Arama sonuçlarınız

1. furkancr

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Evet haklısınız.Araştırmak gerek.Bakalım, nasip artık.

2. furkancr

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Düşüncelerinize tamamen katılıyorum. Evet bu forum gerçekten çok faydalı ve tecrübelerle dolu. Üye olduğum günlerde sıfır araç hayalim vardı.(Ducato-İveco) maliyeti öğrenince bitti. İkinci ellere ise güvenemiyorum.(ekmeğini yemiş olabilir.Karavansa zaten yorgun:)...
  3. furkancr

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bekir bey sizin adınıza sevindim.ne diyelim darısı başımıza. Ama bu ÖTV işine bir çare bulunması lazım.

4. furkancr

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ümit bey bende eski çadır kurup kamp yapanlardanım ama bir süre sonra insan sıkılyor.Araba tıkış tepiş tencereler tavalar..Hele birde bir iki gün kalıp çadırı başka bir yerde kuranlardansanız benim gibi çok yorucu oluyor.Fakat bir o kadar da zevkli yanları var...
  5. furkancr

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese selamlar.Hoşbulduk.Kazasız günler dileklerimle.

6. furkancr

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Geçen hafta sonu Ducato mu-İveco mu diye bayilerde gezinirken İveco bayisinin verdiği bilgiler ile sıfır aracın karavan olarak tescil edilmesi 50 bin TL civarında olan aracın Ötv den dolayı 110 bin TL gibi bir fiyata geldiğiydi. Yaklaşık olarak yüzde 80 gibi bir...

7. furkancr

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk Turan bey.Sağolun.
  8. furkancr

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhabalar, Benim adım Feridun TUTUMLU. Çanakkaleliyim.Burada bulunmamım sebebi emekli olduğumda (2013) bir karavana sahip olabilmek ve bunun için bilgi sahibi olmak. Forumu inceledikçe yeni şeyler öğreniyor ve ne kadar çok öğrenmem gerekenlerin olduğunu ise...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri