Canon EOS 400D Yolda..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,716

Etiketler
Ynt: Canon EOS 400D Yolda..

reha' Alıntı:
acaba butun dunyadan somurduklerini ulkelerinde yiyor olabilirler mi? reha

Tayland ile ilgili söylediğniz aynı şeyi oradan gelen arkadaşta söyledi..Sağlam sayılabilecek yerlerden alışveriş yapmadığınız takdirde tabiri caizse kazıklanma olasılığınız hayli fazlaymış..

Reha bey alıntı yapmış olduğum düşüncenizle kesinlikle hemfikirim.. ;) Aslında şöyle ülkelerinde yiyorlar mı bilemiyorum ama sömürge konusunda ABD'nin çığır açtığını hepimiz biliyoruz..Geçmiştede bu böyleydi zaten..Çok sevdiğim bir söz vardır;,der ki bir bilen; ''Tarih tekerrürden ibarettir'' tıpkı şu anda olanlar gibi.. :( Nese konu nereden nereye geldi..Konuyu dağıttığım için özür diler ve tekrar Canon Eos 400D' ye dönerim..ABD'dede söylediğiniz gibi fiyatlar çok uygun ama işte gümrük problemi var..Diğer türlüde oradan dönecek birini beklemek gerekiyor...

reha' Alıntı:
Selamlar,
dedim ya amerika bir acaip ucuz .. ve bence daha guvenilir bir pazar. acaba butun dunyadan somurduklerini ulkelerinde yiyor olabilirler mi? reha

En basiti; kendi topraklarından çıkan petrolu stoklayıp, Arap ülkelerinden gelen ucuz petrolu kullandıklarını düşününce insanın aklına başka birşey gelmiyor zaten ;)

EOS 400D yi 4 aydir kullaniyorum. biraz contrast oldukca sharp. biraz kucuk bir tasarim ama akusuyle biraz buyutmek mumkun. menusu oldukca kolay kullanimli. basarili bir lsd ekrani var. amator ve profesyoneller icin veya profesyonellige gecis icin iyibir adim. ama asil onemlisi tum bu ozelliklerrine gore cok ucuz. sanirim amacta bu zaten. su an icin encok satan makina.
ornek resimlere galeriden bugun ekledigim linklerden bakabilirsiniz.

Bende 400D kullanıyorum..Fotoğrafçı bir arkadaşım ki kendisi Nikon D 50, D70,ve D100 kullanıyor bana 400 D yi tavsiye etti ve aldık.

Elinde elektronik ortamda Türkçe kullanım kılavuzu olan var mı? Almanyadaki bir arkadaşıma lazım. Almancasını da tam sökemiyormuş.

Kullanma kılavuzu için Hayyam Pasajında Macro'da Murat Bey'e bir sorun derim.
Spot ölçüm 5 stop'luk skalada değerlendirilen dijital fotoğrafta çok sağlıklı değil.
Çünkü spot ölçüme çok ciddi aydınlık değerleri farkında ihtiyaç duyulur.
Bu durumda netlik ve poz ölçümü yapılan nokta ekseninden daire olacak şekilde karenin yüzde beşlik alanını ölçen mod daha etkili olur.
Malum dijitalde artık karanlık noktaları kurtarmaktansa aydınlık noktaları hesaba katarak pozlama yapmak gerekiyor.
Çünkü dijitalde aydınlık noktalarda detay kaybı daha çok ve düzeltilebilmesi belli bir seviyeden sonra çok zor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri