Arama sonuçlarınız

1. caner

Trabzon'da Gidilmesi Gereken Yerler

Ynt: Trabzon'da Gidilmesi Gereken Yerler Sümela için merkezden minibüslerin kalktığı bölgede Ulusoy ve Metro'nun yazıhaneleri var. Ben Ağustos'ta gittiğimde Sümela'ya her gün sefer yapıyorlardı ama mevsim itibariyle durum nedir bilmiyorum. Yalnız gidiş-geliş, gezi, yemek molası derken en az 4...

2. caner

Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması Abiler yaşayan bilir :)
  3. caner

"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı’dan Fatih’e…

Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı’dan Fatih’e… Sonradan 10 kadar ekledim ama hiçbir onaylanmadığından ben de karıştırdım neyi eklediğimi!? Muhtemelen ilgilenen kişi bakmıyor. Ve durdurdum.

4. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) İstiklal Caddesi'ne günbatımı ışığı düşerse
  5. caner

"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı’dan Fatih’e…

Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı’dan Fatih’e… Funda'nın makinesinden fotoğraflar geç çıktı azcık :) Bu arada bazı fotoğrafları sinanasaygi.com sitesine de ekledim ama henüz onaylanmadı sanırım. Sizler de oraya koyabilirsiniz. Fotoğraf arşivleri hayli zayıf. Fotoğraf sayısı...

6. caner

İstanbul Arkeoloji Müzesi

Ynt: İstanbul Arkeoloji Müzesi İşte benim en beğendiğim ve bir türlü sonuna kadar gezemediğim müze. Yorgun argın çıkıyorum oraya girince. Senede en az 1 kere gitmeye çalışıyorum artık. Hiç görmemiş olanlara fena halde tavsiye ederim. Giriş kapısı: Kadeş Anlaşması: Dünyanın en eski aşk...

7. caner

Arı Sokması

Ynt: Arı Sokması Bunlar iyi de, arı beni sıcak bir yaz gününde dağda bayırda sokmuştum parmağımımın dip kısmından. Ne buz var, ne soğuk kompress yapacak birşey, ne de karbonat. Birisi arı sokmasına karşı bir krem çıkartıp getirmişti o esnada. Neydi adı hatırlamıyorum şimdi.
  8. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Ve birkaç günbatımı anı...
  9. caner

Bazı Şehirlerde Gece

Ynt: Bazı Şehirlerde Gece Trabzon

10. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Evvela beğeni ve görüşleriniz için teşekkürler. @dağlarkızı: Panoramik fotoğraflar stitch denilen yöntem ile özel bir program aracılığıyla birleştiriliyor. Buna uygun olarak çekim yapmanız gerekiyor. İster 2-3 ister 30-40 fotoğrafı bu şekilde birleştirebilirsiniz...

11. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) İnsanlar'dan..
  12. caner

Halkalı'da Aşura Matemi

Kerbela'da Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin ve 72 kişinin şehit edilmesinin 1368. yıldönümü nedeniyle Halkalı'da bir anma töreni düzenlendi. Ben de gittim ama fotoğrafçılık açısından pek başarılı olamadım. Fotoğrafçının daha girişken olması ve uygun noktayı bulma konusunda da beceri...

13. caner

Fotoğraf Gezileri

Ynt: Fotoğraf Gezileri Bu pazar için hava parçalı bulutlu ve güneşli ama uzun dönem tahmine göre haftaya çok bulutlu hava görünüyor. Takip edenler için geç sayılmaz :)
  14. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün yakalanan 2 kare.
  15. caner

Fotoğraf Gezileri

Ynt: Fotoğraf Gezileri Sinan'a Saygı bu pazar olacaktı. Sedat'tan duyuruyu bekliyoruz :)

16. caner

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar) Şile'den bir kaç kare.
  17. caner

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Birşeyi merak ediyorum hiç kullanmadığım için. Mesela thermo botlar var, -30 derecede rahat rahat giyersiniz vs diyor. Peki normal hava şartlarında giyildiğinde bu sefer fazla sıcaktan ayağı rahatsız etme durumu oluyor mu bunların?
  18. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Boğaziçi panoraması (21 foto birleştirildi) En büyük hali ile görmek için: http://farm3.static.flickr.com/2077/2183013969_c61da65c32_o.jpg

19. caner

Canon EOS 400D Yolda..

Ynt: Canon EOS 400D Yolda.. Elinde elektronik ortamda Türkçe kullanım kılavuzu olan var mı? Almanyadaki bir arkadaşıma lazım. Almancasını da tam sökemiyormuş.
  20. caner

En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden?

Ynt: En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden? Şu her sesi çıkaran elektronik aletler haricinde hepsinin yeri ayrı. Fakat yaylıları daha bir seviyorum sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri