Arama sonuçlarınız

1. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba yeniden... Hem hoşgeldin diyen, hem de halimi hatırımı sorup karavandaki ilk gecemi soran tüm komşularıma, mahalle sakinlerine tanışma başlığı altındaki son iletimi yazayım istedim.. Malum iş güç, bu nedenle siteye yeni girdim ve mesajlarınızı henüz...

2. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tümünüze, hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum.. Şöyle ki, yazar olmasam da " yazan " adamım sonuçta.. Bu vesile ile bir merhabamın ardından mesajlarınızı okurken, gösterdiğiniz ilgi, yardımsever yaklaşımınız, hepsinden öte samimi iletileriniz ziyadesiyle hoşuma...
  3. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldin diyen, kapımı tıklayan herkese, hepinize teşekkür ediyorum.. Dedim ya, karavancılık zor gibi.. Ama cesaret edip başladık işte.. Lütfen biraz moral, biraz destek.. : )) Sağolun iyi dilekleriniz için.. Öte yandan Serdar kaptan, motosiklet başka birşey.. 5...

4. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Şimdi,, bu satırların ardından tanışacaksak eğer sizler benim bir nevi yeni komşum olacaksınız.. Öyle ya, ben yeni bir karavancı (ürkek, şaşkın, çaresiz, deneyimsiz, nereden bu işe bulaştım sorusu soran, ancak bir o kadar da kararlı, inatçı ve sizlere güvenerek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri