Trabzon'da Gidilmesi Gereken Yerler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan risus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,130

risus

Yeni Üye
Merhabalar;

Mart ayı başlarında bir günlügüne Trabzon gezisi yapmak istiyorum.

Nerelere gitmeli ,nereleri görmeleri ve yemek tavsiyelerinizi beklerim.

Saygılarımla

İlker

Etiketler

Ynt: Trabzon'da Gidilmesi Gereken Yerler

Selam İlker ,

Sabah gelip akşam döneceğin için ;
Trabzon Şehir meydanında ki Turizm Bürosundan bir şehir haritası temin etmelisin ilk önce.

Meydan daki Camiinin arkasında kalıyor.

Ayasofya Kilisesine gidebilirsin merkezden dolmuşlarla.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6428.0

Atatürk köşkü içinde yine merkezden Otobüs kalkıyor.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8749.0

:smiley: Sen daha gitmeden gezdirmiş olduk ya.

Trabzon hakkında Daha fazla Bilgi için ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=160.0

Trabzonda Gezilecek Yerler için ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=4284.0

Şimdiden İyi eğlenceler.

Öz Murat,

1 günün varsa bence sabah erkenden Aya Sofya kilisesini ve Atatürk köşkünü gez, uygun tur bulursan öğlen Sümela'ya git, yol üstü Maçka'yı geçince Coşandere tesislerinde durma imkanı varsa mutlaka yöresel yemeklerden ye pişman olmazsın :smiley:

Trabzonda günü birlik tur düzenleyen bir çok firma vardır da nette bulabildiklerim;

http://www.zenofontours.com/tur/karadeniz_turu/haftasonu_karadeniz_turu.html

merhabalar arkadaşlar;sümela manastırını görmek istiyorum fakat özel tur veya merkezden kalkan otobüsler varmı yardımcı olursanız sevinirim lütfen:smiley:

arkadaşlar slm yardımcı olurmusunuz bana lütfen atatürk köşküne merkezden otobüs kalkıyor peki sümela manastırı içinböyle bir olanak varmı şehrin içinde günü birlik turlar oluyormu:smiley:teşekkürler...

yakupzeynep' Alıntı:
arkadaşlar slm yardımcı olurmusunuz bana lütfen atatürk köşküne merkezden otobüs kalkıyor peki sümela manastırı içinböyle bir olanak varmı şehrin içinde günü birlik turlar oluyormu:smiley:teşekkürler...

Sümelaya otobüs varda Trabozn-Taksim meydandan mı yoksa Otogardan mı kalkıyor bilemiyorum.
Trabzon Otogar Telefon = 0 462 325 23 43 arayıp bilgi almayı düşündünüz mü hiç :smiley:

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

Sümela için merkezden minibüslerin kalktığı bölgede Ulusoy ve Metro'nun yazıhaneleri var. Ben Ağustos'ta gittiğimde Sümela'ya her gün sefer yapıyorlardı ama mevsim itibariyle durum nedir bilmiyorum. Yalnız gidiş-geliş, gezi, yemek molası derken en az 4 saat süren bir tur idi.

merhabalar murat :smiley:çok tşk ederim msj için caner sana da çoooook tşk edrim tanışamadık ama ben zeynep ulusoy ve metronun yazıhanelerin var dediniz hergün sefer yapıyolar diye araştırmaya devam edeceğim çok istiyorum çünkü ben aslında bir kere gitmiştim fakat özel arabayla şimdi arkadaşım gelecek ona illaki göstermeliyim çünkü tam kartpostallık bir yer şimdi de kar yağmıştır çam ağaçlarına çok güzel ya görmeyenlere tavsiye ederim:smiley:

Birşey değil.
Geçen sene Eylül ayında epey gezmiştik lakin Rize Ayder - Yukarı kavrun - uzungöl civarını.
Sümelaya gidecek vaktimiz kalmamıştı.

Trabzonda ikamet eden arkadaşlarımıza bu sayfayı yollayayım da sana daha fazla yardımcı olmaya çalışalım.
:smiley:

arkadaşlar doğu tarafını görmek isterseniz size doğubeyazıt ishakpaşa sarayını tavsiye ederim ağrı da.kartalyuvası gibi bir yer eeee tabi karadenizin yerini tutmaz ama tarih sevenler için müthiş ağrı dağı da görünüyor merkezden:süper....(caner ulusoy ve metro yazıhaneleri şehrin tam neresindeydi)tam bilmediğim için otogar damı? :D

yakupzeynep' Alıntı:
arkadaşlar doğu tarafını görmek isterseniz size doğubeyazıt ishakpaşa sarayını tavsiye ederim ağrı da.kartalyuvası gibi bir yer eeee tabi karadenizin yerini tutmaz ama tarih sevenler için müthiş ağrı dağı da görünüyor merkezden:süper....(caner ulusoy ve metro yazıhaneleri şehrin tam neresindeydi)tam bilmediğim için otogar damı? :D

Konu başlığını dağıtmayalım Zeynep ,
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri