Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,682

Etiketler
Ynt: Rüyanızın Lada'sı Yaratıldı!!

Tutup tutmaması mevzu değil. Özellikle bu Raid gibi bir prototip Dakar benzeri bir yarış ortamı için hazırlanmışsa seri üretime geçip geçmemesi, aynı şekilde ya da muhtelif konfigürasyonlarda üretilip üretilmemesi külliyen aracın deneyimleri, testleri sonucu görülür. Kasası tümüyle cam elyafı. İçinde motor olduğundan bile emin değilim.

Sonuçta prototiptir. Misal Scirocco'nun prototipi IROC cillop gibi bir tasarımken, nihai ürün Scirocco neredeyse sıradan bir aile otomobili olarak arz ı endam etmiştir..

sen hayal etmedinki umut
direk istemek oldu hem araba hem kadın. yav sen hiç yokluk görmedin mi?

bence harika bir şey olmamış. zaten bu SUV devrinde Lada niye bir SUV yapmaz ki ??? siler di valla piyasayı yapsa...

ya düzeltiyorum harika bir şey olmuş yazcaktım ama galiba kalbim harika desede beynim reddiyor.

NOOLLDDDDUUUU BIR BI SIII MI DEDIII,
;)
PHOTO BUCKET DENEN SEYIN KURBANI OLDU,TUM FOTOLAR....
AMA MAALESEF BUPROGRAMI KULLANMAK ZORUNDAYIZ.YUKLEMEK GEREKINCE.
O SACMA PROGRAMDAN BI FOTO KALDIRINCA BURDAN DA OTOMATIKMAN SILINIYO. BU NEDENLE DE SIZDE GORMIYOSUNUZ.
UMARIM SIMDI GORUYOSUNUZDUR.

linkler hala ölü
(bu arada büyük harf kullanmazsak forum birlik ve beraberliği için daha güzel olacak..

2212_27486756.png

2205_27486755.png

HADI GOZUNUZ GONLUNUZ ACILSIN ,

20061127nivavz5.png

1090_5006596HPZ.png

1399_10377198GXS.png

ACACFD.png

VE SON OLARAKKKKKK------------------------------------------>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> V

800_4.png

OOOOYLE HEMENCIK KIZMAYIN, ;D

Sn MOUNTAINBIKER
gerçektende bizi memnun etmek için bayağı bir uğraş verdiniz emeğinize tşkelr çok farklı araçlar gördük sayenizde. bide resim montajlama üzerinde çalışırsanız gezenbilir kurallarına aykırı sakıncalı pozlarda çıkmamış olur diye düşünüyorum ne benim gözüm açılsın nede kızım (17 yaşında ] ile şu sayfaları gezerken atlamak zorunda kalayım. diğer linklerin neden hep ölü doğduğu sanırım anlaşıldı. şimdi çok daha güzel resimlerile sizi bekliyoruz gezenbiliri mahçup etmeden hadi kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri