ZJ Port Bagaj İmalatım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan legend91 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,936

legend91

Kamp II
Yer
ADANA
Ve sonunda port bagajımı taktım sizlerle paylaşmakj istdim hemen :smiley: port bagaj projesinde yardımcı olan halilugar'a teşekkür ederim ;) ne kadar harcadım bu bagaja peki buyrun:

3 mm'lik boru---50 TL
4 Adet Sis Lambası--- 100 TL
Fırın Boya ----20 TL
İşcilik+montaj---50 TL =220 tl ;D

Etiketler
Ynt: ZJ Port Bagaj İmalatım

resimlerinide eklermisiniz mutlaka yapmışsınızdırda nasıl olmuş görelim :smiley: sis farı demişsiniz dünya kadar sis farı var delicimi yayıcımı ne marka sis farı watt ne sis farlarında ? bide neden 4 tane arkada 2 tane lazım olmazmı diye düşündünüz ? bu arada ne kaynağı kullandınız acaba boruların içi dolumu boşmu ? kaç kanal var altta ince saç veya tel kullandınızmı ? bence resim olursa cok daha net belli olur bu arada 220 tl maliyet cıkarmışsınız benim istyediğim gibi tavan sepeti yapın ben 500 tl seve seve alırım :smiley:)) tabi bu arada sis farlarıda benim istediğimden olacak :smiley:) bide 4 değilde 6 tane olsun mümkünse bide sis farlarına role lazım ayrı ayrı düğmede 3 adet olacak sağ sol ayrı yanacak geri ayrı diğer üst 4 ayrı

bunu neden böyle diyorum cünki siz şimdi 220 tl tavan sepeti dedimi herkes zannedecekki vayyy 500 isteyende var 1000 isteyende var demek amma kazıklanyormuşuz o sebepten madem bu kadar ucuz dediğim gibi ben seve seve 500 vereyim istediğim gibi tavan sepeti yapın hatta garanti 5 tanesinide alma sözü verebilirim bu arada kaynak kesme işleride şöyle olsun demirler lazerde kesilecek kaynak gaz altı olacak

Arkadaş kendi emeğiyle işine yarayabilecek şekilde bir bagaj yapmış.
Bu iş isteğe göre değişir.
Maliyetinide belirtmiş zaten.
Yukarıda dememiş ki her araca uygun port bagaj 220tl.
Eksik olan benzin bidonu yan tente kum paleti arka projektör hi jack kürek vs tamamlayıp bütünlemen dileğiyle.

emin ol bu yazıyı okuyan bircok kişi demiyecekdir kendi imkan veya malzeme nedir diye sohbet ederken bu yahu tavan sepetide 220 tl imiş diye gececekdir

Biz imalatçı montajcı uygulamacı tamirci bakımcı ve bilimum envai işlerle uğraşan kişiler değiliz.
Burası bir paylaşım sitesi.
Herkes düşüncesini yazar geçer.
İyi forumlar.

iyide birisi bişe diyoısa paylaşım siteside olsa sorumluluk sahibi olup neyi nasıl yaptığını neden öyle yaptığını nasıl olduğunu d emeli yoksa her gelen kafasına eseni yazsın gitsin ise mevzu o zaman bilgi paylaşım sitesi olmaz burası

Kasım arkadaşım bagaj düşündüğünü belirtti ve yanıma geldi çizim için. Nasıl görüneceğini merak etti. Ebatlarıyla birlikte kaynak ustasına giderse daha kolay olacağını ve ne kadar demir gideceğini belirlemek istedi. Sağolsun sitede paylaşım yapan arkadaşlardan biraz ölçüler hakkında bilgi edinmiş gelmiş, öyle mi böyle mi derken plan ortaya çıktı ve çizdik.
Sonucu göremedim, sağolsun yaptım geldim demedi... ;D

halilugar' Alıntı:
Kasım arkadaşım bagaj düşündüğünü belirtti ve yanıma geldi çizim için. Nasıl görüneceğini merak etti. Ebatlarıyla birlikte kaynak ustasına giderse daha kolay olacağını ve ne kadar demir gideceğini belirlemek istedi. Sağolsun sitede paylaşım yapan arkadaşlardan biraz ölçüler hakkında bilgi edinmiş gelmiş, öyle mi böyle mi derken plan ortaya çıktı ve çizdik.
Sonucu göremedim, sağolsun yaptım geldim demedi... ;D
:D kardeşim yarın gelcem inş yeni lastiklerimi de aldım taktırıp yanındayım ona göre ;)

unal' Alıntı:
iyide birisi bişe diyoısa paylaşım siteside olsa sorumluluk sahibi olup neyi nasıl yaptığını neden öyle yaptığını nasıl olduğunu d emeli yoksa her gelen kafasına eseni yazsın gitsin ise mevzu o zaman bilgi paylaşım sitesi olmaz burası
yaptığım cok basit bişe aslında şöyle söyliyeim size bütçeme uygun olanı buydu ve yaptırdım , siz 550 tl ayırmıssın anlaşılacağı evet dediğniz port bagaj 550 tl ye yapılır ama işte bütçe... yaptığım aşamalarda fotoğraflarda gayet net görünüyüor halilugar'ın yardımıyla da projeyi çizdik ve yaptırdık , yani biz kaynakçı yada imalatcı değiliz bu işişn zevkcisiyiz ve bütcemize uygun olanı yaptırıp forumda da paylaşalım dedik...

cevap için teşekkür ederim kasım bey gayet güzel olmuş güle güle kullanın böyle güzel acıklamada olunca zaten diyecekde bişe olmaz anlatılacakda sadece iyi niyet ile kullamanızı temmenni etmek en güzeli bence

unal' Alıntı:
cevap için teşekkür ederim kasım bey gayet güzel olmuş güle güle kullanın böyle güzel acıklamada olunca zaten diyecekde bişe olmaz anlatılacakda sadece iyi niyet ile kullamanızı temmenni etmek en güzeli bence
teşekkür ederim Ünal Bey iyi dilekleriniz için....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri