Arama sonuçlarınız

1. S

Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Sabah 7 gibi Keşan'dan hareket ettim. Süper bir rüzgar vardı. İki kat daha fazla yorulduğumu hissediyordum. Zar zor bitkin bir halde Edirne'ye girdim. Havsa taraflarında Yiğitcan, Serdar ve Necati Amcam karşılamaya geldiler. Buradan...

2. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Sona doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Her ne kadar tek başıma görünsemde yanımda olanları hissetmek büyük zevk veriyor bana. Sabah Çanakkale'de Feribot yolculuğu ile başlayan günüm, rampalar ile Keşan'da son buldu. Çok güzel yerlerden...
  3. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Bugün yolum üzerinde bulunan Troia'yı ziyaret ettim. Çok güzel bir tarih. Girişte benden 10 YTL para istediler. Tabi durumu anlattım. Ben o parayla bir gün geçiniyorum dedim. Sağolsunlar Öğrenci tarifesinden yani ücretsiz giriş yaptım. Orada...

4. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün eğlenceli bir yolculuk ile vardım Ezine'ye. Sabah geç çıktım ve saat 11:45 sularında Ayvacık'a girdim. Şehir merkezinden geçerken bie market ve çay ocağının yanında durdum. Az soluklanayım dedim bir baktım bir yabancı bisikletçi...
  5. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Selam Arkadaşlar, Bugün yine sıcakta çıktım yola. İyi ter döktüm sayılır. Öğlen saatlerinde Edremit'e vardım. Çıkışlı inişli bir yolculuktu yine. Ama çok eğlenceli. Yol boyunca satıcılar dolu. Organik Tarım ürünlerini görmek bile mümkün. Sürekli durmak...

6. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün durağım Balıkesir. Kolay bir yolculuk geçirdim. Susurluk'un meşhur Tostunu yedim ve çay içtim. Balıkesir'den Afşin Abi ve Kayhan Abi karşıladı beni. Balıkesir'de kısa bir turdan sonra dinlenmek için eve geldik. Herşey yolunda...

7. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün durağım olan Mustafakemalpaşa'ya saat 12:00 gibi vardım. Rahat bir yolculuk geçirdim. Yanlız trafik ara sıra çok sıktı. Sürekli sürekli korna basıyorlar. Sağlık durumum biraz daha iyi. Ediz Hocam'a tedavi çok teşekkür ederim...
  8. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Sabahın erken saatlerinde(5:00 gibi) yarı uyur, yarı uyanık çıktık yola. Eskişehir'den 4 arkadaşım ve ben 4 kişi düştük yollara. Dün gece çok kötü rahatsızlandım. Sanırım midemi üşüttüm. Gecenin bi yarısı Serhat'ında uykusunu böldüm...
  9. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Bugün bisikletimin üstündeki eşyaları eve boşalttıktan sonra boş bisiklet ile Akbük'e gezmeye gittim. Süper bir güzergah yanlız tek eksi yanı yolar çok kötü. Benim bisikletim MTB ama yol lastiği ve hava basınçları yüksek olduğu için çok zorluk...

10. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Marmaris ziyaretimden sonra Akyaka'ya tekrar dönüyorum. Burada iyi bir dinlenmeye ihtiyacım var. Yolun 2/3'ü bitti. Yaklaşık 2500 Km kadar yolum kaldı. Buraya kadar herşey çok güzeldi. Umarım devamıda böyle güzelliklerle devam eder. Herşey...

11. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Akyaka'da bir gece konakladıktan sonra hem Datça ve Bozburun Yarımadaları ÖDA'yı ziyaret için hem de akraba ziyareti için Marmaris-İçmeler'e geldim. İyi bir dünlenme oldu. Denize girdim, gözlemlerimizi yaptım. Orman yangınları az da...
  12. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, 69.Günümüzde Akyaka'ya varmış bulunuyorum. Yarın Marmaris'e gidicem. Bugün gün sonuna doğru rüzgar nedeni ile biraz yoruldum. Akyaka'dan Fırat Abi Köyceğiz'e doğru beni karşılamaya geldi sağolsun. Akyaka'ya birlikte geldik. Herşey...

13. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün sabah Kalkan'dan çıktım ve 15-20 km sonra Fethiye'den tanıştığım Kürşat Abi ve Eşi beni karşılamaya geldiler. Onlar araba ile ben bisiklet ile Saklıkent'e gittik. Çok güzel zaman geçirdik. Onun ardından Yakapark'ta yemek yedikten...
  14. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Finike'de Ender Abi ve Konur ile kaldıktan sonra sabah ben onlardan ayrılarak yoluma devam ettim. Sevgili Ender Abi, Ailesi ve Konur'a herşey için çok çok teşekkür ederim. Çok güzel günler geçirdim. Bugüne gelince çok yorucu bir...
  15. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar... Bugün sabah 6'da Antalya'dan Ender Abi ve Konur ile hareket ettik. Eğlenceli yolculuğun ardından öğleden sonra 16:00 gibi Finike'ye vardık. Çok güzel bir gün oldu. Yanlız olmamak bazen iyi oluyor. Tahtalı Dağları ve Kumluca ÖDA'ları...

16. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Pedalla Türkiye'nin 64.Gününde Antalya'ya Ender Abimler ile giriş yaptık. Manavgat'tan sabah birlikte pedalladık. Ender Abi, İlknur Abla, Mustafa ve Serik'te katılan Konur ile tamamladık. Çok eğlenceli bir yolculuk oldu. Yanlız bırakmadıkları...
  17. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Bugün sabah 6:30 gibi Alanya'dan hareket ettim. Durağım Manavgat'tı. Aynı saatte Ender Abim ve eşi'de Antalya'dan yol çıktılar. Manavgat'ta buluştuk ve burada kalıp yarın birlikte Antalya'ya devam edicez. Çok güzel bir gün oldu. Manavgat...
  18. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün kısa bir yolculuktan sonra Alanya'ya geldim. 45-50 Km kadar yol yaptım. Çok sıcak hava var. Birde sabah geç çıktım 9 gibi. Tam güneşe kaldım. Birazdan Alanya'da denize atlıycam. Serinlemenin başka yolu yok. Çok eğlenceli gidiyor...

19. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhabalar, Antalya İl sınırına girmiş bulunuyorum. Bugün durağım Antalya'nın en doğu ilçesi Gazipaşa. Anamur'dan Gazipaşa'ya kadar yol çok engebeli. Sürekli iniş ve çıkışlar ile dolu. Ama inanın o kadar zevkli ki anlatamam. Hiç sıkılmadım, yorulmadım...
  20. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. En Güneyden Merhaba Arkadaşlar, Türkiye'nin en güney ucu Anamur'dayım. Muz diyarıda diyebiliriz bir anlamda. Türkiye'nin yerli muz ihtiyacını Anamur ve Bozyazı karşılıyormuş. Her yerde Muz Seraları var. Sanki kafese tıkılmışlar gibi.:) Çok ilginç. Yeşil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri