktan bunalıp kendimizi dağlara atalım dedik ve düştük yola hedef Katran Çukuru...Adana'dan 2 saatlik 260 km yolculuğumuz sonucu mesire alanımaza ulaştık ve serin havayı görünce bi rahatladık , bu zevkimizi de sizlerle paylaşmadan edemedik :smiley: buyrun görseller :smiley:

Etiketler

Ynt: Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum )

Tek araç mı gittiniz ?
Ben olmadan o tavuk nasıl boğazınızdan geçti ?

halilugar' Alıntı:
Tek araç mı gittiniz ?
Ben olmadan o tavuk nasıl boğazınızdan geçti ?
tek araç gittik ortak bide l200 deneyelim dedik arazide gayet te memnun etti :smiley: senle daha güzellerini yapcaz tenekenin içinde kuzu olacak bu sefer ;D

Ben deniz için profesyonel avlanma belgesini aldım. Yakında Kara avı içinde belge çıktığında alırım, artık kuzu mu döner balık mı keklik mi bıldırcın mı bilmem. BD30 a doğru gidiyorum :smiley:

halilugar' Alıntı:
Ben deniz için profesyonel avlanma belgesini aldım. Yakında Kara avı içinde belge çıktığında alırım, artık kuzu mu döner balık mı keklik mi bıldırcın mı bilmem. BD30 a doğru gidiyorum :smiley:
BD30 sabırsızlıkla bekleniyor ;) beni unutma yani Cherokee'yi unutma :D

süper gezı yapmış sınız ben katran çükürunu özledim bir gün yatılı gidelim

mahmutdemir' Alıntı:
süper gezı yapmış sınız ben katran çükürunu özledim bir gün yatılı gidelim
gidelim Mahmut Ustam hatta bu haftasonu Cherokee&L200 yapmayı düşünüyoruz katran cukuruna doğru ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri