Arama sonuçlarınız

1. vosdost

Defender Vites Sorunu

Ynt: Defender Vites Sorunu debriyaja bastığınızda geri vites dahil 2-3-4-5 viteslerine sorunsuz geçiyorsa debriyajda sorun yoktur. 1 vitese tam olarak geçtiğine eminseniz sorun büyük ihtimal 1. vites dişlisi veya karşılığı, veya dişli ayında sorun vardır.

2. vosdost

Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Aracın gözle görünen su kaçağı yoksa; yapılacaklar 1- Üst kapak contası - kompresör, yağ- su birbirine karışmasını engeller. Eğer yağda su, suda yağ, araçta tekleme, egzozda yağ dumanı yoksa ve conta yanık ise suyu egzoza verebilir. Conta yanığı veya su...
  3. vosdost

Disco İçin Yeni Motor Alternatifleri

Ynt: Disco İçin Yeni Motor Alternatifleri parça fiyatlarını bilmiyorum ancak motorun çok sağlam olduğuna şahidim. KKTC de 1 milyon km yi devirmiş ve sadece üst kapağı açılmış, ticari takside kullanılan 210 kasa üzerinde om 606 motor biliyorum. 1 milyon km binek olarak kullanılan bir araçta...

4. vosdost

Disco İçin Yeni Motor Alternatifleri

Ynt: Disco İçin Yeni Motor Alternatifleri Ruhsata işletme prosedürünü göz ardı ediyorum. Pekins çok sağlam bir motordur ancak, düşük devirli ve yüksek torkludur. Bu nedenle dısco 1 de yetrı kadar verım vermıyecektır. Devır+ güç + dayanıklık olarak mecedesin om606 kodlu motoru tavsiye...
  5. vosdost

1976 Defender

Ynt: 1976 Defender 76 model land Roverlar defeder değildir; defenderdan önceki kasa olan seri 3 tür. 1976 model olduğu için İzmir Bmc fabrikası üretimlidir. Saç kasadır. Aracın resmibi görmeden toplanabilecek durumda olup olmadığına karar vermek imkânsızdır. Ancak aracınn evrak sorunu yok ise...

6. vosdost

1,8 Lpgli Freelander Su Eksiltme Sorunu

Ynt: 1,8 Lpgli Freelander Su Eksiltme Sorunu Aracı tam olarak bilmediğim içim soruyorum; emme manifoltu ile motor suyu arasındaki bağlantı nasıl oluyor?

7. vosdost

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Özgür arazi şanzımanının tam kodunu bılabilir misin? Eğer isuzu troper larda kullanılan arazi şanzımanı ise ufak tefek parçayı tedarik edebilirim. Hatta Hasan abının tırıpırın dakı arazı sanzımanı ıle senın sanzımanı bır kıyasla...
  8. vosdost

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Hasan abideyken bu aracın araziye çıktığını bir defa ürkmez gezisinde gördüm, oda ön arka dingili aynı anda bağlamama sorunu yüzünden geri dönmüştü. ( ya ön bağlı yada arka bağlı oluyordu ) Hasan abide bozulduğunu zannetmem, büyük...
  9. vosdost

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu Defender arazi aracıdır, yarışlara girilmeyecekse 65 bg dızel motorlar bıle yürür. Sadece asfalta kullanılacak ıse neden defender? defender asfalta hız yapmak ıcın uretılmedıgını goz onunde bulundurusak bu araç ıle 80-90 km nın ustundekı hızlar buyuk rısk...

10. vosdost

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Yıllar önce bu duruma Ürkmez rampasında şahit olmuştum. Önce arazi şanzımanını açtır. Duruma göre çıkma şanzıman ararsın. Belki ufak bir arızası vardır. Sendeki araç arazi yüzü görmemiş, alışık olmayabilir. :) :)

11. vosdost

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu arazide kullanılacak araçta elektronik aksam büyük risk doğurur. Ve elektronik temelli bir dize motoru başka bir araca uydurmak çok zordur, ( beyin ve tesisat olarak) Suya giren çamur içinde dolaşan bir araçta mekanik pompalı bir dizeli her zaman tercih ederim.
  12. vosdost

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu Motor şanzıman difleri kaça aldınız? Sadece asfalta kullanmak ıcın bence defender yanlış tercih olmuş. Düz dizel motorlu aracı 1.22 arazı oranı ile hız yapabilmesi bence çok zor. 5 vitesi motor gücü düşüklüğünden dolayı unutmak lazım. en az 100 bg lık motor...

13. vosdost

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Özgür hayırdrı arazi şanzımanı sıkıntılı mı çıktı?
  14. vosdost

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Geçmiş olsun; inşallah yatak sarmamıştır. ''herhalde yağ pompası yüksek gazda yağlamaya yetişemedi yada yağlama yapmadı ve yatak sardı'' bu cümleye benzer cümleler duymuştum. 2.2 frontera ıcın. Yağlaması yeterli gelmiyor mu?
  15. vosdost

89 Rrc Akışmetre Arızası

Ynt: 89 Rrc Akışmetre Arızası https://www.facebook.com/profile.php?id=772019485&sk=about

16. vosdost

89 Rrc Akışmetre Arızası

Ynt: 89 Rrc Akışmetre Arızası https://www.facebook.com/profile.php?id=772019485&fref=ts
  17. vosdost

89 Rrc Akışmetre Arızası

Ynt: 89 Rrc Akışmetre Arızası https://www.facebook.com/profile.php?id=772019485&fref=ts bu arkadaş rrc yi karbüratöre çevirdi; elinde akış metre olması lazım.
  18. vosdost

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları krang sensörü varsa onunda sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. krank sensörü düzgün okumuyorsa motor devrinde düzensizlik oluşabilir. Çin malı sensörlere dikkat.

19. vosdost

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Yağda su yoksa veya motora su girme şansı yoksa motor diferansiyel şanzımanda karıncalanma nasıl olabilir?
  20. vosdost

Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tavsiye

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye otomatik şanzımanda aracı vites küçülterek yani hiç fren kullanmadan yavaşlatma şanzıman ömründen yer. Ancak rampa aşağı inerken fren ile yavaşlayıp aracı alt vitese çekerek kompresörde inmek fren balatası ömrünü uzatır ve aracın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri