Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: En Pahalı 10 Araç
Ne olursa olsun 4x4 bir araçtan daha iyi olamaz. Benim için öyle. Hani dünyadaki bütün paha biçilmez araçlar bir tarafa 4x4 ler bir tarafa. Bana dünyanın en pahalı aracını bedava verseler bir jeep ,e değişmem arkadaş.
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
Abi bu duş varya bence asrın buluşu.Ben böyle buluşların bir tek Prof Zihni Sinir,in aklına geleceğini zannederdim ama yanılmışım,süper beee.....Dala asılan içi su dolu poşete küçük bir delik açılarak oradan akan su sayesinde duş...
Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)
Arkadaşlar siz ne yaptınız böyle yahu ?Çamur,orman,alabalık,deniz.. offff off....Canım memeleketim her köşesi bir başka güzel. Arkadaşlar bizlere böyle enfes görüntüler gönderdiğiniz için hepinize çok çok...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba ben Çamurcu namı diğer Ekrem Şahin aranıza yeni katıldım 1971 doğumluyum Ordu ilinde ikamet etmekteyim ne yazıkki bu offroad virüsü banada bulaştı artık kurtulmanın yolu yok doktorlar hiç olmazsa ayda bir çamura bulaşmam gerektiğini söylüyorlar ne olur...