Quizilbaşan
Ana Kamp
Selam.b2500 cülere sorum.2005 turbo km.de 41 krus yakiyor.son zamlardan snra bana mantikli geliyor ama cevremde nissanlar var.bzmkiler km.de 28 kurus yakiyor diyorlar.sizce kimde anormallik var.
kht58' Alıntı:eski kasa ford ranger 4*4 lerin üstündeki 2500 cc 110 beygir mitsubishi motorudur kasa da bildiğiniz gibi B2500
4x2 modellerde herşey birebir mazdayla aynı ancak 4x4 modellerde tek fark olarak mitsubishi motor kullanmışlaryunus61' Alıntı:Bildiğim ve yanyana karsılastırdığım kadarıyla ford un motoru mazda motoru şekil ve dizayn tamamen aynı sizdeki nasıl mitsubishi motoru oluyor anlamadım...
Quizilbaşan' Alıntı:mazda ve ford aynı araç zaten logo ları farklı. ama motor olarak 4x2 ve 4x4 lerin motoru mazda motoru.ben arabayı incelediğimde mitsubishi ile alakalı tek parça marş dinamosunun üstündeki stickerde yazıyıordu
evet arkadaşlar sanırım benim aracın motoruda mazda motormuş arkadaşın yazdığı gibi bazı parçaların üzerinde mitsubishi amblemi olduğu için öyle yorumlamışız karşıklık için hepinizden özür dilerim... ama yinede merak ediyorum diğer arabaların motorlarında aracın markası her yerde damgalıyken bizimkinde neden bir şey yok acabayunus61' Alıntı:bende öyle biliyorum ama arkadaş öyle deyince bişe demedim. sadece motorda bazı elektronik parçaların üzerinde mitsubishı amplemi var gerisi mazdaya ait...
kht58' Alıntı:evet arkadaşlar sanırım benim aracın motoruda mazda motormuş arkadaşın yazdığı gibi bazı parçaların üzerinde mitsubishi amblemi olduğu için öyle yorumlamışız karşıklık için hepinizden özür dilerim... ama yinede merak ediyorum diğer arabaların motorlarında aracın markası her yerde damgalıyken bizimkinde neden bir şey yok acaba
ama mitsubishi hava atar gibi logosunu koymuş motorayunus61' Alıntı:olsun sorun değil onu bende çözemedim halen daha beniim araçta da motorda logo falan yok sadece hava filitresinin üstünde 12 valve yazıyor o akadar belkide aynı motor hem mazda hemde ford da kullanıldığı için olabilir benceee
kht58' Alıntı:ama mitsubishi hava atar gibi logosunu koymuş motora