Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gürkan bey cevabınız için teşekkür ederim.mağlesef yaşım 45 henüz emekli olamadığımız için Karavanli gezilerimiz 2,3 gün sürüyor sonra tekrar çalışma o nedenle çok önemli yazılmaya değer gezilerimiz olmuyor.sizin gezi yazılarınızı okuyoyarak gelecekte gitmeyi düşündüğüm yerler hakkında fikir...
Gürkan bey keyifli geziler.yeni gezi yazılarınızı merakla bekliyorum.sağlıcakla kalın.nerede olduğunuzu da merak ediyorum açıkçası.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu konuya cevap yazacak çok daha tecrübeli kardeşlerimiz vardır ama bende fikrimi beyan etmek istiyorum.öncelikle ettiğiniz zarar çok büyük gerçekten çok üzüldüm.bir kısmının telafi edilmesi sevindirci.malum bir aracın karavan olabilmesi için beş yaşından büyük olması gerekiyor.ducato van tarzı...
çok geçmiş olsun.çok üzüldüm bu adar zarar etmenize.hem ayrıca karavancılıktan vazgeçmenizede neden olmuş belliki.sakınacası yoksa aldığınız araç ne marka idi,ne kadara alıp ne kadara sattınız.nesinden memnun kalmayıp sattınız.yerine başka bir karavan almak gibi bir düşünceniz varmı.karavan...
Çok geçmiş olsun Burak bey ucuz atlatılmış bir kaza bence moralinizin yerinde olması sevindirici.aynı hatayı bende çok yapıyorum.hareket etmeden önce mutlaka açık dolap kapakları,heki vb şeyleri mutlaka kontrol etmek gerekiyor yoksa yolda sıkıntı oluşabiliyor.geziniz mükemmel gidiyor ilgi ile...
bence çok güzel bir konu derya hanımın düşündüğü. fakat ama çok ütopik varsayımlar üzerine dayanıyor.diğer arkadaşların bahsettiği gibi 25 yaşında türkiyede böyle karavanla falan gezmek imkansız. yurt dışında örnekleri çok youtubede be sürekli takip ediyorum.ama tabi ülke farkı var .onlar basit...
Burak bey çoğul eki kullanmaya başladınız gezide.geziye yanlız devam etmiyorsunuz sanırım.haddimiz olmayarak meraktan soruyorum.yanlış anlamayın.
Güngör abiden esinlenerek bende bir çalışma yaptım.resimler biraz acele oldu kusura bakmayın. vaktim yoktu tenteyi tam açıp deneyemedim.
Burak bey ben kaçırdım sanırım. elinizdeki katlanır bisikletlerden birini elektrikli bisiklete çevirtecektiniz .vazgeçip Yeni bisikletmi aldınız.aldı iseniz nereden ne kadara ne marka aldınız sakıncası yoksa.bende elektrikli bisiklet düşünüyorum belki fikir oluşturur.
Tapatalk kullanarak...
mustafa bey sizinle karavan konusunda geçen yıl telefonda konuşmuştuk.geçmişte bir karavan yaptırdınız sanırm istanbulda .sizde çok iyi biliyorsunuzki karavan işi çok ciddi bir iş.karavanda en ufak bir vidanın bile yerinin çok büyük ehemmmiyeti var.ama bahsi geçen izmirdeki firmayı burada çok...
keyifle takip ediyoruz gezi paylaşımlarınızı teşekkürler.ama eski gezi yazılarınız daha ayrntılı idi eğer imkanınız varsa biraz daha ayrıntıya girerseniz sevinirim.sadece bu gezinizi değil diğer gezilerinizide takip ettim okudum.okuduğum gezi yazılarından karavancılıkla ilgili çok şey...