Ynt: THK Yamaç Paraşütü
Merhaba bende sizin gibi bir zamanlar yamaç paraşütü yapmak için çok heveslenmiştim ancak THK na gidene kadar kısaca şöyle anlatim, bağlı olduğunuz bölge müdürlüğüne gidilir, gittim oradaki en yetkili kişiyle konuşmaya başladım çok hevesli ve istekli olduğumu ve bu kursa katılmak için neler yapmam gerektiğini sordum aldığım cevaplar beni hayal kırıklığına uğrattı malesef, kurban bayramında kamyonun tepesine çıkıp kurban derisi toplamam gerektiğini bununda tek başına yetmiyeceğini (para) bağışı toplamam gerektiğini, thk ile ilgili sürekli seminerler düzenlemem gerektiğini söyledi bende bunların hepsini yapabilecek bir zamanım olmadığını(öğretmen olmamdan dolayı) söyleyerek başka bir yolu yokmu diye sordum aldığım cevap: MALESEF zaten bunları yapsam bile kesin olarak katılabilirsiniz diyemezlermiş en fazla etkinliği sayıca kim yaparsa aralarından değerlendirmeye alıyorlarmış ben şimdi soruyorum THK'na Türk havacılığını sevdirip özendiriyormu yoksa insanları Türk havacılığından soğutuyormu takdiri ve yorumu size bırakıyorum saygılarımla.