Arama sonuçlarınız

1. Ç

Çeşme Paşalimanı Sualtı Görüntüleri... (14-15 Haziran 2008)

Ynt: Çeşme Paşalimanı Sualtı Görüntüleri... (14-15 Haziran 2008) Murat Bey resimler harika elinize sağlık.

2. Ç

En Pahalı 10 Araç

Ynt: En Pahalı 10 Araç Ne olursa olsun 4x4 bir araçtan daha iyi olamaz. Benim için öyle. Hani dünyadaki bütün paha biçilmez araçlar bir tarafa 4x4 ler bir tarafa. Bana dünyanın en pahalı aracını bedava verseler bir jeep ,e değişmem arkadaş.
  3. Ç

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Abi bu duş varya bence asrın buluşu.Ben böyle buluşların bir tek Prof Zihni Sinir,in aklına geleceğini zannederdim ama yanılmışım,süper beee.....Dala asılan içi su dolu poşete küçük bir delik açılarak oradan akan su sayesinde duş...

4. Ç

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Süper bir gezi olmuş.Resimler bile insanın dinlenmesi için yeterli geliyor.
  5. Ç

Off-Road Size Göre ''Araç''mıdır ; ''Amaç'' mıdır ?

Ynt: Off-Road Size Göre ''Araç''mıdır ; ''Amaç'' mıdır ? Bence keşfetmek amacına ulaşmak için verilen çok ama çoooook zevkli araçtır.

6. Ç

Şekerpınar Üzerinden Teke - Şile Civarı Keşif Gezisi (7-8 Haziran 2008)

Arkadaşlar paylaşım için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

7. Ç

Tekir - Karboğazı Gezisi (8 Haziran 2008)

arkadaşlar resimler çok güzel olmuş, bu görüntüleri bizimle paylaştığınız için hepinize çok çok teşekkürler.
  8. Ç

Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz Arkadaşlar büyük geçmiş olsun .Lütfen biraz daha dikkat.
  9. Ç

Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008) Arkadaşlar siz ne yaptınız böyle yahu ?Çamur,orman,alabalık,deniz.. offff off....Canım memeleketim her köşesi bir başka güzel. Arkadaşlar bizlere böyle enfes görüntüler gönderdiğiniz için hepinize çok çok...

10. Ç

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ben Çamurcu namı diğer Ekrem Şahin aranıza yeni katıldım 1971 doğumluyum Ordu ilinde ikamet etmekteyim ne yazıkki bu offroad virüsü banada bulaştı artık kurtulmanın yolu yok doktorlar hiç olmazsa ayda bir çamura bulaşmam gerektiğini söylüyorlar ne olur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri