Arama sonuçlarınız

1. Recidivist

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Buradaki yorumların hepsini okudum. Çadır konusunda yaz dışında kullanmışlığım olmadığından pek bişey söyleyemeyeceğim ama uyku tulumunu yaz- kış bolbol kullanmış biri olarak Alpinist uyku tulumlarından bahsedilmemiş olmasına şaşırdım açıkcası..Özellikle askeri personel...

2. Recidivist

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Teşekkür ederim, hoşbulduk ;) Şuan için gencim ve offroad araç alacak maddi imkana sahip değilim ama bu imkanı yaratmak için elimden geleni yapacağım :) Gezi fotoğraflarınız çok güzel, hayattan keyif almasını bilen insanlar olduğunu görmek de çok güzel...
  3. Recidivist

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Kukri yaptırmak isteyen arkadaşa samuray kılıcı öneriyorum ;D Bende 3 tane Buck var, hepsinin değişik kullanım amaçları var çok memnunum ;) Birincisi en soldaki metalik ve en ufak boy olan düz çakı, günlük...

4. Recidivist

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Arkadaşlar saatime kavuştuğumdan beri özelliklerini deniyorum, daha ayrıntılı yazıyım dedim ;) Saat çok güzel dizayn edilmiş ve bileği benimkinin 2 katı olan bir insanın bile rahatlıkla takabileceği kadar bir kordonla geliyor ;D 4 bakla çıkardım anca bileğime...
  5. Recidivist

Doğaya Çıkarken Yanınıza Alabileceğiniz Yiyecekler

Ynt: Doğaya Çıkarken Yanınıza Alabileceğiniz Yiyecekler Bize gelen yaprak sarma ve biber dolması konservelerinden nefret eden biri olarak diyorum ki açmadan ateşe atın ve 2 dk sonra o muhteşem patlamayı izleyin :) Ayrıca kavurma, barbunya pilaki ve rosto da patlatmşlığım vardır :) Kavurmanın...

6. Recidivist

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar tabi ki benim az sonra anlatacağım botlar daha çok askeri personel tarafından kullanılmıştır ama takdir edersiniz ki her gün yüklü miktar kilometreyi dağ bayır demeden yürüyen insanların da botlara ve dayanımlarına karşı ufak da olsa bir deneyimi olur;)...

7. Recidivist

Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları Evet bahsettiğiniz katalog sanırım Prg 110'a kadar olan bütün Pro Trek'ler için iş yapar diye düşünüyorum;) Ben de 130'un İngilizcesini indirdim çok karmaşık değil basit bir dille anlatmış elinizde hiç bir kılavuz olmamasındansa İngilizce de olsa iş...
  8. Recidivist

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar ben Umut. 24 yaşındayım, sizlere göre biraz daha genç sayılırım sanırım. Off road'a ilgi duyuyorum fakat şuan bir aracım yok. Toyota Hilux pick-up hayaliyle yanıp tutuşanlardanım ;) Şuan görevim gereği Hakkari Şemdinli'de bulunmaktayım. Off Road aracım...
  9. Recidivist

Trekking Rotaları için Hangi GPS?

Ynt: Trekking Rotaları için Hangi GPS? Trekking için size Magellan Explorist 500 öneririm. Türkiye'nin değişik yerlerinde kullanma imkanım oldu, gerçekten çok güzel düşünülmüş ve dizayn edilmiş bir GPS. Gerek rota çizimi, gerekse iz kaydı tutması trekking için çok ideal. Eğer gideceğiniz...

10. Recidivist

Serbest Paraşüt Hakkında Yardım

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım İzmir Selçuk'ta yerel küçük bi havaalanı var orada veriyolar kursu, ortam genelde sıcak oluyomuş..Atlayınca Efes harabelerini izleyerek yere inmek müthiş olsa gerek ;)

11. Recidivist

Serbest Paraşüt Hakkında Yardım

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım İleriki zamanlarda uygun bir dönem denk getirebilirsem ben de Serbest Paraşüt brövesi almak istiyorum. Bİr arkadaşım Efes'teki kursa katılmıştı, ücreti çok iyi hatırlamıyorum ama çok makul bir ücret olduğunu hatırlıyorum. Eğer katılırsam veya daha ayrıntılı...
  12. Recidivist

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Zamanında bir Timex Humvee-Shock Resistant,200m WR- (8yıl dayandı, kordonu sudan, terden vs koptu 3. senede ama ana kasada ufak bir çizik dışında hiçbirşeyi yoktu) kullanmış, şuan bir G-Shock G7100 kullanıcısı olarak diyorum ki eğer GPS'i aktif olarak...

13. Recidivist

Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları Sanırım Prg 130t için internette türkçe kullanma kılavuzu bulamazsınız. Saati Türkiye'den alanların kutusundan Türkçe çıkıyorsa onlardan isteyin derim. Ben de aldım aynı saatten ama yurtdışından getittirdim şu an yolda pazartesi gibi elimde olcak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri