Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Seyfettin hocam ellerinize sağlık basamak çok güzel olmuş bende kısmet olurda seneye başlayabilirsem bu yaptıklarınızdan kopya çekeceğim :)
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
Eline sağlık Bülent usta,Ahmet beyin karavanında benim adımada birşeyler yap malum uzaktayız yoksa gelip birkaç işe ben el atacaktım ;) buralardan lazım olan birşey olursa arayın ne yapar eder arar bulur ve size gönderirim.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Nevzat bey beğenmenize sevindim,karavanımızı zaruriyetten sattık yenisini ve daha donanımlısını yapmak için gün sayıyoruz,umarım sizde en kısa zamanda arzu ettiğiniz karavana kavuşursunuz.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Atilla abi geç farkettim kusura bakma yeni aracın ve yeni projen hayırlı olsun,senden yine çok güzel çalışmalar izleyeceğiz,tavana yapılacak güneş panelinin barları çok mukavemetli ve estetik olmuş ayrıca kolay montaj ve anlaşılır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen
Mehmet Ali hocam aracınız ve karavana başlama kararınız hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda tamamlayıp sonuca ulaşırsınız.
yapım aşamasında buradan elimizden gelen desteği yaparız,zeminde yıpranmalar var tavsiyem fırça ilede olsa...
Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)
Özgür kardeş hakkınızda hayırlısı olur inşallah öncelikle bebeğiniz sağlıklı doğsun sonrasında tekrar size iyi hizmet edecek bir karavan alırsınız.
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
Ahmet bey merhaba,yenge hanımın rahatsızlığına üzüldük inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur,karavanınızın tamamlanmış olmasınada sevindik inşallah bu kadar beklemenize deyecek güzellikte olmuştur.
Ynt: Kim Nerede?
Yiyorsunuz kebapları palıcanları tavukları sonrada kolesterol yükseldi diyorsunuz ;D ne diyelim afiyet olsun ;)
Yolunuz açık olsun İlhan abi.