Arama sonuçlarınız

1. mephamd

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 Test sürüsü yapmalısın. Hangisinin ikinci eli sana göre iyi olursa onu almalısın. Bir önceki sportage hyundai tucsondan daha iyi satmıştı sanırım.

2. mephamd

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Niva için 2010 demek fazla iyimserlik olur. en az 2014 gibi bir tarih veriyor autovaz.Ve en az 2 yıl eski nivayla beraber yenisi de üretilecek.
  3. mephamd

Yeni Ssangyong Korando

Ynt: Yeni Ssangyong Korando Anahtar teslim 59binden satışa başlanmış.Tabi 4x2 versiyonu bu.4x4u 64bin gibi birşey. Ben biraz daha düşük olmasını bekliyordum. http://www.ssangyong.com.tr/?p=korando_fiyatlar

4. mephamd

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 1.6 versiyonu çıkmış. 51000den başlıyor. Otomatik yok.
  5. mephamd

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Yanlış yaparsın. Yeni lastikler yuvasına sığmazki, her virajda sürter gövdeye. Araba her zıpladığında davlumbaza vurur.Bir süre sonra davlumbaz erir. Lastikler de tabii. Test edilmiştir emin olabilirsin.Hem de bu aralarında bu kadar fark olmayan lastiklerle. Senin...

6. mephamd

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Sadede avustralya ve venezuela içindi. Venezuelada da bitti sanırım.

7. mephamd

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar Bunların kabini ısı geçirir, yalıtımı kötüdür. Karavan yapımına pek uygun değiller gibi geldi bana.
  8. mephamd

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok İşte sorun asıl burada. VW kalitesi diye bize yutturulan şey aslında araçlarını daha pahalı satmak için bir satış stratejisi.VW grubu kaliteli araç olarak Audiyi üretiyor. VW'i premium marka olarak gören iki büyük pazar var sadece: Türkiye ve Çin. Vw'nin ingilterede...
  9. mephamd

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 gerekmez diye biliyorum.ama yine de sor lastikçilere de..

10. mephamd

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 215-60 almak daha mantıklı olur.tekerin çapı,boyutu vs.'den dolayı. Yine de bir uzmana sormakta fayda var. 185-65 olan orjinal latik yerine 195 65 takmak gibi bir hata yapmıştım.Daima davlumbaza sürtüyordu lastikler. şimdi 195-60 var sorun yok. Bir tarafta artış olduğunda diğer...

11. mephamd

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Amaroku e250 ile karşlaştırmak çok saçma. Ticari olduğu için mtv,ötv'si farklıdır. Transporter veya diğer ticari araçlar ile kıyaslamalısınız,yada en güzeli rakipleriyle karşılaştırmalısınız. Mitsubishi L200 21000€'dan başlıyormuş almanyada, 4x4'ü 25000miş en az, full...
  12. mephamd

Yeni Ssangyong Korando

Ynt: Yeni Ssangyong Korando Eskisi rusyada hala üretimde.istereniz getirtin...

13. mephamd

Yeni Ssangyong Korando

Daha önce linkteki(http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44581.0) konuda arkadaşların bahsettiği konseptin hayata geçmiş hali Yeni Korando ingilterede yollarda.Sadece 2.0 diesel 173hp motor seçeneği olan araç orada 17500 sterlinden satılacakmış.Ford kuga orada 20000'den başlıyor. Fotolar...
  14. mephamd

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Açık renklere, hele de farların içi siyah oldu mu! Beyaz bir duster görene kadar pek ısınamamıştım, neredeyse 2 yıldır duster'ı beklememe rağmen ama beyazını görünce(ve skoda yeti hayal kırıklığı olunca:)) tamam dedim.Gerçi nissan juke da kafa karıştırıyor gibi...
  15. mephamd

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Şu macera paketindeki plastikler güzelmiş.Türkiyede var mı, fiyatı ne? Avrupadaki fiyatlarla karşılaştırılırsa yurtdışından getirme olabilir mi? Muhtemelen onların çin versiyonu çıkmıştır veya çıkmak üzeredir.Kesinlikle arabanın duruşunu daha kaliteli hale getiriyorlar.

16. mephamd

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? 50.000 altı daihatsu var, değerlendirilebilir.
  17. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Evet bir kaynak buldum: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/15560983.asp Gerçekten gözlerim yaşardı.45 civarı olmalıydı alfayla karşılaştırılınca ama yine de ix35 faciasından sonra bu fiyat makul sayılabilir.Listemde ilk sırayı alır kesinlikle. 4*4 ihtiyacı için vitara...
  18. mephamd

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Sportage 49000tl mi? Nereden bu bilgi, ciddi soruyorum.Böyleyse hiç durmam. Yeni sportage 2.0 fiyatı 42500 €, kianın sitesine bakabilirsiniz.Buradan hateketle 4x2 versiyonunun 65000'den yukaru olacağını tahmin ediyorum.eğer 49000 için kaynak varsa görmek isterim. Söylemeden...

19. mephamd

Nissan'ın yeni aracı JUKE

Ynt: Nissan'ın yeni aracı JUKE http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Nissan-Juke-1.5-dCi-Tekna/251189/ İlk sürüş
  20. mephamd

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Renault Lada anlaşmasının detayları belli.Ladanın %25i renault tarafından satın alındı.Aslında renault dacia yerine lada markasını satın alsaydı daha iyi bir pazar yakalardı.Güney amerikada çok seviliyor lada.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri