Lalizas Ürünü - Elektrikli Portatif Vinç 1000kg

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,452
Ynt: Lalizas Ürünü - Elektrikli Portatif Vinç 1000kg

egemen' Alıntı:
9.5 metre üzerinde olan halat uzunluğu
makarası kaç metre alır bakmak gerekir
halat çelik

Fiyat uygun
taşınır olduğundan arkada ya da önde çok rahat kullanılabilir
fazla yer kaplamıyor

şunu birisi hayrına deneyip çalışmasını teyid etse de biz de vinç derdinden kurtulsak

çok mu şey istiyorum :smiley:

Etiketler

yasarergun' Alıntı:
Fiyat uygun
fazla yer kaplamıyor

şunu birisi hayrına deneyip çalışmasını teyid etse de biz de vinç derdinden kurtulsak

:smiley:
haklısınız
1000kg için satış oldu
2300kg kapasiteli vinç elimize ulaştı önümüzdeki günlerde deneme yapacağım
emin olunca satışa sunacağım
bilgilerinizi rica ederim.

yasarergun' Alıntı:
Fiyat uygun
fazla yer kaplamıyor

Ben 1 tonluğunu Hafta sonu Adanada göl kenarında denedim gayet işlevsel (tabi kendinizi dibine kadar indirmediyseniz şaseyi oturtmadan kullanırsanız süper) halat beklediğimden uzun çıktı ki haznesine sentetik sararsanız 9,5 mt den daha uzun alır, çok zorlanırsanız makara kullanımı ile 2 tona çıkarırsınız ki buda birçok aracı yatayda çıkarır (dediğim gibi şaseye kadar oturtmadıysanız).

Egemen beye ayrıcaa teşekkr ederim son dakikada Gebzeye gidişimde birazda emrivaki yapmış olsamda gebzede toplantı arasında Fabrikaya kadar Getirip teslim eden, sattığı malın arkasında durabilen satıcı bulmak çok onemli...

En kısa surede 12V Marine ısıtıcıyıda deneyeceğim....

kerimakkis' Alıntı:
Ben 1 tonluğunu Hafta sonu Adanada göl kenarında denedim gayet işlevsel (tabi kendinizi dibine kadar indirmediyseniz şaseyi oturtmadan kullanırsanız süper) halat beklediğimden uzun çıktı ki haznesine sentetik sararsanız 9,5 mt den daha uzun alır, çok zorlanırsanız makara kullanımı ile 2 tona çıkarırsınız ki buda birçok aracı yatayda çıkarır (dediğim gibi şaseye kadar oturtmadıysanız).

Egemen beye ayrıcaa teşekkr ederim son dakikada Gebzeye gidişimde birazda emrivaki yapmış olsamda gebzede toplantı arasında Fabrikaya kadar Getirip teslim eden, sattığı malın arkasında durabilen satıcı bulmak çok onemli...

En kısa surede 12V Marine ısıtıcıyıda deneyeceğim....

biz 2.3 tonluk vincin deneme videosunu bekliyoruz. Şaseye kadar oturan aracı çekmesi lazım 2.3 ton ciddi bir güç makara konulup 4.6 ton yapmak da mümkün.

Bende vinç alma işini belklemeye aldım. 2.3 ton luk vincin sonuçlarını bekliyorum. Yaşar hocam uyarsa Hatay olarak 2-3 tane getirtiriz. Birden fazla sayıda vinç sahibi araç olursa, nereye kadar batsak çıkartırız sanırım. Evet acele sonuç bekliyoruz.

menderessereflisan' Alıntı:
Bende vinç alma işini belklemeye aldım. 2.3 ton luk vincin sonuçlarını bekliyorum. Yaşar hocam uyarsa Hatay olarak 2-3 tane getirtiriz. Birden fazla sayıda vinç sahibi araç olursa, nereye kadar batsak çıkartırız sanırım. Evet acele sonuç bekliyoruz.

Merhabalar;

İlginize teşekkür ederim. 2.3 tonluk vinç için gezenbilir camiasından bu konunun birinci sayfasında yorum yazan kerimakkis ve PROF11 i referans verebilirim.
kerimakkis Adana'da dır. Kargo ile gönderdim. Kendilerine özelden veya forumdan mesaj atıp yorum alabilirsiniz.

selam hayırlı satışlar.2.3 tonluk vinç in fiyatı ne kadar?saygılar.

2300 kg kapasiteli fiyati 490,00 TL dir.

hadi bakalım sanırım vinç derdinden de kurtuluyoruz sayenizde :smiley:

mertbirincioglu' Alıntı:
2300 kg olanın resimleri var mı acaba?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67777.msg817394#msg817394

bu linkten inceleyebilirsiniz.

Selam, kerim benim suziki hdi vitarayı ,1470 kg ,karda sabit olarak cekmişti düz karlı zeminde saygılar ama yasar hocamında dedigi gibi oturmus bir aracta nasıl bir sonuc alırız bilemiyorum..

İlgi alanımda.İşaretlemekte fayda var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR