Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arkadaşımız Meriç Bager'in (meriçbager) Doğum Günü Kutlu Olsun
Mesut abi çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Hep beraber mutlu seneler geçirme dileği ile...
Ynt: Arkadaşımız Meriç Bager'in (meriçbager) Doğum Günü Kutlu Olsun
Arkadaşlar iyi dileklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Hep beraber iyi seneler geçir memiz dileği ile... Saygılar
Ynt: SeriesIII yada Defender tercihiniz
20 yılın üstünde seriesII kullanmış biri olarak kesinlikle defender derim series varken defender aldık bir ay sonra seriesi kesip hurdaya verdik
Ynt: Defender Şnorkel
Eğer orjinal şnorkel kullanır iseniz motora giden hava boruları gereğinden daha buyük çapta olduğundan ufak tefek kıvrılmalarla emişte bir problem olmaz.
Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)
Arkadaşlar ben yuvacıklıyım 21 şubatta inönüye gitmek istedik çıkamadık kardan dolayı ama 26 şubatta yollar açıldı yolları açan operatör akrabam olur şu anda yuvacık üzerinden gitmenizde bir mahsür yok ama...
Ynt: Yuvacık Dağlarında İki Araçlı Gezi (20 Şubat 2010)
Bizim çıkmaya çalıştığımız yeri siz tersten gelip inmişsiniz zaten bizimde çıkmamıza az kalmıştı ama resimlerde görünmeyen aramızda bir lada vardı resimlerinin yayınlanmasını istemediğinden resimlerde görünmüyor. bizim...
Ya gittik gezdik geldik kimse ne yediniz diye sormadı ama adettendir diye bende yemek resmi yükleyeyim dedim ;D ;D
Oduyguyu yaşayan hemen bir Defender almak istiyor İbrahim. Bak sonra karışmam benim aracıma kim binerse ya Defender hayranı yada sahibi oluyor. Bunun örnekleri saysam bitmez ;D ;D ;D
Umut o kolay ya gelirsin buraya ekleniriz 5-6 araç peşpeşe nasılbir duygu görürsün. Ama farklı bir duygu o kesin
Resimler bu kadar aslında daha çok da seçilenler bukadar. İyi niyetleriniz için teşekkür ederim.