Arama sonuçlarınız

1. Ç

Willys Pickup

Ynt: Willys Pickup Çıkartmışlar dünya güzellerini görücüye bizde bakıp bakıp ahh çekiyoruz işte......... :-\

2. Ç

Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008) Çok güzel kareler elinize, emeğinize sağlık.Mutluluğu bana anlat deseler, 4x4 lerle çamurun içerisinde debelenme derim. :D
  3. Ç

Çatalca, İnceğiz, Akalan Orman Yolu Keşif Gezisi (19 Ekim 2008)

Ynt: Çatalca, İnceğiz, Akalan Orman Yolu Keşif Gezisi (19 Ekim 2008) Hey Allahım bir Navara çamurun içerisinde bu kadarmı güzel durur ?

4. Ç

Çatalca, İnceğiz, Akalan Orman Yolu Keşif Gezisi (19 Ekim 2008)

Ynt: Çatalca, İnceğiz, Akalan Orman Yolu Keşif Gezisi (19 Ekim 2008) Zaten virüsü kapmışsınız,size bir bedduada ben edeyim.... Araçlarınız çamurdan,çoraktan kurtulmasın emi........ :D
  5. Ç

Trophy Antrenmanı ve Tanışma Toplantısı Etap Belirleme Gezisi (18-19 Ekim 2008)

Ynt: Trophy Antrenmanı ve Tanışma Toplantısı Etap Belirleme Gezisi (18-19 Ekim 2008) Arkadaşlar resimler, videolar süper olmuş. Kıskanmadım haaaaaa........

6. Ç

Ordu Mesudiye, Topçam, Yeşilce, Dereyolu Keşif Gezisi (12 Ekim 2008)

Ynt: Ordu Mesudiye, Topçam, Yeşilce, Dereyolu Keşif Gezisi (12 Ekim 2008) En güzeli yiyenbilir bölümü olmuş. :D

7. Ç

Kilyos - Gümüşdere - Kısırköy Keşif Gezisi ( 4 Ekim 2008)

Ynt: Kilyos - Gümüşdere - Kısırköy Keşif Gezisi ( 4 Ekim 2008) Çamur,kum,su,toz,toprak hepsi var bir offroad,cı daha ne isteyebilirki ? Paylaşım için hepinize teşekkürler....
  8. Ç

Gezenbilir Trabzon Turu Düzenlemek

Ynt: Gezenbilir Trabzon Turu Düzenlemek Ertaç kardeşim bu turu ne zaman yapmayı planlıyorsunuz ?Ordu,dan katılma ihtimalimiz yüksek.
  9. Ç

Ford Focus ile Orman Gezintisi

Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi Bu offroad nasıl bir hastalıktır Allahım ????

10. Ç

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Tüm gezenbilir üyelerinin bayramını en içten dileklerimle kutlar,sağlık,esenlik ve mutluluklar dilerim. Ekrem Şahin.

11. Ç

İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008)

Ynt: İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008) Yağmur,çamur,4x4 araçlar ve güzel bir ekip başka söze gerek yok...
  12. Ç

Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008)

Ynt: Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008) Arkadaşlar çamura doymuşsunuz, bu güzel kareleri bizlerle paylaşdığınız için hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Ekrem Şahin.

13. Ç

Ağaçlı - Akpınar Kamp ve Göl Gezisi (19-20 Temmuz 2008)

Ynt: Ağaçlı - Akpınar Kamp ve Göl Gezisi (19-20 Temmuz 2008) Oyyy anam oooyyy kamp yapılmış,güveç yenilmiş,balıkta tutulmuş daha ne diyelim veleddalin amin....resimleri bizlere gönderipte kıskandırdığınız için teşekkür ederiz.........
  14. Ç

Çatal Dağı Lastik Test / Sofular Sahil Gezisi ( 27 Temmuz 2008)

Ynt: Çatal Dağı Lastik Test / Sofular Sahil Gezisi ( 27 Temmuz 2008) Ben izlerken zevk aldım artık sizin gezerken neler hissettiğinizi tahmin bile edemem.Mangalın kokusu buraya kadar geldi ,Sağlıcakla kalın.
  15. Ç

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Datvi,yi Cemal Gülas,ın yanına yani doğal ortamına getirin !!!! Sizin rehabilite dediğiniz hayvanları kafese kapatıp uyuşturucu vermekmi ?

16. Ç

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? Hakan bey Mehmet Becce,nin bu dvd sini nereden temin edebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim selamlar Ekrem Şahin (çamurcu)
  17. Ç

Jeepleri Tankla Eziyorlar

Ynt: Jeepleri Tankla Eziyorlar Başka araçlar olsa idi neysede Jeep lere bu haraketleri yapmaları kanıma dokundu doğrusu !!!!!!
  18. Ç

Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008)

Ynt: Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008) Olsa olsa bu kadar olur.Her şey süper gözüküyor bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için hepinize bir kamyon dolusu teşekkür .

19. Ç

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock Arkadaşlar Isuzu Trooper benzinli almayı düşünüyorum düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
  20. Ç

En Pahalı 10 Araç

Ynt: En Pahalı 10 Araç Zaten verme şansım yokta,yani bir Bugatti Veyron,a 1.192.000 Dolar para vereceğim millet dağda, derede gezerken bende aval aval bakacağım . Allah yadıysa bozsun. Yine söylüyorum bedava versinler almam...Yok arabanın altı vurdu,yok çizildi vay efendim çamur oldu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri