Arama sonuçlarınız

1. kht58

1977 Jeep CJ7

Ynt: 1977 Jeep CJ7 gerçekten güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

2. kht58

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) :) :) :) sanırım bu modellerin hepsi böyle benim eşim artık arabalardan konuşmamdansa başka hatunlardan bahsetmeme bile razı nerdeyse
  3. kht58

3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011) hepinizin kurtlarına yer var :) saklayın hepsini buraya.... :D :D :D :D :D

4. kht58

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011) şehrin girişinde halay ekibi, kalede 21 pare top atışı, sanayide kirli köfte, akşama kamp ateşi yanında ateş suyu....... hepsi burda dostları bekliyor..
  5. kht58

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok kesinlikle bu düşünceye katılıyorum bekleyelim ve görelim arazide performans nasıl olacak, zorlamalar neticesinde ne sorunlar yaşanacak, tamir ve bakım masrafları ne olacak ve bütün bunların toplamı Off Road camiasında tercihleri nasıl etkileceyek... önümüz kış nasıl...

6. kht58

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

:D +1 :D

7. kht58

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok karga yavrusunu şahinim diye severmiş :) herkese kendi malı güzel gelir bana sorarsanızda Ranger in üstüne araç tanımam :) amarok görünüş olarak heybetli ve dikkat çekici motor bakımından vergi avantajı ilgi çekici bir özellik ancak arazide güç her zaman önemlidir 2.0...
  8. kht58

İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun

Ynt: İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun mutlaka takip :) sene sonu bende benim ranger i ele alacağım tekrar..... :D
  9. kht58

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011) başkan bizi diskoya götür :) :) :)

10. kht58

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011) cezeryenizin tadına bakmak için sabırsızlanıyoruz.. :)) anlaşılan bayram kutlaması tatlılarla bizim burda yapılacak... :P :P :P

11. kht58

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri aklımda disel bi cj yapma fikri olduğu için takipte büyü bir fayda olduğunu düşünüyor size çalışmanızda kolaylıklar diliyorum...
  12. kht58

Ford Ranger'i günlük kullanmak?

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? benim araç 2006 model eski kasa öyle elektronik pompa falan yok :) eski kasalarda fazla teknolojik bir motor olmadığından pek bir problem olmuyor zaten yeni teknoloji araçlarda böyle bir şey mümkün değil bırakın yağı, kırsal motorin bile koyma şansınız yok...

13. kht58

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu Ben bir yalan uydurdum duma duma dum... :D
  14. kht58

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Büyük bir heyecanla ve keyifle yeni bir konu takibine başlayıp, gözümüz gönlümüz bayram edecek derken bu haber gerçekten çok can sıkıcı oldu. Ama şunu bir kez daha öğrenmiş olduk ki bu güzel aile içerisinde de dostluk ve paylaşım duyguları dışında farklı...
  15. kht58

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye başlangıçta bir iki foto koyup ağzımıza bir parmak bal çaldınız :) şimdi merakla bekletiyorsunuz bizleri....

16. kht58

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) gelemedik bari burdan takip edip iç geçirelim biraz :P
  17. kht58

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok broşürlerde Amarok için bir depo yakıtla1000 km yol yapacağı söyleniyor, ancak deponun 80 litre olduğunu göz önüne alırsak çok düşük bir yakıt oranı olduğuda söylenemez bence
  18. kht58

Lalizas Ürünü - Elektrikli Portatif Vinç 1000kg

Ynt: Lalizas Ürünü - Elektrikli Portatif Vinç 1000kg hadi bakalım sanırım vinç derdinden de kurtuluyoruz sayenizde :)

19. kht58

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok bugün aracı inceleme fırsatı buldum görünüş olarak güzel ve heybetli bir araç iç mekan genişliği çok güzel ancak teknik verilere baktığımda ayrılma açısı ve su geçiş yüksekliği çok tatminkar gelmedi bana....
  20. kht58

Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011) kardeşim istersen bütün Iğdır ı sırtla getir :) seninle olan herkesin başımızın üstünde yeri var ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri