Arama sonuçlarınız

1. pinto

Kazdağları Hakkında Bilgi İsteği

Ynt: Kazdağları Hakkında Bilgi İsteği merhaba tiyek, edremit körfezinde yaşayan biriyim.sanıyorum bu bölge hakkında bilgi istemenizin sebebi 29 ekim için (rota-mailgroup) tarafından planlanan kazdağları gezisi ile ilgili.bu dağlarda fazla dolaşmışlığım yok.ama planınızda gördüğüm kadarı ile...

2. pinto

Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos nerede mi kalktım?..Vasco da Gamma ya gitmek için inilen tren istasyonuna gelmişiz...saat gecenin 23 ü...trendeki turistler neredeyse boşalmıştı.ben "polelem plajı" için "madguan" istasyonunda indim...
  3. pinto

Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos ha gayret sedat arkadaşım!..ben de resim yüklemekte zorlanıyorum.gerçi edremit körfezindeyim hava da güzel bağlantı problemim de yok...bu sitede destekleyici teknik çalışmalar yapıyorlarmış diye yazdı...

4. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos fyesildal arkadaşıma ilgisi için teşekkürler...birileri yararlanabiliyorsa sevinirim. *MUMBAİ (mumbay)
  5. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos ...VE HİNDİSTAN 17 ocak gecesi saatlerin, günü 18 ocak-2008' e bağladığı anda mumbai şehrine indim.uçağımız india hava yoları...kalabalık bir hint yolcu gurubu ile uçtuk.iki bardak viski ve...

6. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos site sorumlusu arkadaşlar teknik sıkıntının farkında olduklarını söylediler...sanırım en iyisini bulmak adına çabalıyorlar.devam etmemem onların şevkine törpü olurdu... haydarpasa dan trenle start alan...

7. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos b ı r a k ı y o r u m...RESİM YÜKLEMEK BİR EZİYET...DÜZELTME YAPMAK DA ÖYLE...ZAMAN AYIRAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM...NOTLARIMDAN YAYARLANMAK İSTEYEN HER KİŞİYE ÖZEL MESAJLA CEVAP VERİR YARDIMCI...
  8. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos muharrem ayındayız... caferilerin "sine dövme" törenlerine her akşam tesadüf ediyorum.ulu ortada yapılan kanlı törenler artık yasaklanmış.ama basına yansımaması için çekim yapmanın yasak olduğu gizli...
  9. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos kompartıman dostlarımın içinde anne kız azeri bayanlar da vardı.iki erkek iki bayan dört kişiydik...türkiyede hangi kadın sizinle aynı oda içindeki yanyana/üst üste ranzalarda yatar?gerçi kar...

10. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos ilk otel tecrübesini zafer bozkaya nın "hindistan gezi rehberi"nde önerdiği gülistanbağı karşısındaki bir otelde yaşıyorum.kitapta geçen yatak fiyatının çok üzerinde 14 $ lık geceleme ücreti ile...

11. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos teşekkürler mert... teşekkürler erdal yaman... taxiye bindiğinizde başka yolcu almaması için "derbest" diyorsunuz...yani "kiraladım" anlamına geliyor.ve km lerce yol da gitseniz 1-2 doları...
  12. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos tebriz tren istasyonu...ve çarşıda iran kadını...bu kent çoğunlukla azerilerin yaşadığı bir yer...sadece türkçe konuşarak anlaşabilirsiniz. seyyar satıcının tezgahındaki haşlanmış şeker pancarı...tadı...

13. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos pasaportlarımızın ilk kontrolü iran trenindeki turk ve iranlı görevlilerce yapıldı... gün aydınlanırken kapıköy sınır kapısına vardık.burada da yurt dışı çıkış harcımızı ödeyerek damgamızı vurdurduk ve...
  14. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos teşekkürler yaşar ergün... feribotta bir hayli kafa yaptık peter la...sıkı lisanım almancanın yanında çok zayıf ingilizcemi, philip in de bizimle olması sayesinde kullanmak zorunda kaldım.yolculuğum...
  15. pinto

Ynt: Haydarpaşa'dan Trenle Tahran - Hindistan - Nepal - Tayland - Kamboçya - Vietnam ve Laos Tarih: 10 0cak 2008… Tatvan treni.Kompartıman numarası 57...yatak örtüsü,nevresim,yastık ve kılıfları tertemiz.tebriz şehrine kadar yol parası olarak visa ile 75 tl ödedim. yolculuk süresi 60...

16. pinto

Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4)

Ynt: Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4) Rough Guide da beğenilerimin içinde...tur şirketlerine karşı görüş bildirdiğim için kitap rehberleri kıyaslamak kastım yoktu.onlar bizim en sadık ve aldatmayan dostlarımız.teşekkürler Solana ....
  17. pinto

Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4)

Ynt: Hindistan: Delhi, Taj Mahal, Dönüş (4) tabi ki güzergahtan ziyade herşeye bakmak, istediğini görmek meselesi...hindistan çok kolay bir yer değil...ama görüyorsunuz ki insanı tekrar tekrar çekebiliyor...en iyisi sırt çantanı yüklenip turlardan, kafilelerden bağımsız gezecek ve lonely...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri