kardeşim yarın gelcem inş yeni lastiklerimi de aldım taktırıp yanındayım ona görehalilugar' Alıntı:Kasım arkadaşım bagaj düşündüğünü belirtti ve yanıma geldi çizim için. Nasıl görüneceğini merak etti. Ebatlarıyla birlikte kaynak ustasına giderse daha kolay olacağını ve ne kadar demir gideceğini belirlemek istedi. Sağolsun sitede paylaşım yapan arkadaşlardan biraz ölçüler hakkında bilgi edinmiş gelmiş, öyle mi böyle mi derken plan ortaya çıktı ve çizdik.
Sonucu göremedim, sağolsun yaptım geldim demedi... ;D
yaptığım cok basit bişe aslında şöyle söyliyeim size bütçeme uygun olanı buydu ve yaptırdım , siz 550 tl ayırmıssın anlaşılacağı evet dediğniz port bagaj 550 tl ye yapılır ama işte bütçe... yaptığım aşamalarda fotoğraflarda gayet net görünüyüor halilugar'ın yardımıyla da projeyi çizdik ve yaptırdık , yani biz kaynakçı yada imalatcı değiliz bu işişn zevkcisiyiz ve bütcemize uygun olanı yaptırıp forumda da paylaşalım dedik...unal' Alıntı:iyide birisi bişe diyoısa paylaşım siteside olsa sorumluluk sahibi olup neyi nasıl yaptığını neden öyle yaptığını nasıl olduğunu d emeli yoksa her gelen kafasına eseni yazsın gitsin ise mevzu o zaman bilgi paylaşım sitesi olmaz burası
teşekkür ederim Ünal Bey iyi dilekleriniz için....unal' Alıntı:cevap için teşekkür ederim kasım bey gayet güzel olmuş güle güle kullanın böyle güzel acıklamada olunca zaten diyecekde bişe olmaz anlatılacakda sadece iyi niyet ile kullamanızı temmenni etmek en güzeli bence