Arama sonuçlarınız

1. S

Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Sabahın erken saatlerinde yol aldım yine. Öğlen 13:30'da geldim Aydıncık'a. Aşırı sıcak var. Saat 8:30-9:00'dan sonra bile yakıcı güneş ışınları yakmaya hazır. Yokuş çıkarken sıkılmış sünger gibi hissediyorum kendimi. Şıpır şıpır ter akıyor...

2. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Bugün Mersin'den biraz geç çıktık ve çok sıcak bir havada yolculuk yaptık. Saat 15:00 gibi geldik Silifke'ye. Nesim Kardeşim sağolsun Silifke'ye kadar eşlik etti. Daha sonra yemek yedikten sonra o Mersin'e geri döndü. Bense Silifke'yi...
  3. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün sabah erken saatte Adana'dan çıktık. Sıcaklara fazla yakalanmadan Mersin'e varalım dedik. Dün beni karşılayan ve bugün Mersin'e kadar gelen Nesim Kardeşime çok çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gündü. Bizi Adana'da evinde...

4. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Sevgili Arkadaşlar, Pedalla Türkiye Projemizin 56.Gününde güney ilimiz olan Adana'ya varmış bulunuyorum. Buradan bana yardımcı olan Nesim Kardeşimize çok teşekkür ederim. Tarsus yakınlarından beni karşıladı. Bugün Adana'da birlikte vakit geçirip...
  5. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Sabahın erken saatlerinde terkettik Niğde yi. Daha güneş bile doğmamıştı. Bor ve Kemerhisar ın Su Kemerlerini gezdikten sonra ayrıldık Zafer Hocamdan. O Aksaray. ben Adana yönüne... Öğlen saat 13:15 de geldim Pozantı ya. Bugün...

6. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün sabah Yeşilhisar'dan çıktım. 10-15 km gittim gitmedim bir bisiklet sevdalısı Abi ile karşılaştım. Kendisi 1 haftalık bölgesel bir tur yapıyor. Niğde'ye kadar birlikte geldik. Çok eğlenceli bir yolculuk oldu. Bir otele yerleştim...

7. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar... Geceyi TCDD Misafirhanesinde geçirdikten sonra sabah 8:00'de Said ile yola koyulduk. Sağolsun Said İncesu'ya kadar bana eşlik etti. Daha sonra kalan yolu yanlız giderek Yeşilhisar'a vardım. Yeşilhisar'ın misafiri olarak kalıyorum...
  8. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba, Bugün öğlen saatinde girdim Ürgüp'e. Aksaray'dan çıktığımda şiddetli bir rüzgar gitmeme her ne kadar engel olsada Acıgöl'e kadar geldim. Ondan sonra rüzgar şiddetini biraz düşürdü ve saat 11:00'de Nevşehir'e girdim. Can Abi, İsmail ve Nuri Abi...
  9. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Sevgili Arkadaşlar, Bugün Sabah 5:30'da başladı yolculuğumuz... Mesut Abi, Sercan Kardeşim, Aleaddin Dede ve Mustafa Abi eşliğinde Obruk'a kadar geldik. Yaklaşık 80 Km yol yaptık birlikte. Obruk'tan sonra onlar geri döndü ve ben AKSARAY'a kadar...

10. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Bugün durağım Altınekin olması gerekirken kendimi KONYA'da buldum. Altınekin'e vardığımda saatim 10:30'du bende daha erken diye Konya'ya devam ettim. Şuan Konya'dayım. Konya'ya girer girmez gazeteci ve Tv'ler beni yakaladı. Güzel bir haber...

11. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Sabah 7:00'de AŞTİ önünden Yavuz Abi ve İsmail ile birlikte hareket ettik. Sağolsunlar yalnız bırakmadılar. Yaklaşık 40 km kadar eşlik ettiler. Bir petrolde birlikte çay içtikten sonra onlar Ankara'ya bense Kulu'ya hareket ettim. Saat...
  12. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Selam Arkadaşlar, Çankırı'dan sabah 7 gibi çıktım. İnişli çıkışlı yollar eşliğinde Eldivan, Şabanözü ve sonrasında Çubuk'a vardım. Yaklaşık 90 km'lik bir yol. Şabanözü'nde öğlen yemeğinden sonra 40 km durmadan pedal bastım ve saat 14:00 gibi Çubuk'a...

13. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar... İlk başta çok zorlu bir geçitten(İndağı Geçidi) sonra rahat bir şekilde Çankırı'ya vardım. Rüzgr bu defa önümden değil arkamdan esti. Şanslıydım anlayacağınız. Bugün Çankırı'dayım. Çankırı Jipli Dağları ÖDA'nın bir kısmını gelirken...
  14. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar... Pedalla Türkiye'nin 39.gününde Ilgaz'a varmış bulunuyorum. Süper bir doğa eşliğinde vardım. Çok zorlu rampa güzelim doğa sayesinde aşıldı. Ilgaz Dağları Milli Parkı ÖDA'yı da geride bıraktık. Çok güzel yerler. Heran bir yerlerden...
  15. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba.... Bugün çok zorlu ve eğlenceli bir yolculuk geçirdik. Sabah İnebolu'dan Süleyman Şatır Abim ile çıktık. Küre Dağlarını aştık, 3 tane zirve geçtik. Çuhadoruğu Geçidi(Rk: 995), Masruf Geçidi(Rk:1250), Oyrak Geçidi(Rk:1210). Üç zirveyi çıktık...

16. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, İnişli çıkışlı yollar eşliğinde vardım İnebolu'ya. Çok güzel manzaraya sahip buralar. Batı Karadenizin güzelliği bir başka. Abana'ya 10 km kala Denizbükü Köyü yakınlarında karşıdan gelen bir bisikletçi ile karşılaştım. Türk hemde. Hatay'dan...
  17. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Süper bir günün ardından buradayım. Geç başlayan gün geç bitti. Nihayet Ayancık'tayım. Sabah Sinop'tan geç çıktım. Erfelek'te Şelalelerde buz gibi suda güzelce yüzdüm ve fotoğraf çektim. Akşam 20:00'de anca varabildim Ayancık'a. Yol çok kötü...
  18. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Selamlar... Sinop'tan herkese selamlar... Sinop Yarımadası ÖDA'yı geziyorum şuan. Hava çok sıcak ama şikayetçi değilim. :) Herşey yolunda. Bugün çok çıkışlı ve inişli bir yolculuk geçirdim. Yoruldum diyebilirim. Yarın Erfelek Şelalerini görme fırsatım...

19. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba, Çok güzel giden turun 33.gününde Samsun'un şirin ve küçük bir ilçesi Yakakent'teyim. İlçe Samsun'a 85 Km uzaklıkta. Bugün güneşli bir gündü. Sıcak altında bir yolculuktu. Ama zevkli bir yoldu. Allah'a şükür herşey yolunda. Yakakent...
  20. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Güneşli ve bulutsuz bir hava eşliğinde 160 Km yakın yol yaptım bugün. Hem turda gün rekorunu kırdım hemde çok eğlenceli bir yol katettim. Sonunda Samsun'a vardım. Türkiye'nin en yüksek rakımlı karayolu geçidini biliyorsunuz Şavşat'ta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri