Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Seyfettin hocam ruhsatınız hayırlı olsun bir karavanın daha bitmesi çok güzel hele başkentten çıkması dahada güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. halil
Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor
Hikmet hayırlı olsun güzel bir karavan olacak hemde sonuca hızlı ulaşacak gibi güle güle kullanman dileğimle.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Mehmet bey ne kadar mutlu ettiniz bizleri bilgisayar başındada olsa bizlerde sizinle gezmeye devam edip o anları yaşıyoruz kendinize iyi bakın. Halil Ayfer ÇETİNER
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba
Ayhan bey tanışmasakta gezinizi gıptayla takip ediyoruz, hanımla bir gün bizde böyle yollarda olurmuyuz acaba diyoruz, sizden yeni bir resim, yazı gelincede seviniyoruz iyi tatiller.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
Atila bey hayırlı olsun siz işbaşı bizler bilgisayar başı yapacağız zevkle izleyeceğiz. Sizin için mahsuru yoksa aracı ne kadara aldız kolay gelsin.
Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun
Tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını sağlıklı, mutlu, ülkece barış içinde ve Atilla beyin dedeği gibi birde karavan la geçmesini diliyorum. Halil ÇETİNER ANKARA
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Sayın Semih SAĞLAMER, (ssem), Mustafa KAZAN (Phaonn), Metin ÖZPOYRAZ (poyrazm), Muray (ZMURATA). arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz mutluluk verdiniz herkesin dileğinin en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğimle.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rifat bey ruhsatınız hayırlı olsun güle güle kullanın. ben yaklaşık bir aydır devamlı seyehate çıkmak zorunda kaldım iki gün Ankara onikigün dışarı onun içinde bizim durumda hala bir değişiklik yok yarın yine dışarı gideceğim...