Arama sonuçlarınız

1. kht58

Mazda yakıt hk.

Ynt: Mazda yakıt hk. ama mitsubishi hava atar gibi logosunu koymuş motora :)

2. kht58

Mazda yakıt hk.

Ynt: Mazda yakıt hk. evet arkadaşlar sanırım benim aracın motoruda mazda motormuş arkadaşın yazdığı gibi bazı parçaların üzerinde mitsubishi amblemi olduğu için öyle yorumlamışız :) karşıklık için hepinizden özür dilerim... ama yinede merak ediyorum diğer arabaların motorlarında aracın markası...
  3. kht58

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel geç olsun bizim olsun :P

4. kht58

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 A ile gösterdiğiniz yerde arka sis lambası B ile gösterdiğniz yerde Ayna ayar düğmesi var bende :) arkaya çelik tampon yapınca sisler iptal oldu bende tavana koyacağım sisleri oraya bağlamayı planlıyorum
  5. kht58

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution evet gereksiz konulara girmeyelim lütfen..... asıl konu dağılıyo araç muhteşem olmuş renkler, yüksetlme, lastikler, sticerler gerisi hikaye

6. kht58

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 aracımı torsiyonla yükselttim ve araca 275/70/16 MT lastik taktım gerek aracın yüksekliği gerekse arazi performansı çok güzel oldu ancak torsiyonla yükselttiğimizde araçta olan kasıntıdan rahatsızım sert arazide aracın sağını solunu kırma riski artıyor ve aracın sürüş...

7. kht58

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 aracımın ön tarafını yükseltmem için torsiyo dışında kullanabileceğimiz başka bir yöntem var mı kit uygulaması falan gibi
  8. kht58

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 güzel bir araç güle güle kullanın :)
  9. kht58

Mazda yakıt hk.

Ynt: Mazda yakıt hk. 4x2 modellerde herşey birebir mazdayla aynı ancak 4x4 modellerde tek fark olarak mitsubishi motor kullanmışlar

10. kht58

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Amca haberini bekliyorum sabırsızlıkla o halde

11. kht58

Mazda yakıt hk.

Ynt: Mazda yakıt hk. eski kasa ford ranger 4*4 lerin üstündeki 2500 cc 110 beygir mitsubishi motorudur :) kasa da bildiğiniz gibi B2500 :)
  12. kht58

Mazda yakıt hk.

Ynt: Mazda yakıt hk. selamlar benim aracım etikette mazda değil ama :) motor mitsubishi gerisi aynen mazda :) motorinin fiyatı 3.65 TL iken km ye 0.28 yakıyo diyosa nissancılar sadece latife yapıyorlardır merak etmeyin :) artık tüplü arabalar o fiyatlarda yakıt tüketimi yapıyor... saygılar

13. kht58

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel 2006 Ford Ranger (eski kasa) için uygun snorkel varsa eğer listenize benide yazarsanız çok sevinirim... Saygılar..
  14. kht58

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 euro disel kırsal motorinden ince olduğu için araçlar ister istemez daha fazla yakıyor ben son dönemlerde çeşitli katkılarla euro diseli kalınlaştırp kullandım km de 10 kuruş fark etti ancak bunu yeni kasa rangerler yapamamalı onların pompaları bizimkiler gibi değil...
  15. kht58

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu ilgiyle takip ediyorum :)

16. kht58

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 aracınızın pompa ve enjektör ayarlarını iyi bir ustaya gösterin mutlaka söylediğiniz rakamlar gerçekten yüksek, benim aracımın pompası ayar istiyor ve enjektörleri muhtemelen değişecek duruma geldi sürekli kızdırma bujisi patlatıyorum bu halde bile şehir içi kullanımda...
  17. kht58

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution gerçekten çok güzel bir araç çıkmış ortaya güle güle çamurlanın :)
  18. kht58

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution renk seçiminiz çok güzel, eski kasa Ford Ranger STD lerde bu rengin bir ton koyu ve metaliği kullanılıyor daha etkileciyi bir görüntü açısından onada bir göz atmanızı tavsiye ederim. Saygılar...

19. kht58

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) Dursun usta araban gerçekten çok güzel olmuş bol çamurlu ve bol arazili günlerde kullanmanı dilerim :)
  20. kht58

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution yükseltme işlemini fotoğraflarla desteklersek çok sevinirim benim ranger in ön torsiyonlu olduğu için aynı sistemden faydalanmayı düşünüyorum :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri