Arama sonuçlarınız

1. Recidivist

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota Ben daha önce Tuğsan Bey'in açtığı bölümde söylediğimde bana çok laf söylediler ama arazi aracım yılan gibi kıvrılsın, ne koyarsam koyayım çalışsın(mazot, kaçak mazot, sulandırılmış mazot vb), bakım gerektirmesin, gerektirdiğinde de az bi parayla yırtıyım diyosanız...

2. Recidivist

İşte Biz

Ynt: İşte Biz Çok güzel fotoğraflar..Burası neresi ya walla kalkıp gelesim geldi :)
  3. Recidivist

Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

Ynt: Kişisel Galeri Libya (Sedat) Kesinlikle katılıyorum. Tarihimizin şanı Libya'da bile hala Osmanlı tuğrası olan binalar ve dostluklar inşa edebilmemizde bence..Biz o insanlara zulm etseydik bugüne kadar bir parça hatıra bırakmazlardı...

4. Recidivist

312 Günlük Turda Üç Köpekbalığı Tutup Yedi

Ynt: 312 Günlük Turda Üç Köpekbalığı Tutup Yedi Bu yazıyı okuyan herkese bi "helal!" çektirdi :)
  5. Recidivist

Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri

Ynt: Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri Bence Kızılay ve Uludağ güzel çünkü ikisi de doğal...

6. Recidivist

Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009)

Ynt: Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009) Herkesin başı sağolsun, ailelerine sabır diliyorum...

7. Recidivist

Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!!

Ynt: Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!! Bunlar görünüyor teşekkür ederiz:)
  8. Recidivist

Hızlı Tren Politikası Hakkındaki Düşünceleriniz...

Ynt: Hızlı Tren Politikası Hakkındaki Düşünceleriniz... Bence demiryolu yapımı ve TCDD'nin atağa kalkması Türkiye'de kartelleşmiş otobüs ve kamyon taşımacılığı sektörü, bunların üretimini yapan büyük yabancı firmalar, akaryakıt devleri gibi birçok etmen tarafından ekonomik kaygılarla hep kötü...
  9. Recidivist

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Haha unutmuşum bi de yabancı "plakaya bakmayız" bombası var ınu unuttum:) Adam arabayı Ankara'dan almış mesela, ama İzmir'de yaşıyo diyelim "almayız, yabancı plaka" diyolar, bombaya bak yaa...

10. Recidivist

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Walla bi aile dostumuz bi türlü geçemedi, hiç bir değişikliği, takılanı olmayan Kangoo'yla, sonunda İzmir'in daha o sisteme geçmemiş bi ilçesinde geçti... İzmir'in TÜV zulmü, bi de kırmızı ışık ve trafik polisi zulmü bitmez...

11. Recidivist

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Arkadaşımın arabasının "geçmeyen kısımlarını tekrar göstermek" için Çiğli'deki merkeze gittik. Geçemeyen parçalardan bazı örnekler veriyim siz anlarsınız... : Otomobilin orjinal far takımının sıfırı takılıydı, rengi yeterli ve uygun...
  12. Recidivist

En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart?

Ynt: En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart? Walla aklımı okudun:) Gittim adam pişkin pişkin sizin kutuya takmıyoruz dedi,üsütnde iki tane kart yuvası var hem de...Bana aynı kutuyu D-smart diye kakalıcak çakall :)

13. Recidivist

Ynt: En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart? Sordum,70 lira mı ne indirim yapıyolardı, bana o an mantıklı gelmedi..ileride belki alırım 400 lira ilk yatırım maliyeti olarak pahalı:)
  14. Recidivist

Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri

Ynt: Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri Evet ben de onu merak ediyorum mideyi tembelleştirir tezi doğru mudur? ben gerek sade gerek meyveli bol bol tüketiyorum ama biraz da aklıma takılıyo hani:)
  15. Recidivist

Ynt: En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart? D-Smart full paket 99 lira olduğunda gidiyim alıyım dedim, kendi uydu alıcım onların sattığıyla aynı markaydı, sizinkine kart takmayız alıcıyı da bizden alacaksınız o da 390 lira deyince kızdım almadım :S

16. Recidivist

Ynt: Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!! Lada bile inanamamış yaptığı araca sanırım, biz de fazla gaza gelmeyelim diye Prototype yazmış :) Şaka bi yana Lada da süslü rakiplerine benzemeye çalışıyo sanırım..
  17. Recidivist

Ynt: Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!! Mountainbiker arkadaşımız linklerin öldüğünü farketse de hayallerimizin Lada'sına kavuşsak:)
  18. Recidivist

Off-Road İçin Kullanilan Araclar Genelde Neden Eski Modeldir ?

Ynt: Off-Road İçin Kullanilan Araclar Genelde Neden Eski Modeldir ? Sokaklarda tonla 100.000 €'luk araç olduğuna ben de katılıyorum fakat farkındaysanız off road için 100.000€ verebilecek olan dedim.. Malesef ki bu zengin arkadaşlarımızdan sedan değil de 4*4 alan olursa da gül gibi Land...

19. Recidivist

Off-Road İçin Kullanilan Araclar Genelde Neden Eski Modeldir ?

Ynt: Off-Road İçin Kullanilan Araclar Genelde Neden Eski Modeldir ? Geçen izlediğim bir programda ingiltere'de bir pratisyen hekimin senelik net 85.000 sterlin maaş aldığını, 550.000 sterlin(!) değerinde bir tirplekste oturduğunu ve Audi Q7'ye rahatça bindiğini söylesem :) Biz biraz zevk, biraz...
  20. Recidivist

Ynt: Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!! Evet hayallerimizin Lada'sı olarak "This image or video has been moved or deleted" çıktı :) Demek ki Lada hayali kurmucaz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri