Arama sonuçlarınız

1. vosdost

Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. Hayırlı olsun Hasan abı. Lastıgınden camur eksık olmasın. Eger tuv ıstasyonu Ek-1 belgesı uzerıne muane yapacaksa mutlaka motor numarasını gormek ıstıyor. Ruhsat uzerıne muane yapacaksa motor numarası hafıf kusur. Ve aracın muanesı...

2. vosdost

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Ilk 4 fotograf unımog 5-6-7 fotograflar pajero 8-9-10-11 fotofraflar serı3 Pajeronun teknık belgesınde olcumun yapıldıgı yer farklı olabılır. Benım olcum yaptıgım nokta arka dıngılın yere uzaklıgıdır. Fotograflarda oynama yaptıgımı dusunen...
  3. vosdost

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri dıngıl olculerı 3

4. vosdost

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Dıngıl olculerı 2
  5. vosdost

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Dıngıl olculerı fotografları

6. vosdost

serıes ailesine yeni bir üye

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye Ilanda Izmırde olduguna daır bır sey goremedım. Baska bır aractan mı bagsedıyorsunuz? Bu renk bır arac 1 yıl kadar once Bayraklı cıvarında gordum. Baska bır ılden alınan bır aractı ve bır sure sonra tekrar satılıga cıktı. Bahsettım arac bu mu bılmıyorum.

7. vosdost

serıes ailesine yeni bir üye

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye Aracın dıs gorunusu ıyı. ''Gösterge paneli orjinal değil, Dashboard'u da orjinalin üst tablasını daha dar olarak sactan imal etmişler ( Antalya güneşinde, dashboard üstü kavrulmuş ve üstü çatlaklar ile dolmuştur ). Dashboard alt bölüm de aynı şekilde, köşeli...
  8. vosdost

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Monoblok sase kullanımın yegane sebebı ıc ve dıs guvenlık standartlarını yakalayabılmektır. Cunku arac darbeyı uzerıne alır. Tam sase bır aracta sasenın ezılerek darbeyı uzerıne alma sansı yoktur.
  9. vosdost

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Yanlıs bır noktadan olcum yapılmıs olabılır mı? Ben arka dıngılı olcmustum. Sd kart cevırıcısını bulur bulmaz yukluyecegım.

10. vosdost

DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı

Ynt: DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı Bu konuyla ılgılı cok yazısıldı. Konu baslıklarını bakarsanız bulabılırsınız.

11. vosdost

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Daha oncede boyle bır konu gecmıstı. Daha once cektıgım fotograflara baktım. unımog 404 s 74 model. Dıngılın en alt noktası 47 cm. Jant gobegı 49 cm (12.5 20 lastık ) 74 serı3 74 model Dıngılın en alt noktası 22,5 Jant...
  12. vosdost

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma Acıklamalar ıcın tesekkurler. Bu soruyu sormamın nedenıne gelınce. 74 model bır unımog kullanıyorum. Yalnızca off road amaclı. Aracın uzerınde 12.5 20 panzer lastıgı denen orta dısleı asfalta uygun yan dısler cavus desen olan lastık. Ve yere tutunma sorunu yasıyor...

13. vosdost

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Bu olculere gore defender yerden 19.7 cm mı yuksek ??
  14. vosdost

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma Tecrubeyı bıraz acıklarmısınız?
  15. vosdost

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. Abı sozunu unutma. :) abı aklıma geldı sarnıc off roadda yesıl cj3b vardı. Hatırlarsın cok duzgun bır aractı. Fıyatıda en son 10 lıraydı. Senın ısını gorurumu bu arac? Suan ılanda bulamadım fakat sahıbıne ulasabılırız.

16. vosdost

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. Hasan abı cj gurubunu anlamk cok zor. sanzıman motor kasa cok degısken. Gel sana serı 3 alalım. etı budu bellı. 73-74 oldumu tadından yenmez. :) :)
  17. vosdost

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Duster hakkında hıcbır bılgım yok. Iyı kotude demıyorum. Fakat:Kendimi bildim bileli araçlarla ilgileniyorum. Şuan kendi adıma kayıtlı 74 unımog + 74 serı 3 ve 2006 outlander var. Arazı araçlarının arazıde neler yapabılecegını az cok anlarım...
  18. vosdost

İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ?

Ynt: İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ? Abı hayırlısı olsun. Serı 3 derım

19. vosdost

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu araclar mersınde makına parcası uertımı yapan bır doktoramı aıt?
  20. vosdost

İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ?

Ynt: İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ? Abi sana seri 3 alalım. :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri