Arama sonuçlarınız

1. YSF

Aldım Sonunda :)

Ynt: Aldım Sonunda :) Hayırlı Uğurlu olsun Gülegüle kullanın Ayhan bey yapacağınız değişiklikleri bizlerle paylaşmanız dileğiyle...

2. YSF

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Benim fronterada Pullbar tuv'den sorunsuz geçti problem olmadı diğer saydığınız ekipmanlar bende olmadığı için bilmiyorum, araçları donanımlı olan gezenbilir dostları daha net bir bilgi vereceklerdir.
  3. YSF

Portatif Bot (Taşınabilir Bot)

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Takip

4. YSF

Frontera sport şasi numarası nerededir?

Ynt: Frontera sport şasi numarası nerededir? Erol Bey rica ederim, bulduğunuza sevindim. muaynede çok problem yapıyorlar.
  5. YSF

Frontera sport şasi numarası nerededir?

Ynt: Frontera sport şasi numarası nerededir? Arka sağ tarafta lastiğin hemen yanından gözüken şasinin orda dıştan çok rahat gözüküyor (sonradan üzeri boya veya yalıtım malzemesiyle kaplanmadıysa) üzeri.

6. YSF

1997 2.2 e-kitap

Ynt: 1997 2.2 e-kitap Sayın vetmederes bende 1996 2.0 frontera sport var sizdeki dosyalar benim işime yarar gibi paylaşırsanız bu dosyaları çok memnun olurum saygılarımla.

7. YSF

frontera sport yakıt problemi

Ynt: frontera sport yakıt problemi Merhaba benim frontera sport 1996 model, uzun yolda basmazsam (lpg'de) 220-230 krş, şehir içi 280-300 krş arası yakıyor (aracım çok bakımlıdır) sizinki biraz fazla gibi bir problem var sanırım.
  8. YSF

FRONTERA A SOL ÖN FAR ARIYORUM

Ynt: FRONTERA A SOL ÖN FAR ARIYORUM Frontera da çıkması en zor bulunan parçayı arıyorsunuz inşallah bulursunuz.
  9. YSF

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Büyük geçmiş olsun.

10. YSF

SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik?

Ynt: SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik? Malesef silverstone AT-117 special MT lastik değildir. Dolayısıyla balçık çamurda dişlerin arası dolarak pek bir işe yaramaz (balçık çamurda dişlerin çamur boşaltımı zayıftır) ama eğer AT tip bir lastik işinizi görecekse ben...

11. YSF

Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport

Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport Teşekkür ederim, yurt dışından sipariş verdim ,sağlam çıkmasını bulamadığım için
  12. YSF

İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Güle güle kullanın frontera ailesine hoş geldiniz.

13. YSF

Opel Montorey Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Opel Montorey Hakkında Acil Bilgi bildiğm kadarıyla 2 kapılı olanlar rodeo, 4 kapılı olanlar tropper olarak geçiyor
  14. YSF

Opel Montorey Hakkında Acil Bilgi

Ynt: Opel Montorey Hakkında Acil Bilgi Bu konuda isuzu kullananlar daha yetkin olacaklardır kasa isuzu tropper veya rodeo geçtiği için
  15. YSF

Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport Yardımınız için teşekkür ederim.

16. YSF

Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport Güven oto ya bakalı yaklaşık bir ay oldu o zaman yoktu, hafta sonu tekrar bakarım teşekkürler.
  17. YSF

Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport Evet motor kaputunu açınca sol tarafta olan yuvarlak plastik olan ,yanılmıyorsam sizin 4 kapılı fronteralarla aynı
  18. YSF

Merhaba 96 model frontera 2.o sport için radyatör su kabı arıyorum. ankaradaki bütün parçacılara baktım yok ,hurdalıktada tadilatlısı var hoşuma gitmedi istanbul cihan otoyuda aradım ellerinde yokmuş nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz. saygılarımla

19. YSF

THK Yamaç Paraşütü

Ynt: THK Yamaç Paraşütü Merhaba bende sizin gibi bir zamanlar yamaç paraşütü yapmak için çok heveslenmiştim ancak THK na gidene kadar kısaca şöyle anlatim, bağlı olduğunuz bölge müdürlüğüne gidilir, gittim oradaki en yetkili kişiyle konuşmaya başladım çok hevesli ve istekli olduğumu ve bu kursa...
  20. YSF

Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken

Ynt: Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken Fazla kişinin bilmediği Çok yararlı bilgiler teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri