THK Yamaç Paraşütü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xPixieSx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,962

xPixieSx

Ana Kamp
Geçen sene kaçırdık katılamadık...Bu sene katılalım diyoruz arkadaşımla.Kontenjan sayısı çok az. :mad: İlk birde model uçak sertifikası almak lazımmış...Almasına onuda alırız sorun yok,gerekli koşullara da uygunum.Nasıl girebiliriz bu kontenjana.? Şimdi eminim her arayanı almazlar başlarından savmasınlar bizide.Başka bir arkadaşta torpilsiz giremezsiniz demişti.İllede torpil mi lazım ?

Etiketler
Ynt: THK Yamaç Paraşütü

Merhaba bende sizin gibi bir zamanlar yamaç paraşütü yapmak için çok heveslenmiştim ancak THK na gidene kadar kısaca şöyle anlatim, bağlı olduğunuz bölge müdürlüğüne gidilir, gittim oradaki en yetkili kişiyle konuşmaya başladım çok hevesli ve istekli olduğumu ve bu kursa katılmak için neler yapmam gerektiğini sordum aldığım cevaplar beni hayal kırıklığına uğrattı malesef, kurban bayramında kamyonun tepesine çıkıp kurban derisi toplamam gerektiğini bununda tek başına yetmiyeceğini (para) bağışı toplamam gerektiğini, thk ile ilgili sürekli seminerler düzenlemem gerektiğini söyledi bende bunların hepsini yapabilecek bir zamanım olmadığını(öğretmen olmamdan dolayı) söyleyerek başka bir yolu yokmu diye sordum aldığım cevap: MALESEF zaten bunları yapsam bile kesin olarak katılabilirsiniz diyemezlermiş en fazla etkinliği sayıca kim yaparsa aralarından değerlendirmeye alıyorlarmış ben şimdi soruyorum THK'na Türk havacılığını sevdirip özendiriyormu yoksa insanları Türk havacılığından soğutuyormu takdiri ve yorumu size bırakıyorum saygılarımla.

Selamlar THK onaylı sertifika almak isteyenler için http://www.breakoutdoor.com/act/preview/189/Yamac_Parasutu_Baslangic_Egitimi__Istanbul.html?View=Photo

15_23 Ocak tarihleri arasındaki eğitim sonrası sertifika alabiliyosunuz...

Eğitimci: Abdullah Yıldız

Dünya standartlarında sertifikalı yamaçparaşütü başlangıç eğitimi !

THK sertifikası Almak için,

Eğitim 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbulda yer dersleri ile başlayacaktır.
Sabah 08:00 'da başlayacak ders programı, akşam 20:00'a kadar devam edecektir. Dersler Cihangir'de ki eğitim ofisimizde planlanacaktır.
16 0cak 2011 tarihinde 08:00' da programa başlayarak yamaç paraşütü yer kontrolleri ve saha çalışmaları için gün boyu arazi ortamında yer çalışması yapılacaktır. Meteorolojik durumun uygun olmaması durumunda derslikteki programa devam edilecektir.
19-20 Ocak 2011 tarihinde saat 19:00-21:00 saatleri arasında ders planlanarak derslik çalışması ve sınav işlemleri sona erecektir.
21 Ocak 2011 tarihinde gece 24:00'da Denizli / Pamukkaleye yola çıkış yapılır.
22 Ocak 2011 tarihinde alçak tepe ve irtifa uçuşları Pamukkale eğitim repesinden gerçekleştirilir.
23 Ocak 2011 tarihinde eğitim uçuşları tamamlanarak 18:00'da İstanbula dönüş yoluna çıkılır.

Kurs başlangıç tarihinde 15 yaşını bitirmiş 16 yaşından gün almış olmak.
En az ilköğretim okulu mezunu olmak
En az 1.55 m, en fazla 2.00 m boyunda olmak
En az 45 kg, en fazla 110 kg ağırlığında olmak

KATILIMCILARDAN İSTENEN EVRAKLAR: Bu evraklar sertifika sahibi olmak için zorunludur.
1.ADLİ SİCİL KAYDI
2.SAĞLIK RAPORU ( UÇUŞA ve ATLAYIŞA ELVERİŞLİ ibaresi bulunacak) Bu rapor sadece tam teşekküllü hastane ve tıb merkezlerinden alına bilmektedir.
3.ÖĞRENİM DURUMUNU GÖSTERİR BELGE FOTOKOPİSİ
4.NÜFUZ CÜZDAN FOTOKOPİSİ
5.KAN GRUBU BELGE FOTOKOPİSİ ( ehliyette yazıyorsa fotokopi yeterlidir)
6.6 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF
7.FERDİ KAZA SİGORTASI (breakoutdoor tarafından yapılacaktır ve zorunludur)
8.Taahhütname ( 18 yaşından büyükler için)- Muvafakatname( 18 yaşından küçükler için) Eğitmen tarafından temin edilebilir.
Denizli / Pamukkale'de 1 gece 4 yıldızlı termal aktiviteli otelde tam pansiyon konaklama yapılacaktır.

Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.breakoutdoor.com/act/preview/189/Yamac_Parasutu_Baslangic_Egitimi__Istanbul.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri